-
toşiba için para lazım. para için hisse satışı yapılıyor. anlaşılan veya kafalarındaki değer neyse oraya kadar tahtayı götürebilirler. endeks bozmassa 15 16 lar hayal değil...
-

Originally Posted by
6.sense
şuanki piyasa Değeri = 2.394.000
%5 Değeri = 2.394.000X0,05=119,7 milyon
Şu anki piyasa değerinden bahsetmiyorum ki ben
simit sarayı 1 milyar dolar yapıyorsa , vesbe 2.5 milyar dolar yapar (değerleme hesaplarına uygun)
2.5 milyar dolar=9 milyar tl , buradan olması gereken hisse fiyatı 45-50 tl dir. eğer bir fon ile anlaşmışsa Zorlu bu fiyattan bir kuruş aşağıya satmaz
-

Originally Posted by
alanzo
Şu anki piyasa değerinden bahsetmiyorum ki ben
simit sarayı 1 milyar dolar yapıyorsa , vesbe 2.5 milyar dolar yapar (değerleme hesaplarına uygun)
2.5 milyar dolar=9 milyar tl , buradan olması gereken hisse fiyatı 45-50 tl dir. eğer bir fon ile anlaşmışsa Zorlu bu fiyattan bir kuruş aşağıya satmaz
uçmuşsunuz biz 20₺ ye de razıyız hatta 15₺ te idare eder
umarım gerçekleşir dediğin
-
hisse bir gün en tepeden kapatırsa anırmaya hazırım bu nedir Yahu 12,54 ---12,57
-
-

Originally Posted by
6.sense
uçmuşsunuz biz 20₺ ye de razıyız hatta 15₺ te idare eder
umarım gerçekleşir dediğin
Dostum inan uçmadım, eğer herşey kitabına göre olacaksa , satılacak %5 hissenin adeti 40 tl den aşağı olmayacak. ancak dalavere olursa , 15-20 tl lerden satılır
-
Fiili dolaşımdaki adet 10.200.000.Şimdi 9.500.000 adet satılacak.Adeta yeni bir halka arz.
Piyasadan kimse bu malı toplayamayacağına göre.........
Kendinizi patron yerine koyun. %33,8 özsermaye karlılığı olan şirketinizin 9.5 Milyon hissesini kaç PD/DD'den satarsınız ?
-
bugün vesbe'nin günü olur mu acaba?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri