hangi dilde yazıyorsunuz?
Printable View
degdirsin 0.93 beklıyorum malı cogaltalım
ele verme loading...
(nasıl olsa kimse ne yazdığından anlıyor ne de başkası)
Şu bir gercek ki operasyon hisse senedinde başladı. Öyle veya böyle eğer düzeltme genel itibariyle olmazsa borsada 1 haftaya hedefi neresinde varacaktır. Unutmayın 240 liraya bir metre kare depo satılmakta burada. 240 bin liraya rygyo kira gelirli topraklı 1000 metrekare size depo satmakta İstanbul'da Antalya'da Bursa'da Ankara'da İzmirde. Şimdi fiyat yani 1000 metrekare kurumsal kiraci aylik gelirli depoyu siz kaça bulabilirsiniz bakın bir internete ondan sonra alım kararı verin.durun ben size söyleyim hiç bakmayın. 1000000 TL den başlıyor 2,500,000 TL ye kadar gidiyor boş yıkık asla kiracı bulamayacağınız yerlerde.
Borçları ve vadelerini de yaz , öyle hep uçacak kaçacak deme...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her hissede senin gibi bir tane eleman var. Ben tahmin ve somut değerler paylaşıyorum. Sende paylaş rakamları. Vadeleri borçları herkes bilsin. ben diyorum hissenin gideceği çok yol var ve reysas gittikçe buda gidecek. O yüzden korkmayın diyorum. Yani borçlar veriliyorsa bu firma senelik sağlam firma. Öyle hangi firma alıyor 500 milyon kredi Türkiye'de.
Bugünkü hareket düzeltme mı yok yarın 0.93 e değdirip gene yukarıya doğru hareket etmek için bir tekrar yay gerilmesi mı. Yarın bakalım neler olacak. Daha az sayıda ky var. Ben satmaycagim gene açıklayalım burdan.ciddi kar elde ettim ama bana göre en az bu rakamların 2 veya 3 katı görüşü lazım.reysas lojistik mesela 7 milyon kar bildirdi vergi dairesine sözde zarar açıklamıştı.yani bilanço esasına göre tam bir rakamlarla oynama sanatı. Yani firma rygyo zarar açıkladı ama asıl karı nasıl acaba
Takir takir ödüyor kredilerini. Sur yapı lansmani tamam hisse geri alım açıklanacak kiralık alanlar hızla bitiyor.yeni hedefler şekillenecek. Yani0.96 da kalması kısa zamanda çok zor uzun zamanda zaten bekleyen zengin olur
Sana tek lafım var kardeş. Eğer hisse 50 kuruşa dönerse bildiğin batacagim kimse bana cevap alırsın demesin. Zaten belamı bulmuş olurum. O yüzden iyi yanlarını görmek istiyorum amacım dua almak. Hayır duası. Sanada rica ediyorum yazmaya devam et kötü yanlarını. Kısaca şu benim yazılarımdan etkilenerek sakın hisse almayın salakliktir.ama senin yazılarından etkilenip te almaktan vazgeçmesinler veya satmasinlar. Borsa burası kim kime korsan. Ben şu an dediğim yükselecek olması daha büyük ihtimal. Kısa vadede çıkar uzun vadede ise coşar gibi duruyor. Artıları kısa vadede sur yapı hisse geri alım ve reysas gitmesi. Kısa vadede sana göre riskler nelerdir kısaca bahset.
Bu hisse belki birkac gün buralarda gider gelir ama takip edenlerde bilirki rysasds 1.03 0.97 arasi gidip geldi sonrada 15 e gitii reysasda beklenti 1.20 uzeri 1.37 orta vadede 2.00 lira hedefi var rygyoda en kısa zamanda 1.10 ları deneyecegini düşünüyorum deniz yatırim satiklarini almaya başladi bu hissede ateşi yakan o olacak
Bugünkü pasta yokmu?
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 kademe kaldı ;)
Bakalım 0.93 u kırıp özüne mı dönecek yada çıkacak mı kaldı 1 kademe
514772 0.94 0.95 174580
71105 0.93 0.96 169654
0,93'e 20000 giricem , yarım saate verir , sonra yön yukarı :)
Vermedi , güven oluşturmaya çalışıyor , ama o 0.93 bugün olmasa da yarın illa görülecek
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verse de bir an önce rahatlasa iyi olurdu, 24 Mayıs'taki genel kurula da az kaldı, bugün 97 kapatırsa ama 93'e değdirmez gibi geliyor bana. YTD.
Pala show must go on diyor:cool:
93'e vermedi , tam emir düzeltip 95'ten alıyordum bir baktım 98 olmuş , o fiyata nasip oldu :)
1 tl kırabiliriz artık...
:)
yükselişe başlatırlar vatandaş biraz daha satsın iyi taşırlar merak etmeyin.
