https://resmim.net/f/03UwVj.jpg
Printable View
çok teşekkürler bilgi ıcın ,yeni yılda hersey gönlünüzce olsun
Sürme ulan yukarı alçağın çocuğu 14 den son alımımı yapamadım.
Spor hisselerinde genel bir yükseliş var. Alıcı satıcılara baktım Fener de en iyi alıcı deutche. En primli gs de ise en fazla satıcı yapı kredi Meksa deutche. Yabancının gs den çıkıp fenere gelmesi mi vardır bilemem ama böyle ise yabancının gelmesi iyi yönde değil midir ?
Yargıtay beraat kararını bozmuş
Hepimize geçmiş olsun
Usulden bozmuş aziz yıldırıma verilen beraat kararını etkilemeyecekmiş...ytd
Tam da yabancı geldi derken olacak iş mi bu :)
Usulen bozulma sebebi 2 ayrı dosyanın birleştirilmesi o yüzden 13.ağır ceza mahkemesinde ayrı ayrı dosyalar olarak tekrar yargılanacak sanıklar. Mahkeme ne kadar sürer kim bilir, mahkeme sonrası tekrar yargıtay kararı olacak bir de. Gene uzun bi süreç bizi bekliyor. Ytd
Hukukçular iyi bilir ama benim anlattığım yeniden yargilanacaklarmis dosyalar ayrılacakmış bizim açımızdan bence olumlu bu demektir ki suçsuz oldukları belli oldu...ytd
Yargıtay usülden bozdu haberleri dönüyor
Karın ağrısı buymuş demek ki
Gerçi usulden bozmak basit olanı. Misal; tanık Celpi yerine Sanık Celpi yanlış yazılma bile usulden bozar.
Önemli olan Esas tır. Bu karar süreci uzatır.
Neyse; diyecek bişey yok.
Beklediğimiz net karar gelmedi.
Kağıdın karın ağrısı oşduğu belliydi.
Yatırım tavsiyesi değildir.
esas olmadığı sürece bir sıkıntı yok..
davalar ayrılır tekrar beraat kararı çıkar, hikayeden nağmeler..
burda stratejik bir hata var :
kararı bekleyip ondan sonra 200/300 milyon Euro'luk dava açacağız diyeceksin..
yarın değişik bir gün olacak gibi sanki..:)
Bu haber elbet kullanilacaktir. Ama 16 kusurlerden, besiktas ve rize galibeylerine ragmen 14lere dusme sebebide anlasilmis oldu. Genel qnlamda gercek beklentiler degismediginden, trendin devam edecegini dusunuyorum. Ama sonucta fener bu, her yil futbolda ve baskette oldugu gibi kalp krizi gecirmeden yani iyice cektirmeden rahat ettirmez
Yarın yüzde10 artı kapatır
Para tekniği yapar.
https://www.ntvspor.net/video-galeri...ab672330938e76
Aziz yıldırım etkilenmiyor peki yeniden yargılanma ne için anlayan var mı. Mal kapma olarak değerlendirirler mi
fenerbahceyı bir şekilde elde tutma demokrasi kılıcı hesabı olabılırmı
bıktık usandık ,gurursun fenerbahcem . şeref haysiyet ,adalet,namus ,İnanc seninle güzel
yargıtay kararı esastan değil usülden bozduğuna göre, bir nevi işi uzatıyor, sürüncemede bırakıyorlar.
yapılandırma konusunda tepedeki babayaroların dediği noktaya gelene kadar burnumuzu sürtecekler.
ama verilen nihai karar bence değişmeyecek.
bu konular uzadıkça ,adaletten uzaklaşıp karanlığa gömülüyoruz ,sporun ıcıne
siyaset giriyor defolun siyasiler sporda uzak durun ,adam gıbı gel mac İzle bağır çağır ama menfaatleriniz ıcın gençleri zehirlemeyin gencler sizde zehirletmeyin
bu ınsanlara usaklık yapmayın
fethi pekin acıklaması var , yargıtay resmi sitesi ve uyap ta gerekçeli karar yayınlanan birşey yok diye.
