Sayfa 42/243 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 1938 madde; 329 - 336 arası.

Konu: ETYAT Euro Trend Yatırım Ortaklığı

1. Daha önce söylemiştim bu hisse de teknik falan işlemez 0,82 şuan garanti gibi görünüyor ytd.

GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by muratkara Yazıyı Oku
    Defter değeri olsa gene iyi ilk çıkış noktaları olan 0.45-0.50 kuruşa gelirmi gelir.
    euyo dan hısse başı 1 tl talep edecek etyat la pıyasa değerı aynı,,,buna emsal etyat dahada düşerse tementuyu kendı öder buda işine gelmez,,5 para olan itibarı 0 paraya düşer,ıllakı bır cıkış yolu olacak, bekleyecez,,,,

3. Spek kardeş. Erkeğe kadar döneceksin merak ediyorum.senin yüzünden tactr kaçırdım.yazik buradaki bir sürü dostuma

HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Bu adamlar kansız ya bu tescillendi

5. 82 den donermi dersiniz arkadaslae valla korkmaya basladim varmi fikri olan

6. ş.. adam kara delik gibi düşüryo zirveden beri 2 taban yedirmiş ALLAH bilir artık ne yapacağını ben ALLAH a havale ettim kendisini

7. 80 _82 kuruşta bekliyor olacagım seni en güzel dönüş yeri ..YTD

8. Arkadaşlar sanirsam nerdeyse herkesi döktüler.zannetmiyorum sana bana 0.82 değil 0.84 ten bile almamıza müsade vermez o ne cin ne cin buraya kadar gemide ne kadar kişi varsa atmış kalan az kişilerde surda burda saklanıyor aşağı seviyeden gemiye bindirirmi bizi

Sayfa 42/243 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •