vangd en son karı ne kadar dı acaba
Printable View
vangd en son karı ne kadar dı acaba
Hadi geçmiş olsun hepimize sabah seans bile gonderse uyarı yiyecek son 20 dk
Vay vay vay , Vangd sen ne hallere düştün.Bak bekliyorlar birileri satış Emirleri girse de bizde alsak diye. Vay vay
arkadaşım
https://www.kap.org.tr/tr/
gir 00,00 dan sonra bile gelen bilançolar var nasıl geçmiş olsun yazarak milleti panik havasına sokmaya çalışıyorsun yeni spk kanuna göre bunun suç olduğundan umarım haberin vardır
00.00 dan sonra gelen bilancolarin tarihi 14.03.2017 Bizimki nin son gönderme tarihi 13.03.2017 ve sabah 8 hala göndermedi eğer bi oyun yoksa vangd tahta kapanma yiyecek gönderene kadar gonderdigi an açılacak ama bu galipe belli olmaz nede olsa milli is adamı demi baglamistir spk yi benimde elimde 13.600 lot var kardes panik yap demiyorum kuralları söylüyorum
Saat 09.10 ve hala birsey yok kasiniyor galip
Kardesim geceden beri ne gerdin bizi ya.bu herifler bunu bilmiyecek kadar mal degildrler heralde guvendikleri bsey vardr elbet...
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13 Mart gönderim için son gün 13 Mart'tan öncede gönderebilir kap haberlerine bir bak istersen konsolide bilancoyu görürsün belki araştırmadan insanları panikletecek yazılar yazma
SM-G850F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu başlığı şu anda 47 kişi okumaktadır. (9 üye ve 38 ziyaretçi)
tiger, ARTEMİS, çömez06, erdms, hayki, KATPA, KEREMKEREM, lazy-max, yasyas1907
sadece bu forum bile bu kadar kalabalıksa millet dün ya bulduğu yerden daldı yada bugün almanın derdinde inşallah ters köşe olmayız akşam saat 17 de rakam ne olacak merakla bekliyoruz,tabi satmadan durabilirsek
Benim gördüğüm bilanço 21 ocakta açıklanmış, yanlışım varsa düzeltin.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/582020
Once vergi dairesine aciklanan bilanço olur enson konsolide bilanco ne bileyim kafam karsti zaten galibin kagtlarinda anormallik normaldr
Hakkınızı helal edin bilanço açıklanmış ben eski haberlere bakmadım oyüzden bugünu bekliyordum ozaman sıkıntı yok bugün galip alırsa 3 tl yi geçeceğini düşünüyorum ama gaLip almazsa korkak ata ve diğeri satar ve 2.50 2.60 arası kapatabilir günü inşallah eskisi gibi haberle birlikte 3 tavan yaptı daha önce 1 tl iken öyle olmuştu
Hayirlsi olsun insallh
hisseye ilgi aşırı gaplı açacağı kesin
Onun adı galip bugün ben dahil birçoğumuz dün geceden itibaren bilanço bekledik. lazy-max nikli arkadaş fark etmese bilanço gelmedi diyecektik.Herkes mart da gönderir galip bu her işi terse yatırmak OCAK AYINDA GÖNDERİR BİLANÇOYU.
abi tavan 3,19 şuna bak ya bi tavan olsa offf diyorum..kesinlikle sesli düşündüm düşündüklerimin çoğu zaman teri çıkmıştır :)
2,72-2,73 açtı yıllıkta en yüksek 2,69 görmüş onu kırdı maaşallah
Gene tavan yazmak için adım adım ilerliyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
%12 -%13 civarı devre kesici gelir.
Sesszlik iyidr beyler sabirla yeni zirveyi gorelim spege meze olmayalim
3 tl devre kesici yedi
Ins tavan olur devam eder yarinda bol kazanclar
Mal kıymetli bilesiniz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sirkelemesini yaptı sıra çıkışta
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
derinlik görebilen var mı ortaklar ;)
sabah sabah bu kadar gitmesi ve 2,66-2,73 arasını gap bırakması sizce neye işaret ustalar?
3 tl ye 90 bin satış koydu bu 90 bini alan olursa soluksuz tavan
Az durun ula adam bi sekil çizsin bi durun hele daha bostan haberi gelecek hey allahim sabir ve hayir ver rabbim [emoji16]
İnsALLAH eski hareketlerini yapmaz iki gun git yarisini ver hareketini
Sağ gösterip sol vurdu herkes bu tavana gidercekten derken Atlas'ı götürüyor galiba ytd
Sıkıntı yok 2,60 stop deriz
Daha dün 2,25 geçermi diye düşünüyorduk inşallah bugün ky dostlar yukarda atlamamıştir
İnşallah ky korkupta satmamıştır