Alemsiniz 😁
Printable View
Ne yapalım sayın @TUNAHAN belki beni diğer topiklerden tanırsınız ,o zamana nasıl sağlamcı kağıtlarda olduğumu da görürsünüz ,buraya da bulaştık arkadaşlardan bilgi talep ediyoruz ,tık yok bizde kendi göbeğimizi kendimiz keserek bilgilere kazıya kazıya ulaşıyoruz ama ben diğer topiklerde de bildiğim bir şey varsa paylaşırım paylaşmak ,zenginlik doğurur, Burada da özelden bilgi isteyenler maalesef buraya tek kelime bilgi yazmaktan imtina ediyor. Gene de canları sağ olsun. İyilik yap denize at demişler herhalde bir bildikleri var bu sözü diyenlerin.
Wowwo ya ortak.. Ozsemayesi kadar kar getirdi. Fakat bunu fiyatlamış olabilir. WOWWO halka arz sürecinde. Olur olmaz bilemem. Wowwo çok hızlı büyüyor, şuan "14.000" bin araç portföyleri var. Galerilerin sattığı araçlara kredi finansmanı da sağlıyor. Yalnız karıştırılmasın bu araçların hepsi kendilerinin değil. Yani bunlar bir nevi aracı ve komisyon alıyorlar ve dediğim gibi finansmanı bunlar sağlıyor tüketiciye. Yeşil'in ayrıca bir istiraki daha var. Ama asıl mevzu WOWWO..
Bildiklerim bunlar.. 😊
Bakın karıştırmayın yeşil yapı ve ygyo ayrı , sahipleri aynı fakat şirketler ayrı..
Sayın @TUNAHAN
Olsun sahiplerinin aynı olması şirketin kırdı kaçtı olmadığı anlamı taşır benim için ,ne kadar çok şirketi olursa benim için o kadar güvenli olması anlamını taşır, fazla zenginlik göz çıkarmaz , zorda olan şirketleriyle birbirlerini desteklerler
WOWWO ile ilgili halka arz haberi ile ilgili bilgi paylaşabilirseniz memnun olurum böyle bir haberi KAP amı yaptılar basına mı açıkladılar ,ne zaman bu haberi verdiler?
valla aradım buldum
http://www.borsagundem.com/anlik-bor...20180228134440
Hadi bakalım.. Bu arada Horasan gerçek mi ? Dadaş/Umudum/ Gürcü kapısı😊
Sayın horasanli bende çok düşük maliyetlerden beridir var bu kağıt. Arada yüksekten yine topladim. Wowwo yu ilk olarak geçen yaz bi galeriden duymuştum galerici yapıdan baya bi övgüyle bahsettiydi benimde kafama yattıydı. Adeta bir yemeksepeti.com gibi geldi gözüme. Galerici pek anlamıyordu ama borsada da varmış diyince şirket bi arastirayim dedim Yeşil e boyle ulaştım. Bu zamana kadar D grubundaydi hisse ve küçük hacimler le kolayca yukari atabiliyordu ayni şekilde dususlerde hızlı olabiliyordu. Ana pazara geçtiğinden beri bu is değişti haliyle. Neyse bence bunca zamandır kâğıtta olmamdan bolca araştırdım suanki sıkıntı insanların patrona güvenmemesi diğer şirketlerinden dolayı. Ana pazara geçişten sonra ve 2017 bilançosunun fiyatlamasini yapamadı. Artik burda Kamil Engin Yeşil in devreye girip ya bir geri alim açıklaması yani bir şekilde tahtaya sahip çıktığını göstermesi gerekiyor. Wowwo çok güzel bir yapi ve çok daha fazla büyüme potansiyeline sahip. Kaldiki hissede şuan başka beklentilerde var ki en onemlisi wowwonun halka arzı. Kanımca yeşil in asil değerlenmesi bu halka arzdan sonra olcaktir. Şuan güven ortamının oluşması için tahtaya sahip çıkılması gerekiyor. Yatırım tavsiyesi degildir
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın@sinan86 şanslıymışsınız erken bulaşmışsınız ben sermayeye baktım kara baktım anında atladım , hakkımızda hayırlısı olsun bu kar bu kağıt kişisel kanaatim yolcudur Abbas bağlasan durmaz ,forumdan değil gerçek hayatta tanıdığım arkadaşlarıma da aldırdım bir miktar ,hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ben şahsen umut varım
Bu kağıt ne ayaktır yavvv..... Sermaye azaltımı mı yapmış artırmış mı bi şeyler olmuş. Bunun eski sermayesi ne kadar dı? bi hesaplıyorum 300 tl.fiyat olmalı diyorum bi hesaplıyorum 2,5 tl olmalı diyorum.Siz ne dersiniz? :)
"A" şıkkı 😊
ben gecen yıl 1,7 lı fıyatlardan 10 000 lot aldım. en az bıryıl satmıyacagım dedım ama 1,9-2 lı sevıyelerden satmak zorunda kaldım.gecmıste GENYH da 1,6 lı fıyatlardan 3500 lot alıp 6 ay ıcınde ortalama 25 000 fıyattan satmıstım.en son 500 lotu tam 38 000 tlden satmıstım.su anda bu fıyatlardan bıraz elımde var.hatta 100 lotu da torunuma aldım en az 20 yıl sattırmıyacagım.hayırlısı beklıyecegım
Bakkal hesabı metoduyla 300 tl olması lazim. yıllık kar / öz sermaye X 10
İndirgenmiş sermaye hesabı ile de ayni yerlere geliyor hemen hemen. Fakat bu metodlar holdingler ve girişim grupların da geçerli değil diye biliyorum.
