Bunu hangi studye dayanarak söylediniz ?
Printable View
Trolün önde gideni hemde.
Amacına göre, hiç bir bilgiye kaynağa dayanmayan, şeyleri yazarak, kişi,komik duruma düşmek dışında ne elde edebilir.
Hisse senedi mi bu ?
Çok yukardan aldın, uzun vadeci oldun gibi aptal bir mantık dolar için yürütülebilir mi.?
Dolar toplayan her hafta her ay alıyor.
Benim maaliyetim 5.71 mesela.
Büyük çoğunluk 6 üzeri maaliyeti olanlarmış.
Vah vah vah.
Maliyetim 5,39
Bilgi sahibi değil ama fikir sahibi
Ayrıca kimin ne maliyeti varsa var sana ne.
Üreten bir ülke olmadığımız sürece bu dolar olur ister başka birşey her türlü dışa bağımlı bir ekonomi ile yola devam edeceğiz hele hele bu zihniyet ile bırak dolar 6 7 yakında çift haneleri görse sasirmam yanlış verilerle yanlis ekonomi faaliyetleri yürüterek işimiz çok zor
bol kazançlar...
Duydunuz mu?
Atatürk Hava limanı tekrardan açılacakmış :)
3. Hava limanı artık otopark olur.
Eylül ayından itibaren uçuşa kapatılıyor.!
Göçmen kuşlarının göç yolu olması, sert rüzgar lara açık alan olması, bilhassa iniş yaparken Bulgaristan hava sahasına girilmesi sorunların en başlıcası..
İtibar çok önemli, çokomelli olsun o zaman:)
Fedin faiz artirimindan cok ileriye yonelik verecegi genislemeci mesajlar onemli olacak. Eger cok guvercin mesajlar verirse bu kisa vadede olumlu olsa da uzun vadede ulan bunlar ne diye bu kadar guvercin oldu dedirtecek ve negatif fiyatlamalar gorecegiz
Amman dan herkese iyi pazarlar.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bir havalimanin bu kadar buyuk olmasina karsiyim. Buyuk ama islevsiz.
Zaman kaybin cok oluyor. Oysa ki ataturk kapanmasa ve avrupa tarafina bir tane orta olcekli havalimani yapilsaydi fena mi olurdu
Bugun londra da 5 tane havalimani var.
Bizim yaptigimiz ise vizyonsuzlugun daniskasi
Su anda polat alemdarin kendini suriyede buldugunda ki hislerini yasiyorum [emoji3]
Güzel bir otoyol ve tren ağıyla yükün bir kısmı alınabilirdi. Sabiha gökçen büyütülüp ardındanda ankara ve izmirden yurtdışı uçuş sayısı artırılabilirdi. Ama biz thy ve arazi geliştirme için havalimanı yapmayı tercih ettik.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cok dogru. Mesela bugun esenbogadan uctum. Havalimani orta olcekli ve kullanisli. Zaman kaybin hic olmuyor.
Eger metroyu tasiyabilirse oraya kadar cok daha iyi olur
Yine dedigin gibi ankara izmirden yurtdisina direk ucuslar daha da yogunlasirsa super olur. Istanbulda bok var sanki.
Hükümet gurbetçiler için bir yasa hazırlamış ama gurbetçiler pek memnun değil. https://m.ensonhaber.com/yorumlar/gu...-kuyrukta.html yolunacak kaz gibi görüyorlar kendilerini. Getir parayı al emekliliği ama emeklu maaşı az diyorlar. Bence hükümet doğru yolda nasılsa onlarda euro bol. Asrın lideri için değer ama neden böyle mırın kırın ediyorlar. Sanırım bunlarda nankör...
Şimdi tarıma el attık diyorlarsa kökünü kurutacakları ve satılacak birşeyler kaldıysa topunu satacaklar demektir.
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öyle fıldır fıldır içine edecek bakir konu arıyorlar...
Gene başlamış havadan yer ve konu aramaya...
İstanbul Kanalı şimdilik unutmuş görünüyor...
Emekli olmayi dusunmuyordum ve bu karardan sonra hic dusunmuyorum artik.
