Sayfa 43/201 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 1608 madde; 337 - 344 arası.

Konu: YESIL Yeşil Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Köy Umudum merkez Gürcükapısı
    Ama ben kısacası "DADAŞ" ım. Ama suni değil 😊

2. Dümen yapmazlarsa eğer, bu fk ve fd daki hisse sayısı komik. Ne olur yüzler kulübü olur. Beyaz piyasa değerine bakın getirdiği kara bakın birde fk'sına. Yeter ki istesinler. WOWWO arzı yeter de artar. Sabırla beklemeye devam.

3.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Dümen yapmazlarsa eğer, bu fk ve fd daki hisse sayısı komik. Ne olur yüzler kulübü olur. Beyaz piyasa değerine bakın getirdiği kara bakın birde fk'sına. Yeter ki istesinler. WOWWO arzı yeter de artar. Sabırla beklemeye devam.
    Sayın @TUNAHAN

Bu halka arz işi ne zaman olacak yada olabilir? Birde şirketin genel kurul tarihi ne zaman ve kar payı işlemleri ile ilgili bir açıklaması var mı? bu kağıtta yeni olduğum için kusura bakmayın sizleri biraz yoracağım bu tür sorularla ,anlayışla karşılayacağınız umuduyla.

4. Wowwo halka arzı daha 2018 konuşulmaya başlandı. GK tarihine pc olunca bakarım. Burada önemli olan Wowwo sermayesi ne olacak. Ve ne kadarı arz olacak, bence bunun çok fazla etkisi olmaz, 200 sermaye olsa %40 arz da 40 mlyn girer kasaya. Oda zaten son çeyrek karı. Kar artışı bu şekilde devam ederse asıl olan budur.

5.  Alıntı Originally Posted by TUNAHAN Yazıyı Oku
    Wowwo halka arzı daha 2018 konuşulmaya başlandı. GK tarihine pc olunca bakarım. Burada önemli olan Wowwo sermayesi ne olacak. Ve ne kadarı arz olacak, bence bunun çok fazla etkisi olmaz, 200 sermaye olsa %40 arz da 40 mlyn girer kasaya. Oda zaten son çeyrek karı. Kar artışı bu şekilde devam ederse asıl olan budur.
    Sağ olasın dadaşım irtibatı koparmayalım

6. Özsermaye / 250 mlyn
    Sermaye / 6.750 mlyn
    2017/12 / 200 mlyn
    DD / 37.oo
    FK / 0.86
    Bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen.

7.  Alıntı Originally Posted by HORASANLI Yazıyı Oku
    Borsa hayatımda ilk defa bir kağıdı incelemeden kafadan daldım sebebi de anormal kar bu kar birde ege endüstride var onu 27 liradan yakalayıp almıştım bu gün 330 altı defada temettü aldım.
    bu kağıda aniden dalmamın sebebi de işte bu manyak karı ,aldıktan sonra beni bir endişe sardı yav aldıkta kim bunlar ,bu kadar kar olur mu bir bit yeniği olmasın çünkü bu kara göre bu fiyat bedava gibi görünüyordu o zamanda insan huylanıyordu ,kendi açımdan söylüyorum tabi neyse biraz araştırmaya başladım ,epey rahatladım bunun bir wovvosu varki wuavvvvvv inşallah ege endüstriyi yakaladığım yerden yakalamışım onun değerine de ulaşır bu kağıdı kaçırdığımı anladım ,her şey kısmetle oluyormuş demek ki,yazdıklarım al sat tut ve yatırım tavsiyesi içermeyip kişisel görüşlerimdir .
    Kârın nasıl oluştuğu sizi pek ilgilendirmiyor sanırım sayın Horasanlı. Wowwo'nun her sene +400m lira daha değerlenmesini bekliyor musunuz? Ancak o şekilde bu kâr devam edebilir.
    Peki GOZDE'yi ve kârını gördünüz mü? ULKER MAKTK UFUK KERVT gibi başka grup şirketleri de var borsada.

8. selam dostlar ayağımız hayırlı geldi şirket geri alım programı açıkladı

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/665930

Sayfa 43/201 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •