Sayfa 42/501 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 4005 madde; 329 - 336 arası.

Konu: VANGD - Vanet Gıda

1. 13 Mart gönderim için son gün 13 Mart'tan öncede gönderebilir kap haberlerine bir bak istersen konsolide bilancoyu görürsün belki araştırmadan insanları panikletecek yazılar yazma

SM-G850F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Bu başlığı şu anda 47 kişi okumaktadır. (9 üye ve 38 ziyaretçi)
    tiger, ARTEMİS, çömez06, erdms, hayki, KATPA, KEREMKEREM, lazy-max, yasyas1907

sadece bu forum bile bu kadar kalabalıksa millet dün ya bulduğu yerden daldı yada bugün almanın derdinde inşallah ters köşe olmayız akşam saat 17 de rakam ne olacak merakla bekliyoruz,tabi satmadan durabilirsek
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

3.  Alıntı Originally Posted by utkual2010 Yazıyı Oku
    Vay vay vay , Vangd sen ne hallere düştün.Bak bekliyorlar birileri satış Emirleri girse de bizde alsak diye. Vay vay
    hatırlıyormusun daha birkaç gün önce seninle avgyo dan sonra çıkış vangd da başlar diye konuşmuştuk bakalım ata ve a1 in vur kaçımı olacak yoksa istikrar bugünde devam edecekmi
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

Benim gördüğüm bilanço 21 ocakta açıklanmış, yanlışım varsa düzeltin.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/582020

5.  Alıntı Originally Posted by lazy-max Yazıyı Oku
    Benim gördüğüm bilanço 21 ocakta açıklanmış, yanlışım varsa düzeltin.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/582020
    bilanço açıklanmış görünüyor.

6. Once vergi dairesine aciklanan bilanço olur enson konsolide bilanco ne bileyim kafam karsti zaten galibin kagtlarinda anormallik normaldr

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hakkınızı helal edin bilanço açıklanmış ben eski haberlere bakmadım oyüzden bugünu bekliyordum ozaman sıkıntı yok bugün galip alırsa 3 tl yi geçeceğini düşünüyorum ama gaLip almazsa korkak ata ve diğeri satar ve 2.50 2.60 arası kapatabilir günü inşallah eskisi gibi haberle birlikte 3 tavan yaptı daha önce 1 tl iken öyle olmuştu

8. Hayirlsi olsun insallh

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 42/501 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •