TH abi, bnm iddiam senin foruma yazman ile baþlar. O da 22.4 deðil. Ki 21 kusurda sattým elimdekilerin bir kýsmýný. 200 günlük ortalama civarýnda alým olabilir diye düþünüyordum, seni görmek beni motive etti. Olay bu.
Bakalým zaman ne gosterecek.
Bu arada, diðer köye de bekleriz. Üzgün abinin selami var.
SM-A705FN cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
koç için fener üvey evlat olursa ekime olmazsa skme babasý kurmadý þirketi, aða baþtan elini cebine atacaktýn hisse kaldýrýp indirmekle düþman kazanmaktan baþka bir þey yaptýgýn yok her gün virüs yemiþ gibi 22 den 10 a 10 günde düþümek aciz oldugunuzu gösterir sen yakýnda yine mendil açarsýn 14 ü bir daha görmem derken solugu ne oldugunu anlamadan 10 larda görük artýk 5 ede düþþeniz itibarýnýz bitti ts kadar olamadýnýz yakýnda ts 7 fb 7 olur sizde zil takýp oynarsýnýz yapamadýnýz iþte yol yakýnken býrakýn bu iþleri gücünüz yetmedi bak bir gözle görünmeyen virüs neler yaptý dünyaya kan kusturdu sizi o ahlar kurtarmayacak elinizde imkan varken þirketi batýrma yoluna gittiniz o virüs sizide saracak ah almak o kadar kolay deðil adalet artýk bu dünyada iþleme ye baþladý
Hem FENER'de hem de GSRAY'da önemli belirsizlikler var. Þampiyonluktan bahsetmiyorum, kurumsal açýdan konuþuyorum. FENER'in mali tablosu iç açýcý deðil, sermaye tüketildiði gibi 626 milyon tl de eksideler. 29 Þubat'ta sona eren 2019-2020 3Ç dönemine ait bilançonun açýklanmasýna az kaldý Bu dönem "ara" dönemi kapsadýðý gibi FENER için sportif baþarýsýzlýklarýn ön planda olduðu bir dönemdir ayni zamanda ve muhtemelen 3Ç bilançosu kötü gelecek. Bu durumda da zaten iç açýcý olmayan mali tablo daha da kötüleþecek. FENER için sportif baþarýnýn olmadýðý mevcut sezonun kapanmasýna 2 ay kaldý ve yeni transferler için kaynak lazým. FENER böyle bir kaynaðý nasýl bulacak? Öte yandan GSRAY'da olasý bir sermaye artýrýmý belirsizliði gizemini koruyor. Derneðin hisse satýþlarý, KST'nin aniden %400 artýrýlarak 2.7 milyar tl gibi manyak ve de anlamsýz bir seviyeye çýkartýlmasý, derneðin þirkette sermaye artýrýmýna gitme arzusunu gündeme taþýmýþ olmasý GSRAY'daki bu belirsizliðin ana nedenleridir. Sonuçta da FENER ile GSRAY hemen hemen ayni gemideler.
üzgüncüðüme selam ediyor gözlerinden öpüyorum; son derece temiz kalpli, içi dýþý bir, gizlisi saklýsý olmayan, dürüst ve de vatanýna milletine aþýk biridir üzgün, her zaman takdir etmiþimdir onu. TH
14.19 ortalama maliyetle ÝSCTR aldým (6 Mart 2026). Tüm borsa portföyüm, tek kaðýt.
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yükseliþle baþlamasý bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açýlýþ fark deðerine iliþkin medyan
tahmini +1.775, ortalama tahmin ise +1805 oldu.
Foreks'in 44 aracý kurum analisti ile yaptýðý ankette, en yüksek
beklenti +4.999 puan olurken, en düþük beklenti -850 puan olarak
gerçekleþti.
Ankete katýlan 44 analistin 42'si pozitif, 2'si negatif açýlýþ
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 6.076,51 puan düþüþle 103.524,02
puandan tamamlamýþtý.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafýndan günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açýlýþ anketine katýlmak isteyen yatýrým
uzmanlarý neslihan.koroglu@foreks.com adresine baþvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açýlýþ Anketi Sonucu
Medyan : +1.775
Ortalama : +1.805
Maksimum : +4.999
Minimum : -850
Katýlýmcý: 44[(+42)(-)2]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(10/03/2020 - 09:17:52)
Düþerken maþallah % 15,% 15 düþüyor...Endeks tepki verdiðinde %1 -2...![]()
Bakalim nereye kadar dusecek
Yer Ýmleri