Bu olumlu bir gelisme bizim icin
Olumsuzlar
Vaka sayisi artmasi
İlave alinan tedbirler bu aksam aciklananlar
Dolarin hircin durmasi
Bizim bisti p.tesi dolarin acilisi belirler nokta
Bu mesaji unutma
Asagi gap atmazsa
Pek umut yok
Ytd
Printable View
Virusun ilk ciktigi tarihteki Cin borsasi 2783
Bugunku cin borsasi
2882
Bu nasil virus hic etkilememis
Arada al sat yapanda dunya para kazanmis
Virusun ilk ciktigi gun eksj yedi yapmis sonra surekli arti yapmis hemde fazlasiyla
Bu nasıl bir fonki tüm getirisini son 1 ayda yapmış.
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IPZ
Myfinans ustad
Yeni fon arama lutfen
Tam fon olayini bitiriyorum
Sen onume fon koyuyorsun
Okt
Tcd
Hep senin eserin 😀😀😀
Alıntı Originally Posted by topraq Yazıyı Oku
Yanlış anlaşılmasın aslında önemsiz sayılabilecek ama bu başlıkta sürekli düşülen bir hatayı düzeltmek istiyorum.
'Bir şeyin %100 düşmesi yok olması demektir '
Yarısı ise %50 ile ifade edilir.
evet %50 düşen kağıt eski seviyesine gelmesi için %100 yükselmesi gerekiyor, peki bu duruma ne diyorsun
ters piskoloji yaptırmıyor mu adama
birde %80 düşen kağıtlar var, eski seviyesine gelmesi için %500 yapmalı, kafam karıştı gel bide burdan yak
ABİ ADAM ÇOK HAKLI %50 DÜŞTÜ DİYORSUN DOĞRU AMA YERİNE GELMESİ İÇİN %100 ÇIKMASI LAZIM
MKK dan bilgiler..
FON Günlük Getiri (%) ACC 3,3665 EID 3,2834 KRF 0,0953 OPB 0,3811
AFT ne yapmış?
Piyasalar düşerken millet herhalde endeks grafiğini aşağı yönlü cetvelle çizilmiş bir çizgi gibi dümdüz olmasını bekliyor. Nerde görülmüş bu. Düşüşlerde de zaman zaman tepki alımları her zaman gelir. Piyasalar çok oynak. Karar vermek zor. Ama ben düşüş terendinin sonuna doğru gelindiğini anlamak için önce piyasların yataya girmesini sonra yine yavaş yavaş yükselmesini beklerim. Bu ne böyle bir gün -7 diğer gün +10 böyle piyasa hareketleri mi olur. Sonuçta oturmamış bir piyasa var. kendi adıma izlemede kalmaya devam.
AFT ne yapmış, yine düşmüş galiba...