10.1. Devralan Şirketin Arttırılacak Sermaye Tutarı, Değişim Oranı ve Devrolunan
Şirketin Pay Sahiplerine Verilecek Payların Nev’i ve Nominal Değeri:
Uzman Kuruluş Raporu’na göre:
Birleşme Oranı: %90,78
Değişim Oranı: 0,2943
olarak belirlenmiştir.
Birleşme işlemi çerçevesinde artırılacak sermaye tutarı 6.045.151.-TL olup Erciyas Çelik’in
birleşme sonucunda sahip olacağı toplam sermaye tutarı 65.545.151.-TL olacaktır.
Birleşme işlemi sonucunda 1.-TL nominal değerli (A) veya (B) grubu Özbal Çelik payına sahip
hissedarlar 0,2943 TL nominal değerli Erciyas Çelik hissesine sahip olacaktır.
Yani 1000 lotu olana 294 lot ve küsuratı Erciyas Çelik verilecek.
Eşleşmeyi görebilen varmı YTD.
İki arkadaşımız itibar puanı vermişler.teveccühünüz için çok teşekkür ederim.faydalı olduğumuzu düşünmeniz yeterli dostlar.
İnşallah bu hisse ,kendine güvenenleri ve yatırımyapanları sevindirecek uzun vadede.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi
Korka,korka trade edeyim dedim; 4 kademe zor bekledim geri almak için vallahi)
Yeni hareket seviyemiz; bugün sıkı durursa 2.20-2,35 olur inşallah.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Ancak bir aptal suyun derinliğini iki ayağıyla ölçer..Afrika özdeyişi
Arkadaşlar artık kaçan balık büyük olur modundayız trade yapayım derken trade olmayın adamların niyeti ciddi bu saatten sonra bir lotun bile hesabı yapılır benden demesi sanırım ellerinde olmayan bir miktar lot var hala onun için buralarda bekletiyorlar belki trade yaparken yakalarız diye artık günlükçülerde çekildiler açıkcılarda gelmez biz bize kaldık iki yıl önce demiştim hedefim 3,00 diye yılbaşında hedefimi 5,00 yaptıgımı söylemiştim bakalım her fırsatta alım yaparım demiştim bu güne kadar yaptım bu emeklerin karşılığını almadan gitmem miras bırakmaya razıyım anlayın o kadar
Yer İmleri