Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
degdirsin 0.93 beklýyorum malý cogaltalým
ele verme loading...
(nasýl olsa kimse ne yazdýðýndan anlýyor ne de baþkasý)
Þu bir gercek ki operasyon hisse senedinde baþladý. Öyle veya böyle eðer düzeltme genel itibariyle olmazsa borsada 1 haftaya hedefi neresinde varacaktýr. Unutmayýn 240 liraya bir metre kare depo satýlmakta burada. 240 bin liraya rygyo kira gelirli topraklý 1000 metrekare size depo satmakta Ýstanbul'da Antalya'da Bursa'da Ankara'da Ýzmirde. Þimdi fiyat yani 1000 metrekare kurumsal kiraci aylik gelirli depoyu siz kaça bulabilirsiniz bakýn bir internete ondan sonra alým kararý verin.durun ben size söyleyim hiç bakmayýn. 1000000 TL den baþlýyor 2,500,000 TL ye kadar gidiyor boþ yýkýk asla kiracý bulamayacaðýnýz yerlerde.
Borçlarý ve vadelerini de yaz , öyle hep uçacak kaçacak deme...
LG-H850 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu forumda yazdýðým yazýlar yatýrým tavsiyesi içermemektedir.Yazdýðým yazýdaki ifadelerden etkilenip de yatýrým yapan veya yaptýðý yatýrýmdan vazgeçen kiþilerin hareketlerinden sorumlu deðilim.Tüm yazýlarým paylaþým,sohbet ve geyikten ibarettir...
Her hissede senin gibi bir tane eleman var. Ben tahmin ve somut deðerler paylaþýyorum. Sende paylaþ rakamlarý. Vadeleri borçlarý herkes bilsin. ben diyorum hissenin gideceði çok yol var ve reysas gittikçe buda gidecek. O yüzden korkmayýn diyorum. Yani borçlar veriliyorsa bu firma senelik saðlam firma. Öyle hangi firma alýyor 500 milyon kredi Türkiye'de.
Bugünkü hareket düzeltme mý yok yarýn 0.93 e deðdirip gene yukarýya doðru hareket etmek için bir tekrar yay gerilmesi mý. Yarýn bakalým neler olacak. Daha az sayýda ky var. Ben satmaycagim gene açýklayalým burdan.ciddi kar elde ettim ama bana göre en az bu rakamlarýn 2 veya 3 katý görüþü lazým.reysas lojistik mesela 7 milyon kar bildirdi vergi dairesine sözde zarar açýklamýþtý.yani bilanço esasýna göre tam bir rakamlarla oynama sanatý. Yani firma rygyo zarar açýkladý ama asýl karý nasýl acaba
Takir takir ödüyor kredilerini. Sur yapý lansmani tamam hisse geri alým açýklanacak kiralýk alanlar hýzla bitiyor.yeni hedefler þekillenecek. Yani0.96 da kalmasý kýsa zamanda çok zor uzun zamanda zaten bekleyen zengin olur
Yer Ýmleri