huber isterük...
Printable View
huber isterük...
Ayva hocam bu adamın söyledikleri toptan zırva beya...
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi ben bu forumda yazdigimdan beri kimseyi sikayet etmedim...Hatta kim uldugunu bile hatirlayamadigim biri geldiydi, bir ay ceza aldiydim yine sikayet etmedim. Tovbekar abiyi hayatta sikayet etmen...
Cakal erik suyunu toptan aldim biliyon nu, toptan iciveriyon gari...Ne olmusum be ya? Kendime yeni geldim.
Abi robot isinde tam bir yere gelcedik, yazilar ucmus.
Suud, basina belayi buldu abi...Robot degil o...
:))))))))))))) Abi ben unlarin yazdigindan birsey anliyosam terbiyesizim...Bunnari takip etmek de mumkun deel...Zati kalmis az biraz beyin hucresi, bunnarla ugrasameceyn ....
Ben ona en pahalisindan gonderem, biyir abi 12.049 dolar. Link +18 una gore, coluk cocuk girmesin...Ismi Quinn'mis...
http://realdoll-turkiye.com/realdoll2/page-3/
Goz rengi, sac rengi, gogus buyuklugu felan yazsin, ayarlecez...
Abi şaka bir tarafa, bu sirket yapay zekacilarla calismaya baslamis. Bak asagidaki linkte realbotix'den bahsediyor. Bu sirket 10 yildir faaliyette...
Borsaya cikarsa derhal hisse senetlerinden al...Sanmam ya borsaya accaklerini.
http://realdoll-turkiye.com/realbotix/realbotix-nedir/
Yani Sophia'nin aile kurmak istiyorum demesi bosuna degil...
Bu isin icinde oyle bir is var ki...Dişil güç abi...
Centcom ve pentagon ypg ye yardımların planladığı gibi devam edeceğini açıkladı.
Halil İbrahim
@His_24
·
4s
Abdullah Gül'ün, Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki 28 aşiret Liderleriyle yaptığı görüşmeyi organize eden isim HÜSEYİN ÇELİK'TİR..
Abi sinci ister guccukbas, ister boyyukbaş heyvancilik ossun, kar edeceksen her sene bir buzagi ya da 3 guzu alacaksin.
Bunlardan erkek ulanlarin kaderi, 1 sene icinde bicagin altina yatmaktir.
Aricilikta durum daha vahimdir. Erkek ari polen toplayip, bal yapmaz. Erkek ari bal yer. Kralece ari bal yemez, yemek isterse etrafindaki arilar yedirmezler.
Kraleçe sadece ari sutu yer. Bu sayede 7-8 sene yaşar. Ayni hucreden olusmus isci arilar ise sadece bal yerler, omurleri 45-50 gundur. Kraleçe yuksek
besin degerli ari sutuyle beslendiginden, gunde agirliginin 3 kati yimirta atar. Kovan icindeki erkegin tek islevi, bunlarin dollenmesi hadisesidir.
Bu islem bittikten kelli, artikin erkek ariya ehtiyac yoktur. Disiler, erkek arilarin tumunu öldürürler.
Orumceklerde de ayni durum sozkonusudur abi. Disi orumcek, dolleme hadisesi bittikten kelli, erkek orumcegi oldurur ve yer.
Abi tvlerde gostertip durupdurular, ters takla atan robot var. Abi ihtiyac ulmayan birsey gereksizdir yane.
Son zemanlarda icime bir korku dustu biliyon nu?
Abi ben bu dişil güçten çok korkuyon be ya...
Kesin yalan huber de Avrupada Abdde bu huberlere inanan kitleler var. Ulla memleketini zirnik kadar dusunen boyle huber yayar mi?Alıntı:
feyzi işbaşaran
@feyzi_isbasaran
Irak Parlamentosu dış ilişkiler komisyonunda bir milletvekili, “IŞİD Lideri El Bağdadi Türkiye’ye sığındı” diyor.
Yabancı basın işin peşine düştü. Kimi medya; Bağdadi Hatay’da bir köyde, kimi de Hatay’dan Suriye’ye geçti diyor.
Neticede; Bağdadi Musul’dan ayrılmış.
https://i.hizliresim.com/6y1gGk.jpg
Aziz Nesin yazmis be ya...
Ayva göbek bizi diskoya götür. ..dolar long dolsada dolmasada...
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Babus Selam Haber
@BabusSelamHaber
·
1 sa
Son dakika!
İngiltere Başbakanı Theresa May'in sözcüsü, Brexit'in ardından İngiltere'nin AB'nin Gümrük Birliği'nden tamamen ayrılacağını söyledi.
130225 leri 130700 den kapattikta abi dolarlar beni üzdü. ..cingöz recai ketempereye getirdi...erik suyu yerine akşam üzüm suyu icsem duzelirmiyim hocam...
ayva peralarla robot alacakmış şu linkte verdiklerinden.
adı da Quinn.:one:
buraya daha uğrar mı ki?:kahkah:
angara daki dinazorları sökuyolar bence dolar ondan düştü...melih evde ağlıyomuş tabe yavrusu sayılır insan üzülüyor sahip çıkan da olmammış...3.84 e kdar direnci yok doların bekliyorum direnç ben olcam orda...her sey kontrol altında yalnız bitcoine yatıraymışız daha iyi olurmuş bu tv deki çok bilmişlere güvenirsen olcagı bu 550 kişiyi takipteyiz bilen olmadı doları artık öğrendim tersini yapçan abi bunlar bişey bilmiyor...bitcoin 9501 dolar...
