Snap sinyali verdi güzell deyince sonuç belliydi zaten bugün
YAL-L21 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Snap sinyali verdi güzell deyince sonuç belliydi zaten bugün
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
Sana özel emirle verirse olur tabi, unutma oralardan kartal gibi kuzuyu kapacak avcý çok olur, siz siz olun burda insanlarý germeyin, mevcud fiyattan agrasif olurlarsa elini avucunu deðil, antiviral kumaþý bile yalayamazsýn...bir de saygýlý olmak lazým...
ytd deðildir
Borsaya yeni giren 500 bin yatýrýmcý var diyorlar ya ,onlar fazla teknik temel bilmezler, sadece gösterilen hedefe kitlenirler ,hisselerin % 95 inde beklenti ve fiyatlama doygunluða ulaþmýþ obez olmuþken, Ateks gibi beklentileri sýkýþmýþ, yatýrýmcýsý yay gibi gerilmiþ, varlýklarý bakir olan bir hisseyi 500 bin deðil 5000 yatýrýmcý bile keþfederse söylediðin rakamýn 2 katýndan bile alamazsýn demedi deme, bunu tahtayý düzenleyenlerde iyi düþünsün ansýzýn ne olduðunu anlamadan yazarsýn bir de bakmýþsýn ellerin boþ kalmýþ....
ytd deðildir
Bu gün kü. Güzel oldu...
hiç deðilse piramit malý bitirince windows birinden kurtuldu..
Faze arkadaþ güzel dediðimizde 14.94 idi yani deðiþen bir þey yok...
Sana sinyal veriyor olmam güzel...bak bunada þükür..bozuk saat olmuþuz sana..
ona göre hareket edersin artýk.....
Bizde sýkýntý olmaz...
Ben ce bugün güzel oldu..
Ben herkesin baktýðý yerden bakmadým...
ben arsa aþýðý deðilim olmamda..
Mal aþýðýda olmadým olmamda...
bakarsýn bir an gelir satarým...
bakarsýn bir an gelir portvöyü doldururum..
hedefler koyulur..
olmasý için gayet sarfedilir..
olursa kerameti kendimizde buluruz..
olmazsa hatayý baþkalarýnda ararýz..
lardan olmadýk..
hata ise kabul ederiz..
Dediðim gibi rýzkýmýzda varsa alýrýz..
olmadý eyvallah deriz...
Bak orda marhall, boþ fren kutpo, ditaþ,lüks kadife,jantsa,pkent,turgg,sönme,sönme pam.. yüze yakýn hisse obez þimdi hiçbiri nasip olmadý bana,hiçbirinde de olmadým. belki atekste de olmam ama nasýl yapýyorlarsa kartal gini göklere yükseltiyorlar avlarýný, spk da herþey olup bittikten sonra bürüt takas, tek iþlem vs vs... alan daralýyor, potansiyeli olan hisse kalmadý neredeyse...
ytd deðildir
Sonuç olarak buradayýz spekçik ya bizle gidersin yada bocalayýp dururuz
Ýnsan paranýn sahtesini yapar, para da insanýn...yorumlarým yatýrým tavsiyesi deðil dostça muhabbettir doðrularý olduðu gibi yanlýþlarýda elbet vardýr...
Yer Ýmleri