Simdi soyle ki gurbetci emekli olabilmek icin bu parayi cebinden yatiriyor. Diyelim ki 7 bin gun olsun ve hukumetin getirdigi yeni rakam gun basina 40 tl.
Bu ne demek. Ben 280 bin tl odeyip emekli olacagim aylik elime 1000 1500 tl gececek.
Ben ne yapayim boyle emekliligi.
Elektrikli traktör kaç saat de sarj oluyormuş?Gücü neymiş ve aküsü ne kadar gidiyormuş.?Traktör bu, bayağı bir motor kuvveti lazım.
Yetmez ama evet.
Seçimlerde A.K.Partisine ciddi oy geldiğine göre buradan çok iyi uygulama. :bravo: :evil:
2013 ten beri yere inmeyen göklerdeki yerli milli uçağımıza bu kadar yıllık yakıt bulan iktidar için çok basit işler bunlar. Alasını yaparız güçlü motorun. Akü ise hiç sorun değil. :kahkah:
abi,kovuldugum iş yerinde şarjlı forklif ve bunların ufaklarından vardı
bunlar 12 saat şarj olur,12 saate kadar çalışır
pillerin 2veya 3 yıl ömrü var
eskidikçe kullanım süresi azalır
arıza yapar izmir gibi bi yerde
servis beklersin
servis gelir parça beklersin
10 tonluk bi gücü var
işletmenin içinde bunlar
dişarda dizeller kullanılır
yani maliyet yada gücü yetmiyor demek
doğru olmasını inanın isterdim
45 dakika sarjla bu imkansız
https://i.postimg.cc/28rLFXPc/tcmb002.jpg
tam bir sene evvel tweet saldırısı olduğu zamanlar toplam döviz mevduatı 150 milyar dolar civarındaymış, bir sene içinde bugün 185 milyara dayanmış.. önceki bir sene ise hemen hemen sabit kalmış.. yani türk halkının dolarize edildiği dönem son bir yıl (kadim dolarizasyon geleneğinden bahsetmiyorum, 30 senedir her daim mevduatın en az %35- 40 kısmı hep dolar, o ayrı)
son bir senenin dolara giriş maliyetlerini hafta/hafta hesaplarsak yaklaşık 5.70- 5.80 gibi bir ortalama çıkıyor
Nerden biliyorsun bu rakamları ?
Devlet mi açıklıyor ?
Bloomberg Tv'nin yandaş yorumcularından mı duydun ?
TÜİK'in bile sahte rakamlar açıkladığı bir ülkede bunlar gerçek rakamları açıklar mı sanıyorsun ?
Her insanın zekasına kalmış bir karar.
Enflasyondan korunmak için, her şeyin bu kadar süratli değiştiği bir ortamda, konut mu, altın mı, dolar mı çıkar diye düşünecek, bir karar verecek.
Biz likit olduğu için dolar alıyoruz.
Güvenmediğimiz için.
Yukarda bir yerde yazdım. Bu rahibin tutuklanması çok mu gerekliydi ? Amaç neydi ? o kadar suçlama varken nasıl aklandı ?
Tüm bunlar yaşanmamış gibi, bunları yapmaz diye düşünebilirsin.
Yarın, yeni kurulmakta olan parti korkusuna, meydanlara çıkıp Ey Amerika..! diye başlarsa ne yapacaksın ?
Vadeyi bozup, konutu anında satıp çıkarım sanıyorsun.
Milleti aptal yerine koymaktan bi vaz geçmediniz.
Önceki sene sabit kalmışmış.
Bak sen.
Mevduat başlığında da adı geçmiş Sutbiyik'a ne oldu acaba?
5.68 den mi açıldı asyada?
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5.73 gösteriyor hayırdır inşallah
5.6795 lere geri attı tekrar
Reis 625 puan indirin demis damat falan zor ikna etmisler 425 e. İki toplanti sunum yetmemis iknaya. O vakit Eylulde 200 puan zaten borclu. Onun uzerine artik ne gelirse.
Yeni duzenlemede prim ucreti artiyor, emekli maasi dusuyor. Sizinki yine iyiymis.