sağlığımdan daha değerli bişey yok...markaları,müşterileri,Antiviral kumaş talep ve satışlarının ne durumda olduğunu KAP ta yayınlasınlar dediğimi yapmazsam ben de adam değilim..
ytd değildir
Printable View
sağlığımdan daha değerli bişey yok...markaları,müşterileri,Antiviral kumaş talep ve satışlarının ne durumda olduğunu KAP ta yayınlasınlar dediğimi yapmazsam ben de adam değilim..
ytd değildir
9 aylık bilançoda göreceğiz...şurda bakıyorum yüz maskesi antiviral kumaştan 20-30 tl arasında değişiyor, fiyatıda diğerlerinden farklıdır muhakkak...
ytd değildir
dagi antiviral kumaştan maske yaparsa don kilot fiyatları gibi 50tl den aşağı olmaz..kumaşı bizden alursa artık markamız daği iç çamaşırları olur...bi taşla iki kuş..
ytd değildir
hatta benim hedeflerim daha da ilerisi ama olsun...rakam verince suç işliyormuşuz ya...
benim kendi adıma ateks ile ilgili beklentim arsa değil.. arsa hikayeleri hep uzarda uzar 5 yıl 10 yıl 15 yıl.. satacam satacam derler satmazlar.. bence ateks için yakın gelecekteki en önemli etki kumaştan olacaktir....tekstilciler tam gaz çalışıyorken kumaşçıların durması mümkün değil.. helede böyle özellikli bi kumaş üreticisiyken.. teksilcilerin çoğu bu durumu fiyatlamışken ateksin fiyatlamamasını anlamış değilim...
Ey spek bak burda ky dostların
Arsa ydı kumaş dı sayfalarca konuşuluyor
Ancak sen biliyorsun ki 2 side paha biçilemez....
Ve ancak hisseleri kaliteli yapan yine kaliteli spekler dir...
Güzel bir kapanış yapın ,yaptırında...
Cumayı güzel bitirip pzrtesi ye güzel başlayalım...
Haydi bir Ateks show yap bakalım sonu güzel biten...bak bekliyorum ekran başındayım...lütfen bak rica ediyorum...
ALLAH rızası için...
Yasak Elma da ki üçkağıtcı batan holding patronu Halit in bile hisseleri 3 e katladı adam yine boğazda denize sıfır havuzlu içinden drone uçabilen yalısına kavuştu😊
Neydi bizim günahımız........... Eyyyy Spekler..........
Eyyyy Patronlar........
Kesinlikle dediğin gibi olacak bay zerocola ..sol tarafı doldurdular. 2 gündür baskılayip iyi mal aldı şimdi yukarı sürecek [emoji16][emoji16] işi biliyor
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendi çalıyor kendi oynuyor bir yeri doldurduğu yok..her zaman yaptığı.. dengesiz....
güzellll.......
O kadar sahipsiz ki, 14.95 de ki 16000 lota kimse elini sürmüyor, altlar bomboş, bistin en anlamsız hisselerinden biri oldu, derinlik yok, ne yaptığı belli değil, şimdi biraz kademeler dolmaya başladı
Snap güzell dediğine göre bugün ekrana bakmaya gerek yok...
YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
4saatlik gafik sat vermiş
14 altına sarkma zamanı sanki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://hibya.com/akin-tekstil-korum...-12062004.html
https://www.n11.com/saglik-ve-medika...anabilir-maske
maskeler şık ve pahalı acaba üretici firmalar hangisi.
ytd değildir
bugün sönmez pamuklu, snmez ve lüks kadife süper ligte sıralamada,
ateks te tekstil sabahtan beri ısınma turları yapıyor, haftalardır,aylardır ve yıllardır yaptığı gibi... hakem başlama vuruşu yapın diye düdük çalmış, karşı takımın 1 oyuncusu eksik herhalde.. birimiz girse mi acaba ???
ytd değildir
Sonmezi snpamı luksk hatek hepsi hareketli.Bu ise defter değerinin altında işlem görüyor.Hepsi prim yapmiş bu senelerdir yatırımcısını hasta etmiş.Bende bi giriş yaptım.Bu kadar ucan kaçanın içinde elbet birileri de buna el atar umuduyla...
https://www.youtube.com/watch?v=iwKsJESs22g
antiviral etki yapsın dimi...oyalanma boşuna delalım...
ytd değildir
Hisse net in hocaları bile satın diyor NKN ve Dostel satın o zaman 4 saatlik sinyale uyalım hadi [emoji16][emoji16]
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TEKNİK TEKSTİLDE ÖNCÜ KURULUŞ: AKIN TEKSTİL
Akın Tekstil A.Ş. tam entegre tesislerinde yurtiçi ve yurtdışı piyasalar için geniş bir ürün yelpazesi içinde imal ettiği teknik kumaşlar ile Türkiye`nin önde gelen Teknik Tekstil üreticilerinden biridir.
