498000 lot tabanda
Printable View
498000 lot tabanda
Bu tabani bozmaz yarın ılk tepkide topuklamak lazım tabiki bu dedigim tabandan yada 3.90 lardan alanlar icin
Öncelikle bu galbe borsayı yasaklamak gerekir işleri güçleri manipülasyon bence ama kimse birşey yapamıyor. Vakfn sabah 5.50 gördüğünde 5.40 a ya 100 ya 200 yada 300 küsür bin lot alış yazmış yani ben buradayım diyordu ama gel görki şimdi 3.86 tabanda 514 bin lot satıcı var 5.50 den alan kişinin zararını çıkartabilmesi için 3.86 dan yani bu fiyattan % 42 prim uapması gerekir yazık yahu böyle marjmı olur borsa bazılarının oyuncağı olmuş
507000 tabanda silmezse yarın da z0r bir gün olacak
3,88 den satmıştım geçen gün erken sattım diye kendimi yiyordum,
2016 ekim kasım gibi yaptığı harekette çok canımı yakmıştı borsa tarihimin en kötü 1 haftasıydı
6-7 gün taban ve tabana ykın kpatmıştı buradan döner oradan döner deyip deyip 3 lerden 1,46 larda sıkılıp satmıştım
kabus gibiydi yine hatırladım o günleri allah yardımcınız olsun herzaman aynı hareketi yapacak diye birşey yok ters köşe de yapabilir de
3,88 den satmıştım geçen gün erken sattım diye kendimi yiyordum,
2016 ekim kasım gibi yaptığı harekette çok canımı yakmıştı borsa tarihimin en kötü 1 haftasıydı
6-7 gün taban ve tabana ykın kpatmıştı buradan döner oradan döner deyip deyip 3 lerden 1,46 larda sıkılıp satmıştım
kabus gibiydi yine hatırladım o günleri allah yardımcınız olsun herzaman aynı hareketi yapacak diye birşey yok ters köşe de yapabilir de yinede temkinli olmak lazım
Galibin el attığı hisselerden biri ilk defa tabanda kaldı galiba
Galip
Galip'in spk'ya çay içmeye gitmesi
Galip'in kap üfürmeleri (metro turizme avrupali talip vs. ahahaah)
Varlik fonu (belki de bir kismi galip'te)
Borsayi hep tutmalari
Galip'in gidip tum kagitlara atlamasi
Adamin tum kagitlarinda 100er milyon tl hacim var. Büyük oyunlar donuyor kucuk yatirimci eziliyor. Yaziklar olsun
Bir de forexi yasaklarlar. Ulan en buyuk kumarhaneyi siz isletiyorsunuz.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Allah kalanlara sabır versin. Ben 4.79 dan aldım kağıt bir anda 4.35 oldu. Allahtan 4.80 den verdim. Yaşadığım o anı unutamayacağım. İnşaallah kalanlar da zararını kapatır.
http://i.hizliresim.com/NpA6PO.jpg
metro aldıklarının yarısını vermiş görünüyor..
Yarın için durum ne olur bugünkü tabanı nasıl yorumlamak gerekir yarın tepki alımları olur mu yoksa düşüş devam mı eder konuya hakim olanlar yorumlayabilir mi çok teşekkür ederim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Pasta rica edebilirmiyiz teşekkür ederim
SM-N910F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Metro sattıysa yön aşağı demektir allah YuKardan alanlara sabırlar versin yatırım tavsiyesi degildir
Metro 4.5 milyon lot satmış. Zaten tek başına buralara getirmişti. Bence cok uzun bir sure icin 4.5- 5 ler hayal oldu. Yarın yine aşağı. Üzüldüğüm sey bu adam her seferinde küçük yatırımcıyı perişan ediyor küçük yatırımcı da her seferinde bunu yiyor... Hayret...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yine Galip kötü olmuş adam 1.60 dan 5.50 ye çıkardı kağıdı 2 haftada illaki çıkacaktı malı bir yerde yukarılardan almanın alemi ne inşallah çıkarırlar zararını
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
buradaki başrol oyuncusu yatırım finansmandı çok acımasız bir kurumdur kendileri iyi tanıdım o zaman onları
galip kendi kağıtlarındada yaptı aynı hareketleri son 4-5 ayda çok kısa sürede hepsi mepet hariç oda bugün geldi sayılır
düştükleri yerden geri geldiler. içinizi azda olsa ferahlatmak için buradada aynı şeyi yapabilir demek isterdim ama
onlar kendi şirketleri onlarda yaptıda burada yaparmı hiç bilemiyorum. birde yatırım finansman kadar acımasız olabileceğini de
sanmıyorum.
Arkadaşlar iyi akşamlar hisse operasyonunu bitirme kararı vermiş yanlız operasyon yapan kişinin elinde bir o kadar daha hisse var bugün iyi mal yedirmis teknik olarak bakıldığında 2.01 de GAP var burası teknik olarak kapanacak sizlere bir haberim daha var operasyonu Galip bey değil ANKARALİLAR yapmış buda fisiltidan
Buqun borsa hayatimda yaptiqim hatalardan en buyuqunu yaptim hırsıma yenilip sabah 5-14 den aldim 5-50 oldu satmadim Geri qeldi toplar dedim sonrasi zaten taban malida 3-87 civari zararina vermek zorunda kaldim.. Arkadaslar hic bir zaman yukselen kaqida hirs yapip atlamayin Sonu Hüsran oluyor hep ! YTD
iyimi oldu kötümü yorumundan hiçbir sey anlayamadım bugün yüklü miktarda alım yaptım ve kaldı elimde suan pek bir sey düşünebilecek durumda değilim cıkacakmı inecek mi diyorsun anlayamadım
Hocam sen sakamisin.ne gapi.bu gibi hisselerde gapmi olur.guldurme adami.hisse 1.70 den 5.50 gelmis 1 haftada.burlardan hisse alanlara hayret ediyorum.metro malin cogunu 1.70 ile 2.50 arasindan toplamistir.yarisini 4 ile 5 arasindan verince ne oluyor maliyei cikti.artik elinde kalsa kaca verirse verson bedava hisse oluyor.bura kumar tahtasi.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasım2016 oyunun aynısı,taban sonrası 1 gün sonra -3.8 ile açmıştı,onun için içerde olanlar sabah satış emrini ona göre versin,gün sonu taban yine olur.Lakin bu spekçiler ters köşe yapıp yarın kağıdı götürürlermi oda onlara kalmış.Ben kasımda 2.16 dan kaçtım,1.50 lere 3-5 güne inmişti.2700+2400 aldım tek seferde 5600 verdim,bu dalgada tek seferlik girip 1800 TL alıp 3.30 dan bir daha girmemek için sattım,4.80 leri gördüğünde offff çeksemde,doğru zamanı yakalamak önemli,yemleme bittimi asansör çok hızlı iniyor.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip in maliyeti 2.50 yi gecmez 4.5 milyon satmis. Ortalama 4. Civari vermis olsa galib su an 18 milyon para toplar galibin elindeki hisseler takasa bakmadim ama kalan 4 milyon civari ortalama hissesi var. Bu kalan kisim kar. Nerden verirse versin hepsi kar hanesine yazar.....galip ilk 4.5 milyon hisseyi 1.70-2.01 arasinda topladi....
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vakfn avgyo adeta kumar makinesi kazancı köşe ederken kaybı dibi boylayabiliyor
sanırım patronların bu şekilde al sat yapmaları yeni moda oldu. kuralsız ve düzensiz bir sistem var.hade buna izin verildi. fakat böyle küçük yatırımcı biter o zaman geriye büyükler kalır ve birbirlerini yerler.
15 gun once 1.68-1.70 hisse varken donuo bakan yoktu. 5 den nasil bir pskoloji ile alinir anlamiyorum. Ancak zannederi. 50 100 lot tadimlik aliyorlar...duzeltme bir onceki yazimda galip ozturk dedim..metro yatirim olarak duzeltiyorum
LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Inşallah sözünü tutarsin.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Inşallah sözünü tutarsin.
Kisacasi! An meselesi.hani trafikte kaza yaparsinda o an elinden birsey gelmez sadece izlersin.yada o kaza ani saniyenin bilmem kacidir.sen sonra kazayı saatlerce anlatirsin.onun gibi. Bu borsada hersey olur. Hicbir zaman şaşırmayın! !
Umarım kapta ki haber iyi birşeydir
Nasil bi haber var?
Özel Durum Açıklaması (Genel)
A+ A-
Özet Bilgi
Şirketimiz Bağlı Ortaklığı Vakıf Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.'nin Tasfiye Edilmesi Hakkında
İlgili Şirketler
İlgili Fonlar
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz ile Güneş Sigorta A.Ş.arasında imzalanacak "Yetkili Sigorta Acentelik Sözleşmesi" imzalanmasını takiben, acentelik hizmeti vermeye başladıktan sonra bağlı ortaklığımız olan Vakıf Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd.Şti.'nin tasfiye işlemlerinin başlatılmasına karar verilmiştir.
Yorum yapabilecek kimse yokmudur
3,33 acilis
benim 5.10 maliyetle hatırı sayılır derecede var ama buralardan vermeyi düşünmüyorum. İsterse 5 sene sonra 5.10 yapsın ama enflasyona kurban gitse de onlara vermem bu fiyatlardan. ytd
1,90 da girip 1,95 te çıktığımız hissede operasyonu büyük yaptılar yeni girecekler dikkatli olsun daha geçen hafta 1,60 lardaydı.kesinlikle kişisel düşüncemdir
Alis satis nedir yerinde durmuyo surekli hareketli