Sayfa 44/704 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 5626 madde; 345 - 352 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Yargıtay'ın gerekçeli kararını okudum bana göre Fenerbahçe lehine bir durum .Çünkü yerel mahkemeye diyor ki fetö örgütünün bu davayı kumpas olarak kurduğunu işle bunun üzerine hüküm kur
    En azından ben öyle anladım

2. Pazartesi 15 üzerine atacak hisse kendini borsa yükselir satanda arkadan bakar yada daha yukarı dan alır cyöa satanlar daha yukarıdan mal almak zorunda kalacaklar

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by illim Yazıyı Oku
    ligde potada olması olumlu, diğer yandan grafikte destek dirençler ara tatilden sonra özellikle ligde potada sürdürmeye devam ederse son 7 hafta patlama ihtimali yüksek gibi...takibimde malım yok lakin güçlü desteklere bistin salınımı ile gelir ise düşünüyorum...

Abd vatandaslarina ulkeyi terk edin demis. Bu da olaylarin sertlesebilecegine isaret. Pazartesi hemen +'ya donmez borsa. Biraz turbulans olcak sanirim.

4. Çile günleri geri döndü ..

5.  Alıntı Originally Posted by işinaslı Yazıyı Oku
    Çile günleri geri döndü ..
    Sıkıntı yapmayın su akar yolunu bulur hissenin yönü yukarı oşqylar bir durulsun buda geçer

Mi A1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. heran ,jeopolitik birşeyler patlayabilir ,eli kulağındaki zaten ligde ,devre arasında dusmemesı ıcın bir neden varmı ?
    sigorta sı olan mahkeme ,beklentiside de patladı

bistte bir düzelme kar ,satışları vs icinde uygun bir ortam oluştuğunu düşünüyorum
    deger endeks 100 bine kadar çekilebilecek potansiyel gorunuyor hissiyatım .nakıte geçtim bu görüşümden oturu (korktum )kısaca
    YTD degildir .bir amatörün dilinden .

Alıntı Originally Posted by snails Yazıyı Oku
    heran ,jeopolitik birşeyler patlayabilir ,eli kulağındaki zaten ligde ,devre arasında dusmemesı ıcın bir neden varmı ?
    sigorta sı olan mahkeme ,beklentiside de patladı

bistte bir düzelme kar ,satışları vs icinde uygun bir ortam oluştuğunu düşünüyorum
    deger endeks 100 bine kadar çekilebilecek potansiyel gorunuyor hissiyatım .nakıte geçtim bu görüşümden oturu (korktum )kısaca
    YTD degildir .bir amatörün dilinden .
    bende bugün pozisyon arttırdım..
    8 yıllık trader..
    ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

8. )) Savas bey ,kardeşim amatörüm doğru yalnız sanırım senden daha az degıl çünkü 19 yıldır traderım

yalnız ogrendıgım bir gercek varki ,nekadar yıllık olursan ol aslında amatör düşünmek onemlı .ben oldum dedıgınde

kaybetmeye başladığını doneme girersin .vesvese senı alır götürür .

hisse al sat demem ,sadece ekranın basında olunması gereken bir donem de oldugumuz ,uyarısında bulunmak isterim

her fenerbahceli benim icin degerlidir . bol kazançlar dilerim

Sayfa 44/704 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •