Sayfa 44/296 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 2364 madde; 345 - 352 arası.

Konu: ATEKS - Akın Tekstil

1. Snap sinyali verdi güzell deyince sonuç belliydi zaten bugün

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

2.  Alıntı Originally Posted by Hybernation Yazıyı Oku
    Daha geçen hafta 16-17 hedef verip uçuşa geçme zamanı diyen sen değil miydin ? Elindekileri sattın şimdi düşüş zamanı diyorsun.Seni spk şikayet etme zamanı bence.
    Şöyle 13,80 lerden alıp tekrar aranıza katılayım

Ondan sonra ateks ile seneyi kapatırız artık.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Sana özel emirle verirse olur tabi, unutma oralardan kartal gibi kuzuyu kapacak avcı çok olur, siz siz olun burda insanları germeyin, mevcud fiyattan agrasif olurlarsa elini avucunu değil, antiviral kumaşı bile yalayamazsın...bir de saygılı olmak lazım...

ytd değildir

4. Borsaya yeni giren 500 bin yatırımcı var diyorlar ya ,onlar fazla teknik temel bilmezler, sadece gösterilen hedefe kitlenirler ,hisselerin % 95 inde beklenti ve fiyatlama doygunluğa ulaşmış obez olmuşken, Ateks gibi beklentileri sıkışmış, yatırımcısı yay gibi gerilmiş, varlıkları bakir olan bir hisseyi 500 bin değil 5000 yatırımcı bile keşfederse söylediğin rakamın 2 katından bile alamazsın demedi deme, bunu tahtayı düzenleyenlerde iyi düşünsün ansızın ne olduğunu anlamadan yazarsın bir de bakmışsın ellerin boş kalmış....

ytd değildir

Bu gün kü. Güzel oldu...
    hiç değilse piramit malı bitirince windows birinden kurtuldu..
    Faze arkadaş güzel dediğimizde 14.94 idi yani değişen bir şey yok...
    Sana sinyal veriyor olmam güzel...bak bunada şükür..bozuk saat olmuşuz sana..
    ona göre hareket edersin artık.....
    Bizde sıkıntı olmaz...
    Ben ce bugün güzel oldu..
    Ben herkesin baktığı yerden bakmadım...
    ben arsa aşığı değilim olmamda..
    Mal aşığıda olmadım olmamda...
    bakarsın bir an gelir satarım...
    bakarsın bir an gelir portvöyü doldururum..
    hedefler koyulur..
    olması için gayet sarfedilir..
    olursa kerameti kendimizde buluruz..
    olmazsa hatayı başkalarında ararız..
    lardan olmadık..
    hata ise kabul ederiz..
    Dediğim gibi rızkımızda varsa alırız..
    olmadı eyvallah deriz...

6.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    Borsaya yeni giren 500 bin yatırımcı var diyorlar ya ,onlar fazla teknik temel bilmezler, sadece gösterilen hedefe kitlenirler ,hisselerin % 95 inde beklenti ve fiyatlama doygunluğa ulaşmış obez olmuşken, Ateks gibi beklentileri sıkışmış, yatırımcısı yay gibi gerilmiş, varlıkları bakir olan bir hisseyi 500 bin değil 5000 yatırımcı bile keşfederse söylediğin rakamın 2 katından bile alamazsın demedi deme, bunu tahtayı düzenleyenlerde iyi düşünsün ansızın ne olduğunu anlamadan yazarsın bir de bakmışsın ellerin boş kalmış....

ytd değildir
    Meri teyze basıyor aşağı istediği mal gelmiyor. Gelmezse[emoji16][emoji3] 13.80 e ben vermem dostel sene sonunda atesk leyecegim çünkü

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. Bak orda marhall, boş fren kutpo, ditaş,lüks kadife,jantsa,pkent,turgg,sönme,sönme pam.. yüze yakın hisse obez şimdi hiçbiri nasip olmadı bana,hiçbirinde de olmadım. belki atekste de olmam ama nasıl yapıyorlarsa kartal gini göklere yükseltiyorlar avlarını, spk da herşey olup bittikten sonra bürüt takas, tek işlem vs vs... alan daralıyor, potansiyeli olan hisse kalmadı neredeyse...

ytd değildir

8. Sonuç olarak buradayız spekçik ya bizle gidersin yada bocalayıp dururuz

YAL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın...yorumlarım yatırım tavsiyesi değil dostça muhabbettir doğruları olduğu gibi yanlışlarıda elbet vardır...

Sayfa 44/296 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •