Ataturk Ataturk...
Ataturkcu olun...Ol demekle de olmuyor ki.
Oldum demekle de ulmaz...Ataturkcu oldugunu gostercen. Kimsenin bir suphesi kalmacek...
Abi ben mesela Ataturkcu degilem, emme beni goren der ki bu edam Ataturkcudur.
Turkiya, derhal tum dunyaya Ataturkcu bir goruntu vermelidir.
Milyonlarca kisinin katilacagi, bunlarin yarisinin kadin olacagi, kadinlarin cagdas gorundugu Cumhuriyet mitingleri yapilmali.
Bu mitinglerde Isid ve radikal Islam protesto edilmeli.
Dunyadaki butun haber kanallari bu goruntuleri verir. Turkiye, zamaninda Batililasmayi secmis, Ab yolunda bir ulkedir. Artik geriye donemeyiz.
Biz Nato'nun 65 yillik uyesiyiz. Bizim ne isimiz olur Urus' la Acem'le abi...Urus dedigin Bizans' in cocugudur ulla...Hani 1453'de Istanbul'u fethedip, yiktigimiz Bizans var ya iste onun cocugu...
Bati bizi doguya dogru iterse, Ab'den dislayip, Nato'dan atmaya kalkarsa kendi degerleri tartismaya acilir...
Bu degerlerin uzerine oynamaliyiz. Bunu yapabilmek icinde Ataturkculugu tum dunyaya gostermek zorundayiz.
Yogusam odenecek fatura oyle ekonomik kriz, dolarla falan gecistirilecek birsey degil, toprak kayiplari olur.
Urus' un stratejik nukleer gucu var. Acem'in 2000 km menzilli balistik fuzeleri var.
Bizim hava savunma sistemimiz yok. Urus' tan fuze dileniyoruz. Neyine guveniyon, imamin ossuruguna mi guveniyon?
Ataturk abi Ataturk...
Yer İmleri