Sayımızda artmaya başladı. Bu çok güzel yazanlar cizenler oldukça korkusuz azalacak zira ky gelmeye başlayınca yükselecektir. Zira buranın aşağısında mal vermek istemezler. Birde sanırım bu hisseye ky değil biraz oy orta ölçekli yatırımcı geliyor kimisi 100 bin kimisi 1milyon alıyor yada grubu var. Bakalım ama hedef 1.15 artı yüzde 30 geçecek diyorum reysasi bence bu sefer reysas arkadan gelecek.
Sayın cefaks derim inde bu günkü pastasını paylasabilirmisin
Artık hisse kendini çok belli etti. Reysas ya da birileri operasyon yapmaya hazır bekliyor.baskilamaya kalkıp Lot koymak biraz artık büzük ister spek dallamasina. Düşünsene 1000 metre kare kira gelirli depoyu 246000 liraya veriyorlar. Ederi malların ve kira gelirlerinin 2 milyarın üstünde borçları desen zaten çevirecek konuşmalar. Biraz yukseltinde hissenin buradan alsatlarla aylık kredi taksitlerin çıkmaz yapın 3 lira tekrar değerleme ile yapın hisseyi pd dd gene düşük kalır oradan oynayın günlük 1milyon lira alsatlarla kazanın krediler çıksın salak patronlar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e2dd802741.jpg
Deniz satmış,elindekileri bitirse süper olacak...
Sayin philosopher sana birkaç kelime söylemek istiyorum. hangi sayfaya baksam seni ve ilginç yorumlarını görüyorum . Misal euyo marti mndrs sadece gözüme çarpanlar. Sana bi tavsiye vermek istiyorum yorum yapmak kolay ama mesuliyeti ağırdır . Yorum Yaparken 1 değil 1000 kere düşünmeni oneririm . İnsanları buralqrda yazılanlar göre işlem yapabiliyor her yorumun yanlış diyemem İllaki arada doğru olanda vardir. Benden nacizane bir tavsiye senin iyiliğin icin Sağlıcakla kal.
Yorumlarımda nasıl bir yönlendirme var değerli dostum,kimin vebalini alıyorum?sadece arkadaşlar istiyor diye pasta koyuyorum.örnek verebilir misin,kime al veya sat önerisinde bulunmuşum?zaten imzamda da açıklama var.Rahatsız olduğun konu neyse açık açık söyle,ben takas pastası paylaşırken veya hisse hakkında yorum yaparken senden izin mi alıcam?Benim naçizane görüşüm sen hisseler hakkında kendi yorumlarını yap , başkalarının yorumları,emekleri veya paylaşımları üzerinden yorum yapma , yorumuma katılmıyorsan da ben buna katılmıyorum , ben şöyle düşünüyorum yazabilirsin,sen yorum yapma ne demek?ben anlamadım , aydınlatır mısın?
Arkadaşım ben yorum yapma demiyorum bunu nerden çıkartıyorsun? Düşünmeden yorum yapma diyorum neyse polemiği girmicem. Merak Etme bendede rygyo var ve bende çıkmasını istiyorum o konuda şüphen olmasjn . Sadece yorum yaparken başkalarının vebaline girmemeyi çalış bildiğin var ise temel ve teknik o ayrı ama gördüğüm kadarıyla genelde iç gudulerinle yorum yapıyorsun .
Yaw arkadaşım sen eski yorumlarına bi bak . Tüm Forumlarda ki yani ya ben anlatamıyorum ya sen anlamiyorsun . Neyse senin kötülüğünu isteyen bir insan değilim niyetim durduk yere satasmakta değil .
Bugün bakalım nasıl bir gün olacak. Bende sizler gibi iyi bir gün olsun diye ümit ediyorum. Ama tam ters köşe de yapabilirler. Zira şirket çok değerli her bir lotun değeri var. Her bir 246 lot.1 metrekare depo demek
reysası cok zorluyorlar görünen o.
muhtemel odur ki reysas lojistik bugun bir ciddi artış yapacak.
orayı zorluyorlar gibi. gibisini gectim bildigin adamları speki orada pata pata dövüyorlar
120 milyon hisse var reysasta ama dolasımda 80 milyon felan yani saglam birileri kapacak elerinden hem reysası hemde rygyo u.
bize gelirsek reysası izleyelim oradaki savasın sonunda biz ya maglup ya galip ilan edilecez 1 in ci dünya savasındaki türkiye gibi
patron çıldırdı gene :)
yaz boz tahtasına döndü. ordan silip o tarafa yazıyorlar burdan silip şu tarafa. ne bu oyun
tren kalktı artık 1,80 e kadar durmayacak
hissiyatım öyle
al sat degil benim hedef 2 tl idi hatırlarsanız
ama yıllarca yatan hisselere örnek
tren kalkınca böyle oluyor
aksama gene bir yerlerde mola vermek üzere duracaktır