Sayfa 44/972 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 345 - 352 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İyi de dow jones dün +9 yaptı. Trump açıklama yaptığı zaman abd piyasaları açık değil miydi? Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
    Bu yorumu ben de anlayabilmiş değilim.
    Kaynak da vermiyor artık.
    Bir de uzun vade ne demek?
    Uzun vadede hepimiz öleceğiz zaten.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Altın için İslam Memiş 297 rakamını veriyor ben de 300 altına gelirse alıcıyım. 340 da satış fiyatı. Kısmet artık
    Aynen yoldaşım sarıkız için buralar hala uçuk daha gecen aylarda 275 den alıyordum,tam sazan avı yapıyorlar malüm...

3.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Tedbir alıyor abd yani bir şey yapacak beklentisi satın alınmış olabilir ama geçici bu.
    Pazartesi tam tersi bu hızda satış bekliyorum suni çıkış oldu ...
    Ytd
    Piyasalar düşerken millet herhalde endeks grafiğini aşağı yönlü cetvelle çizilmiş bir çizgi gibi dümdüz olmasını bekliyor. Nerde görülmüş bu. Düşüşlerde de zaman zaman tepki alımları her zaman gelir. Piyasalar çok oynak. Karar vermek zor. Ama ben düşüş terendinin sonuna doğru gelindiğini anlamak için önce piyasların yataya girmesini sonra yine yavaş yavaş yükselmesini beklerim. Bu ne böyle bir gün -7 diğer gün +10 böyle piyasa hareketleri mi olur. Sonuçta oturmamış bir piyasa var. kendi adıma izlemede kalmaya devam.

4.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    İyi de dow jones dün +9 yaptı. Trump açıklama yaptığı zaman abd piyasaları açık değil miydi? Bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?
     Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Piyasalar düşerken millet herhalde endeks grafiğini aşağı yönlü cetvelle çizilmiş bir çizgi gibi dümdüz olmasını bekliyor. Nerde görülmüş bu. Düşüşlerde de zaman zaman tepki alımları her zaman gelir. Piyasalar çok oynak. Karar vermek zor. Ama ben düşüş terendinin sonuna doğru gelindiğini anlamak için önce piyasların yataya girmesini sonra yine yavaş yavaş yükselmesini beklerim. Bu ne böyle bir gün -7 diğer gün +10 böyle piyasa hareketleri mi olur. Sonuçta oturmamış bir piyasa var. kendi adıma izlemede kalmaya devam.
    Pazartesi olacak hareketi görelim derim dün yapılan açıklama veya destekler geçici gaz alma, aşı bulunmazsa düşüş trendi devam eder.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Bravo Webster üstad.
    dolar çıkar altın düşer dedik bize bir bravo yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    Verdim itibarını yoldaşım ;)

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by eaw Yazıyı Oku
    Sana da bravo üstad.
    Herkes tutturuyor birkaç kişi hariç.
    acm06acm nerede gören var mı?
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Pazartesi olacak hareketi görelim derim dün yapılan açıklama veya destekler geçici gaz alma, aşı bulunmazsa düşüş trendi devam eder.
    Ytd
    Uzun vade pazartesiye kadar diyorsunuz.
    Çok teşekkürler.
    Bakalım Webster üstad gibi tutturabilecek misiniz?

Sayfa 44/972 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •