Bu günkü takas nasıl güzel mi :)
Printable View
Bu günkü takas nasıl güzel mi :)
..................................
Yaza yatın uyuyun, bence [emoji51]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yaza kadar...
Daha önce söylemiştim bu hisse de teknik falan işlemez 0,82 şuan garanti gibi görünüyor ytd.
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Spek kardeş. Erkeğe kadar döneceksin merak ediyorum.senin yüzünden tactr kaçırdım.yazik buradaki bir sürü dostuma
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu adamlar kansız ya bu tescillendi
82 den donermi dersiniz arkadaslae valla korkmaya basladim varmi fikri olan
ş.. adam kara delik gibi düşüryo zirveden beri 2 taban yedirmiş ALLAH bilir artık ne yapacağını ben ALLAH a havale ettim kendisini
80 _82 kuruşta bekliyor olacagım seni en güzel dönüş yeri ..YTD
Arkadaşlar sanirsam nerdeyse herkesi döktüler.zannetmiyorum sana bana 0.82 değil 0.84 ten bile almamıza müsade vermez o ne cin ne cin buraya kadar gemide ne kadar kişi varsa atmış kalan az kişilerde surda burda saklanıyor aşağı seviyeden gemiye bindirirmi bizi
Sayın arkadaşım bunların taktiği bu haftada veya 15 günde bir çok hızlı iniş ve çıkış yapar ondan sonra o iniş garanti olur ytd.
085 daha aşagı verecklerini sanmıyorum yoksa işimiz cok zor
Onun işi kolay bu hisse nin 0.76 kadar yolu var ytd.
Umarim oyledir murat kara sabirla beklemedeyim
Bu adamların damarlarında kan yok lağım suyu var herşeyi yaparlar
Eski haber fakat neden alım yapmıyor bu şirket.
Amaçlarını bilmiyorum umarım sözlerini tutarlar.
Şirketimiz Yönetim Kurulunun şirketimiz payların geri alımına ilişkin 15.02.2017 tarihinde almış olduğu yönetim kurulu kararı aşağıda belirtilmiştir;
Ülkemiz sermaye piyasalarında yaşanan gelişmeler ve şirket paylarımıza ilave likidite sağlayarak sağlıklı fiyat oluşmasına ortam ve fayda sağlamak amacıyla, Sermaye Piyasası Kurulu hükümlerine uygun olarak azami 4.000.000 adet ve bu adet için 4.000.000-TL azami fon ayrılarak geri alım yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir.
Kamu oyuna duyurulur.
Birde galip öztürkün devir alınması ile alakalı bir gelişme varmı.
10, ayda spk ya başvurulmuş?
Şirkete yazıp neden alım yapmıyorsunuz diye sormak hakkımız.
1 tl den galip öztürk almak için spk ya başvurusu var.
Düşecek diye söyleyenler neden bunu yapıyor.
Çagrı uygulanmayacak mı galip için?
Arkadaşlar,lütfen mail atın.
Hisse geri alımını yapsınlar.
gokhan.kargi@euroyatirim.com.tr
Ben bilmiuorum soruyorum sadece ben alom satimlari göremiyorum o yuzden sordum. Hergun 2 3 kademe asagi saliuor tepki vermesi iui olur
Dahada düşmez demiş arkadaşlar yarın veya pazartesi 0.82 kesin gibi gözüküyor birde galip alacakmı almayacakmı belli değil 1 yıl sonrada alabilir ytd.
Burgato seni ve burayı şubat ayından belli takip ediyorum tam bir felaket tellallığı yapıyorsun.senin yorumlarını artık yadirgamiyoruz çünkü seni tanıdık artık.
Böyle batık firmalarda ne işiniz var kardeşim.bes para etmez kağıt
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın murat kara bende senin gibi hisse de bekliyorum ben felaket tellallığı yapmıyorum . Nereye geleceğini söylüyorum ytd.
karamsar olmayın zamanı ıyı kullanın,,,
Yokmu beklentisi olan ongorusu olan inanin cok canim sıkılmaya basladi. Gidecegini bilsem 3 ay daha bekleme limitim var beklerim
kelebekcan mesaj ulaştımı ?
Perşembe dahil salınım devam eder diye düşünüyorum.
İnşaallah, cuma veya referandum sonrası toplar.
Murat bey geldi tsk ederim
Forumda yeniyim ama borsada 15 yıllık geçmişim var. bu hisseyi yedire yedire alana satıyorlar düşüş trendini 0,74 kadar devam ettirirler gibi görüyorum (elinde olanlar içi ortalama düşürülebilecek fiyat). Bir alt kademeye yalandan yüksek lotlarda alış yazıyorlar kendilerinden başkası alım yazınca aradan çekilip üstüne yıkıyorlar malı.. Ama bunlar şahsi kanaatimdir Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.