Abi yeterki izdivac ossun bea inş.
Vize mize hekayesi işin
Zodyaklarla gelir saudiyaya
Bilezigi dakar yingaanima
Döner geliriz vesselâm :-)))))
on numero dostların var kıskandım walla...abi robot bile olsa bunlar susmaz...yağım bitti ,sarjımı takarmısın, senin kablo çok kısaymış,benim niye tek taşım yok,beni seviyon mu,yeni modellere niye bakıyon ...iyi düşün abi viop deel plan işlemez gaza gelme abi
açma kapama düğmesi varsa ayva senin için sevinirim.:notr:
Abi şimci öz türkçe
Gelin gelmekten damat damlamaktan gelir emme o gelini urdan cikaraman ondan ele dedim yoksa düğün burda olsa tabi daha iyi olur idi :-) neyse robota sevdalansanda robotun sevdası olmaz kokmayan şeyin sevdası mı olur zati sevda dediğin ne ki yisin bak sarmusak ahşamunan değil Gerdek yanına yaklasman
Başlarım öyle aşkın izdirabina
Reuters...Ahmet hakan atilla tek sanık...jurı sadece onun için karar verecek...dava haftaya görülecek...
Akşam 10 dakika kala 2 parti daha açtım dolar long...bir parti açacaktı da yanlışlık oldu...biraz daha düşerse merkeze dolar bırakmayacağım. ..borsa şort açtım da alınmamış ikisini de halledeceğiz ...altına fed i bekliyom düşsün ucu bir arada yap caz...artık kim kimi tutarsa...
merhaba arkadaşlar,
bu başlıkta sık yazan arkadaşlardan ekşisözlük üyesi olan var mı? özellikle ayvagöbeknuri çok araştırmacı bir kişilik olarak orada hesap açmış olabilir gibi geliyor bana. nadir bulunan dergilerden makale ihtiyacım var, en hızlı orada buluyorlar.
ekşi üyesi varsa makaleleri özel mesaj olarak atacağım, çok sağolun şimdiden.
Ayvagubeklinin temel stratejisi ile ilgili huber geldi... Bu huber onemlidir...
Alıntı:
Bölgeden çok önemli iddialar geliyor. Suriye ve Irak’taki DEAŞ teröristlerinin ABD’ye ait uçaklarla Pakistan-Afganistan sınırındaki Tora-Bora dağlarına götürüldüğü yönünde...
Turkiya dunyanin en giymatli arazisinin ustunde bulunur...Alıntı:
Bölge kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Afganistan'ın doğusundaki Nangarhar vilayetinde Taliban güçleriyle DEAŞ arasında şiddetli çatışmalar yaşanıyor. ABD, DEAŞ'a yeni görevini verdi.
OECD Türkiye'nin 2017 büyüme tahminini yüzde 6.1'e yükseltti.
Gercek savas simdi basliyor...Isid, Taliban'i dudukleyecek...Bu kisa surede olmaz. Taliban'in arkasinda Çin var.
Isid, Taliban'i dudukledikten kelli, Isid'i kim duduklecek?
Urda pyd, pkk yok????
Ayvagubbek Doktrini saat gibin calisiyor...
:))))))))))))))))
Ortalik pis karisti...
Devlet, baskanlik sisteminin iptalini istemiyor...
Tayyip Agamin isi zor...
Twitter cirkeflesti iyice...Kapattim abi, rezillik...
Kilicdaroglunun son cumlesi tehdit gibiydi..."Suriyelilere 30 milyar dolari nerde harcadin?"
angarada kaldırılan dinasorların bugünkü huberlerle bir ilgisi olabilir mi yogusam ben iyice devreleri yakmış olabiler miyim hocam...
arabada beş evde onbeş dulara ve marga en yüksek faiz bizde ...dün yanlışlıkla bir yerine 2 parti aldıklarımı dularları verdim...Tanrı aptalları ve sarhoşları korur...bunu bir amerigan dizisinde duydum bence duğru bir söz kendimden biliyom...
spekülatif tahtalar çok düştü ...galip in dahtalarda da fena...kozalaklar yanıyo...hortum geliyor dayıııı.....
https://i.hizliresim.com/1GbZ2G.jpg
Sputnik etli ekmek fotosu komuş...
https://tr.sputniknews.com/amp/turki...-ortaya-cikti/Alıntı:
Kaldığı evlerde Fetullah Gülen'in kitaplarını okuduklarını ifade eden Hasan P, "İsa adlı bir kişi, örgüt evlerinin etliekmek ihtiyacını karşılıyordu. İsa'nın dükkanından etliekmek alıyor, ücret ödemiyorduk.