Hedef nedir sizce...endeks bozarsa etkilenir mi...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hedef nedir sizce...endeks bozarsa etkilenir mi...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
18 temmuz para girişi
https://i.hizliresim.com/LnlJg1.png
18 temmuz para çıkışı
https://i.hizliresim.com/gWrNVR.png
11,66 maliyet. 12,50 satış. Şirkete güvenim tam. Ancak, kısa vadede yeni ataklar yapacağını pek sanmıyorum. Belki de hisse satışı öncesi daha da yükselebilir. Takipteyiz.
Yabanci son 6 takas günüdür aliyor. Son 2 gün dahil degil. Sanırım iyi bilanço beklentisini aliyorlar. Hedef olarak fiyat vermek haddimize değil.
Gecmişe baktigimizda endekse ters hareket etmişligi var. Yine aynisi olur mu tahmin etmek zor.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben cok kisa suredir takip ediyorum. Yaklasik 1 ay. Bu surede endeksten bagimsiz hareket etti. Cikarken cikmadi. Duserken daha cok dustu. Fakat bu donemde hissede trend yoktu. Simdi hareketlenme basladi gibi gozukuyor. O yuzden guncel olarak takip edip stoploss belirlenebilir.
Bilgisayardan karsilastirma sansiniz varsa bist100 ve vesb karsilastirmasi kendiniz de yapabilirsiniz.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Simit sarayının %10 u 100 milyon dolara satılmış. Yani tamamı 1 milyar dolar.
Bugünkü hisse fiyatına göre Vesbe nin %100 nün değeri 670 milyon dolar. Yani cok ucuz hatta bedava. Böyle düşününce %5 lik hissenin satış fiyatını daha çok merak ediyorum.
Benim hespladığım hisse fiyatı uçuk bişey. Oyle olursa dehşet olur. Bist 100 tarihi bir yükselmeye tanık olur
12,60 dan sonra hızlanmalı bir miktar aldım bakalım...
ula 12,50 den çiziyordum ne güzel adamlar saldırdı...
uçuş takımlarını açın birazdan 13 geçip otabana çıkmalıyız.
Yok oyle hemen 12.50 den aldim 13.00 üstüne uçalım. Biraz sabır.
Umarim ben yanilirim...
hisse satışının tarihi bellimi acaba?
Belli değil
Teknikte direnç üzeri kapanış gelmedi bakalım akşama ne yapacak
D5102 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
toşiba için para lazım. para için hisse satışı yapılıyor. anlaşılan veya kafalarındaki değer neyse oraya kadar tahtayı götürebilirler. endeks bozmassa 15 16 lar hayal değil...
Şu anki piyasa değerinden bahsetmiyorum ki ben
simit sarayı 1 milyar dolar yapıyorsa , vesbe 2.5 milyar dolar yapar (değerleme hesaplarına uygun)
2.5 milyar dolar=9 milyar tl , buradan olması gereken hisse fiyatı 45-50 tl dir. eğer bir fon ile anlaşmışsa Zorlu bu fiyattan bir kuruş aşağıya satmaz
hisse bir gün en tepeden kapatırsa anırmaya hazırım bu nedir Yahu 12,54 ---12,57
GÜNLÜK ARACI KURUM DAĞILIMI: http://share.matriksdata.com/share.a...07192011585813
Fiili dolaşımdaki adet 10.200.000.Şimdi 9.500.000 adet satılacak.Adeta yeni bir halka arz.
Piyasadan kimse bu malı toplayamayacağına göre.........
Kendinizi patron yerine koyun. %33,8 özsermaye karlılığı olan şirketinizin 9.5 Milyon hissesini kaç PD/DD'den satarsınız ?
bugün vesbe'nin günü olur mu acaba?
endeks Düşerken en önde düşenlerden Vestel'ide vesbe si de zoreni de
Dolap çok büyük gibi
Euro ile dolar arasindaki fark her geçen gün daha da artiyor. Bu durum maliyeti dolar, satışlarının büyük kısmı euro olan vesbeyi olumlu yönde etkileyecektir diye düşünüyorum.
Varmı bu konuda düşüncesi olan.
Takas varmı arkadaşlar
2016 faaliyet raporuna baktim ama net bir bilgiye ulaşamadım.
Sadece satışların %75 i ihracat %25 i yurtiçi olarak gerçekleşmiş. Toplam satislarin % 54 ü direkt AB ulkelerine gercekleştirilmiş. Bu satişlar muhtemelen euro üzerinden yapiliyordur.
Alışların ne kadarı dolar ne kadarı euro.? Bu konuda bilginiz varmı?
Sene başından beri vesbe taşıyorum, ne ötv indirimi ne bilanço tık demedi, beyaz eşya üreticileri derneğinin ilk aylık verileri de pek iç açıcı değil, iç piyasa satışları iyi ancak ihracat ancak %1 civarı artabilmiş, malum vesbe %75 ihracata çalışıyor, ancak yeni bir ışık doğdu gibi. Ben bu %5 hisse satışından çok ümitliyim, böyle ucuz bir şirketin 10 milyona yakın hissesini borsadan toplayarak almanız zor bu likidite ile, her halukarda blok olarak da satsa borsadan da satsa fiyat şimdikinden çok yukarılarda olacak, tahminim 19-20 gibi bir fiyat gerçekçi olacaktır. Zaten arçelikle kıyaslayarak basit bir matematikle ben 19 fiyat buluyorum, şöyleki arçelik cirosunun 1.2 katından işlem görüyor, vesbe ise 0.78. Vesbe pd/ciro 1.2 olsa hisse başı en az 19 TL oluyor.
Kağıdın son üç günlük hareketlerinde ise sanki orta vade bir trend oluşturma çabası var hacimle yukarı zorluyor ama net bir zıplama yok, usd bazlı bu hafta ve önümüzdeki hafta 3.55$ üzerinde kalma çabası başarılı olursa ilk etapta 4.72$ görmesini bekliyorum.
Çok acı çektirdin vesbe borsa %50'den fazla yaptı şu iskontoyu kapatmalısın artık !!!
Ek 6358
Ek 6371
grafiği orjinal haliyle ekleyemiyorum cücük kadar kalıyor neyse benden bu kadar :)
Ümitliyim ama hala belirsiz, borsanın en zor kağıdı bu vesbe, acı cektirmeyi çok seviyor.
Suan 12.62 olan Vesbe hakkında; % 5 hisse satışı, 6 aylık bilanço beklentisi, hissenin karakteristik özellikleri , temel ve teknik konularda bilgisi olanlar yorumlarınızı paylaşabilir misiniz..