Bugün toparlanıp + kapatırsa önümüzdeki bir kaç ay için iyi bir sinyal olur
Satış artarsa kötü haber
tepki gelir bı yerlerden , bekliyoruz..:)
ytd
Yargıtay'ın gerekçeli kararını okudum bana göre Fenerbahçe lehine bir durum .Çünkü yerel mahkemeye diyor ki fetö örgütünün bu davayı kumpas olarak kurduğunu işle bunun üzerine hüküm kur
En azından ben öyle anladım
Pazartesi 15 üzerine atacak hisse kendini borsa yükselir satanda arkadan bakar yada daha yukarı dan alır cyöa satanlar daha yukarıdan mal almak zorunda kalacaklar
Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çile günleri geri döndü ..
heran ,jeopolitik birşeyler patlayabilir ,eli kulağındaki zaten ligde ,devre arasında dusmemesı ıcın bir neden varmı ?
sigorta sı olan mahkeme ,beklentiside de patladı
bistte bir düzelme kar ,satışları vs icinde uygun bir ortam oluştuğunu düşünüyorum
deger endeks 100 bine kadar çekilebilecek potansiyel gorunuyor hissiyatım .nakıte geçtim bu görüşümden oturu (korktum )kısaca
YTD degildir .bir amatörün dilinden .
)) Savas bey ,kardeşim amatörüm doğru yalnız sanırım senden daha az degıl çünkü 19 yıldır traderım
yalnız ogrendıgım bir gercek varki ,nekadar yıllık olursan ol aslında amatör düşünmek onemlı .ben oldum dedıgınde
kaybetmeye başladığını doneme girersin .vesvese senı alır götürür .
hisse al sat demem ,sadece ekranın basında olunması gereken bir donem de oldugumuz ,uyarısında bulunmak isterim
her fenerbahceli benim icin degerlidir . bol kazançlar dilerim
İnternet te yargıtay kararı diye paylaşan bi kaç metin gördğm. Okudum. Eğer doğru ise
Benim şahsen anladığım, hukuçular avukatlar tabi ki daha iyi yorumlar)))
Yargıtay bana göre demiş ki:
Delillerle sonucu daha net ilişkilendir, terör örgütünün kumpasını daha net sonuca bağla, karar net olsun, açık kspı kalmasın, kimse za zu etmesin...
Gidiş yolun doğru da finali tam olmamış demişler kısaca, geç olsun da güç olmasın şekli...
Süreç uzamış lakin netin neti bi karar çıkar. Ben olumlu gördüm şshsen.
Biraz da bu şampiyonluk yarışı ve silivri davaları ile birlikte gider gibi duruyor.
Bu arada sayın yönetim; 1.5 yıldır yönetimdesiniz, ne oldu Sol bek transferi? Bu Komolli oyuncu havuzum var falan diyordu, 1.5 yılda bi sol bek bulamamış mı?
Falette falan konuşuluyor. Zanka ve Rami yetmedi mi?
Lütfen toparlanın. Hep sınıfta kalıyorsunuz Sol bek ve stoper transferlerinde. Bu işleri Komolliye bırakmayın. Bulup getirdikleri Fenerbahçe kalibresünde değil. Boşuna menecerlere para kazandırmayın, klubün parası klupte kalsın, kötü ise transfer yapmayoın , daha iyi..
Bu arada Ozan kardeşimiz çok iyi konuştu.
29. Şampiyonluk vurgusu çok iyiydi..
Yatırım tavsiyesi değildir.
neyi bekliyorsun bilmiyorum yap 15 e doğru bı hareket, kalan giden belli olsun..:)
hadi bakalim..:)
kesmiyor yüzde 4 ler..