Teknik iplikler ve kumaşlar ISO 9001:2008 VE OEKOTEX 100 kalite standartlarına uygun olarak imal edilmektedir. Kumaşlar uluslararası Alevalmazlık Standartlarına uygun şekilde test edilerek sertifikalandırılmaktadır.
https://www.akintekstil.com.tr/
Hisse performansında da öncü olsa yatırımcılar olarak da mutlu olurduk.. antiviral kumaşlara sarılır uyurduk..covid-19 olmadan güvenle...
ytd değildir
Snap sinyali verdi güzell deyince sonuç belliydi zaten bugün
Sana özel emirle verirse olur tabi, unutma oralardan kartal gibi kuzuyu kapacak avcı çok olur, siz siz olun burda insanları germeyin, mevcud fiyattan agrasif olurlarsa elini avucunu değil, antiviral kumaşı bile yalayamazsın...bir de saygılı olmak lazım...
ytd değildir
Borsaya yeni giren 500 bin yatırımcı var diyorlar ya ,onlar fazla teknik temel bilmezler, sadece gösterilen hedefe kitlenirler ,hisselerin % 95 inde beklenti ve fiyatlama doygunluğa ulaşmış obez olmuşken, Ateks gibi beklentileri sıkışmış, yatırımcısı yay gibi gerilmiş, varlıkları bakir olan bir hisseyi 500 bin değil 5000 yatırımcı bile keşfederse söylediğin rakamın 2 katından bile alamazsın demedi deme, bunu tahtayı düzenleyenlerde iyi düşünsün ansızın ne olduğunu anlamadan yazarsın bir de bakmışsın ellerin boş kalmış....
ytd değildir
Bu gün kü. Güzel oldu...
hiç değilse piramit malı bitirince windows birinden kurtuldu..
Faze arkadaş güzel dediğimizde 14.94 idi yani değişen bir şey yok...
Sana sinyal veriyor olmam güzel...bak bunada şükür..bozuk saat olmuşuz sana..
ona göre hareket edersin artık.....
Bizde sıkıntı olmaz...
Ben ce bugün güzel oldu..
Ben herkesin baktığı yerden bakmadım...
ben arsa aşığı değilim olmamda..
Mal aşığıda olmadım olmamda...
bakarsın bir an gelir satarım...
bakarsın bir an gelir portvöyü doldururum..
hedefler koyulur..
olması için gayet sarfedilir..
olursa kerameti kendimizde buluruz..
olmazsa hatayı başkalarında ararız..
lardan olmadık..
hata ise kabul ederiz..
Dediğim gibi rızkımızda varsa alırız..
olmadı eyvallah deriz...
Bak orda marhall, boş fren kutpo, ditaş,lüks kadife,jantsa,pkent,turgg,sönme,sönme pam.. yüze yakın hisse obez şimdi hiçbiri nasip olmadı bana,hiçbirinde de olmadım. belki atekste de olmam ama nasıl yapıyorlarsa kartal gini göklere yükseltiyorlar avlarını, spk da herşey olup bittikten sonra bürüt takas, tek işlem vs vs... alan daralıyor, potansiyeli olan hisse kalmadı neredeyse...
ytd değildir
Sonuç olarak buradayız spekçik ya bizle gidersin yada bocalayıp dururuz
Windowsup kimseden kurtulmaya çalışmıyor, bildiklerini içinden geldiği gibi yazıyor, bu forumun karakutusu sizsiniz zannımca ama yine de zan., bugünün ve gelecek günlerin sırrı sizde...bizi üzmeden ,kırmadan, incitmeden , kul hakkına girmeden yolunuz aydın olsun..
ytd değildir
Şunu anlamıyorum hikaye varda vaaar roman gibi arsa virüs kumaş bedelsiz vb ... O zaman snap kardeş niye bunlar üç beş hesabı yapıyorlar
Ha birde sizin alfabenizden sadece Faze anlıyor emin olun vermek istediğiniz mesajları ben hiç ama hiç anlamıyorum, doğru,dürüst düz adamım işte.. snap arkadaş.
ytd değildir
13.80 e düşmez değil 12 ye de düşer de malı kimden alacak ya sıkışandan yada bir hesaptan satıp birinden alacak cep to cep dostlar alışverişte görsün
Ne yazarsak yazalım değişen birşey olmuyor,,teşhis belli,yapilacak şey de belli..windowsup ın temel analizlerini hayretle izliyorum.ama sıkılmıyorum,şahsen yazacak birşey bulamıyorum,bir tek şu,o da;pd/dd 0,50 ile 1,00 arası gider gelir..başka da birşey olmaz..olursa mucize..ytd
SM-A730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.