Sayfa 44/429 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 3425 madde; 345 - 352 arası.

Konu: VAKFN - Vakıf Finansal Kiralama

1. sanırım patronların bu şekilde al sat yapmaları yeni moda oldu. kuralsız ve düzensiz bir sistem var.hade buna izin verildi. fakat böyle küçük yatırımcı biter o zaman geriye büyükler kalır ve birbirlerini yerler.

Alıntı Originally Posted by Trader37 Yazıyı Oku
    Buqun borsa hayatimda yaptiqim hatalardan en buyuqunu yaptim hırsıma yenilip sabah 5-14 den aldim 5-50 oldu satmadim Geri qeldi toplar dedim sonrasi zaten taban malida 3-87 civari zararina vermek zorunda kaldim.. Arkadaslar hic bir zaman yukselen kaqida hirs yapip atlamayin Sonu Hüsran oluyor hep ! YTD
    inanılır gibi değil akıllara zarar haklısınız hırs sureklı göz önunde yukarı asagı asansör tahrik olup alsan dahi şahsen hemen vermek gerekir daha bunun brüt takas ayagı olursa asıl o zaman yandı gulum keto helva

3. 15 gun once 1.68-1.70 hisse varken donuo bakan yoktu. 5 den nasil bir pskoloji ile alinir anlamiyorum. Ancak zannederi. 50 100 lot tadimlik aliyorlar...duzeltme bir onceki yazimda galip ozturk dedim..metro yatirim olarak duzeltiyorum

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

4. Inşallah sözünü tutarsin.

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by börkü Yazıyı Oku
    bu memlekette bir daha borsa adı geçen her ne varsa kendi payına para yatıranın ta anasını avradı s....m....böyle bir rezillik dünyanın neresinde var...bir günde %30 la hareket eden hisse.....sattım ve ben bu işi bıraktım....Alalahsızlık kitapsızlık diz boyu...hepinize rastgele...
    Inşallah sözünü tutarsin.

6.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    15 gun once 1.68-1.70 hisse varken donuo bakan yoktu. 5 den nasil bir pskoloji ile alinir anlamiyorum. Ancak zannederi. 50 100 lot tadimlik aliyorlar...duzeltme bir onceki yazimda galip ozturk dedim..metro yatirim olarak duzeltiyorum

LG-H735 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Kisacasi! An meselesi.hani trafikte kaza yaparsinda o an elinden birsey gelmez sadece izlersin.yada o kaza ani saniyenin bilmem kacidir.sen sonra kazayı saatlerce anlatirsin.onun gibi. Bu borsada hersey olur. Hicbir zaman şaşırmayın! !

7. Umarım kapta ki haber iyi birşeydir

SM-N910F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Nasil bi haber var?

Sayfa 44/429 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •