2 TL mi 3 TL mi ?![]()
2 TL mi 3 TL mi ?![]()
Geçmişte hiç böyle hacim yapmamış hayırdır kaçırdığımız bi durum mu var bu kamyoncuda
('' AVCININ TUZAĞA ATTIĞI YEM ONUN CÖMERTLİĞİNİ GÖSTERMEZ..'')
Bu kamyoncunun biraderi depocu,inşaatçı [emoji3]
Hacim suni, normalde kademelerinde 20-30 bin lot dönen bir hisse
Ama ederi buralar değil...
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Bugün sur yapının reklamlarını gördüm.sancaktepe reklamında vardır. Ajda Pekkan in şarkısıyla. Yani sur yapı rojenin pansumanı yapılmış böylelikle öğrenmiş olduk. Hissede pazartesi açılış tahminim 1.10 kadar çıkarak oralarda kalması.bu arada reysas lojistik olarak gidecek çok yolu olduğunu tahmin ediliyor .buda reysas gittikçe peşinden gidecektir.
Bakalım bizi yeni haftada neler bekliyor. Şu anda en ucuz malı mülkü olan gyo şirketi olamayan devam ediyoruz ne zaman pd dd 0.35 olur sanırım kaptiracaz ucuzlugimuzu başka firmaya. Halen hedefe göre buralar dip.
('' AVCININ TUZAĞA ATTIĞI YEM ONUN CÖMERTLİĞİNİ GÖSTERMEZ..'')
Kolay ekmek yedirmez...
0.93 değdirmeden yukarı götürmeyeceğini düşünüyorum
LG-H850 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...
Sanırım bizim projenin adı "Muhit"...
İsmin enerjisini çok yüksek bulmamakla beraber, marka iletişim stratejisi oluşturma süreçleri nasıl imar edilmiş ve hangi argüman vektörlerinin bir bileşkesi olarak bu isim üzerinde karar kılınmış merak ediyorum doğrusu..İlk intibam samimi ve sıcak bir mimari ve yapısal dil tercih edilmiş ve 80ler dizisindeki üst orta sınıfın bir tık daha üstünün günümüzdeki muadili olan müşteri potansiyeli hedeflenmiş gibi görünmekte...Neyse,hele bir projemiz, ete kemiğe bürünmüş haliye önümüze gelsin, öncül yargılarımızı ve intibalarımızı daha detaylı ve gerçekçi algılara dönüştürebiliriz..Muhit ismi; Agresif satış yerine, akıllı samimi ve sıcak bir imaj kampanyasına zorluyor sanki..Bizim proje gibi, yakınından metro geçen projelerin çoğu önemli bir müşteri potansiyeli yaratacaktır...Zaten o yüzden eskiden beri düşüncem bu projenin metro bitişi ile örtüşmesi yönündeydi...Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum![]()
Merak etmeyin 0.93 siz değirmenden gitmez sevdiyseniz değirmenden gider. Ne dediyseniz tersi çıkıyorsa. Ama bende sizlere aynı fikirdeyim. 0,93 degdirir.hatta altına bile dalabilir.
Yer İmleri