Yinede su bir gerçekki iki önümüzde önemli bir istirakin halkı arzı karşılığında gelecek ciddi kardan bedelsiz potansiyeli. Ve yeni yatırımlar. Sadece yatırımcı bu süreçte biraz güven bekliyor. Ayrıca iki önemli haber öncesi ( 2017 kar ve ana pazar gecisi) 36 liralari gören kağıdın hızlı bir şekilde 26 bandına sarkmasindan sonra yukarı doğru ciddi bir tepki vermesi lazım. Yatırım tavsiyesi değildir.
Tunahan kardeş gürcükapı danmısın
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dümen yapmazlarsa eğer, bu fk ve fd daki hisse sayısı komik. Ne olur yüzler kulübü olur. Beyaz piyasa değerine bakın getirdiği kara bakın birde fk'sına. Yeter ki istesinler. WOWWO arzı yeter de artar. Sabırla beklemeye devam.
Sayın @TUNAHAN
Bu halka arz işi ne zaman olacak yada olabilir? Birde şirketin genel kurul tarihi ne zaman ve kar payı işlemleri ile ilgili bir açıklaması var mı? bu kağıtta yeni olduğum için kusura bakmayın sizleri biraz yoracağım bu tür sorularla ,anlayışla karşılayacağınız umuduyla.
Wowwo halka arzı daha 2018 konuşulmaya başlandı. GK tarihine pc olunca bakarım. Burada önemli olan Wowwo sermayesi ne olacak. Ve ne kadarı arz olacak, bence bunun çok fazla etkisi olmaz, 200 sermaye olsa %40 arz da 40 mlyn girer kasaya. Oda zaten son çeyrek karı. Kar artışı bu şekilde devam ederse asıl olan budur.
Özsermaye / 250 mlyn
Sermaye / 6.750 mlyn
2017/12 / 200 mlyn
DD / 37.oo
FK / 0.86
Bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen.
Kârın nasıl oluştuğu sizi pek ilgilendirmiyor sanırım sayın Horasanlı. Wowwo'nun her sene +400m lira daha değerlenmesini bekliyor musunuz? Ancak o şekilde bu kâr devam edebilir.
Peki GOZDE'yi ve kârını gördünüz mü? ULKER MAKTK UFUK KERVT gibi başka grup şirketleri de var borsada.
selam dostlar ayağımız hayırlı geldi şirket geri alım programı açıkladı
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/665930
Gördüm sayın @Batakcı bu işler biraz da şans işleri kağıdı iki gün önce aldım bu gün geri alım programı açıkladı
ama her şeyin başı sağlık ve sıhhat gerisi hikaye
hikaye demişken kısadan hisse yaşanmış olaydır
İngiltere'nin en zengin adamı sterlinlerini ve altınlarını saklamak için gizli bir kasa yapmaya kalkar kimse yerini bilmesin diyede tek yapmaya kalkar tam bitirir ,kapı içeriden kapanır bir daha asla açamaz bağırır çağırır ama nafile günler sonra içeride öleceğini anlar parmağını keser ve kasanın iç duvarına şunu yazar İngiltere'nin en zengin adamı açlıktan öldü. Özetle su akar gider Dünya bir penceredir her gelen bakar gider ,diyorum ya Allah güzel ve sağlıklı yaşam versin buralarda oyalanıyoruz işte
Yuh patron burayı okuyor sanırım daha iki saat önce yazdım :))))
Pardon üstteki yanlış oldu yanlış mesajı alıntıladım burda yazmıştım :)))
Hemen patrona iletiyorum var mi başka isteği olan :)
Sayın @sinan 86 inanın kağıdı aldıktan sonra şirketi kaç defa aradım bilmiyorum ya bu kar doğrumu diye evet dediler peki bu kadar karlı kağıt bu fiyata olur mu dedim, bende bir fiyat söyledim kimseyi etkilememek için buraya yazmayacağım galiba onlarda düşündüler ve olmaz diye karar verip kendimiz alalım bari dediler ,bu söylediklerimiz hayal ama insan hayal ediyor işte doğasında var hayalcilik. Neyse hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Beyler, trolleniyorsunuz bilginize..!
Batı'dan geliyor kendisi.😊
neyse..
yanlız bizim başlık hala ana pazara alınmadı. admine mesaj mı atsak ne yapsak. gururum inciniyor yakın izleme pazarından başlığa girince :)
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...97ae1dce10.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi