Hakan kardeşim İNDES ile ayrıldın mi ??
Printable View
sorular baya artmış herkes temkinli trendler halen yükseliş destekliyor endexs şimdi bankalarlamı yoksa sanayi devleriylemi gidecek bunun kulisini yapmayaçalışıyorum bu yarın akşama kadar sürecek aşağıda olan hisseler var düzeltmelerde onlar devreye girecek mutlaka hepsini ince ayrıntısına kadar yapmaya çalışıyorum bakmayın aktif görünmesemde buralardayım
lkmn 2 li tepeden sonra düzeltme yaptı cok ucuzken paylaşmıştım 6 civarlarında şimdi yeni yükselişe geçti bu sefer kırılım gercekleşirse 14.20 kırıldığı zaman yeni zirve tazeler
ralyh zirveyi görmüş düzeltmede dip görmelidip oluşunu ve dönüşünü görmeden bulaşılmaz YTD
Dmsas .2 ay aralıkla 2 li tepe yaptı güç topladıktan sonra yoluna devam edecek
kelebek canak hedefine gider sonrası daha önemli 3.68 sonrası 5 civarları
alkim artık 20 üzerleri yakışır bu en kısa zamanda olacak sistem onaylıyor
Çok teşekkür ederim
HAFTALIK LİSTE
AGYO
KUYAS
KATMR
VKGYO
OYAKC
OSTIM
PAGYO HERKESE BOL KAZANÇLAR ytd
MEPET
GENTS
bizim takipci,ler den ziyade ziyaretciler hiç uyumuyor :):)
Üstad haftalık liste için tşk ler.Sizin yaşı bilmiyorum ama sanırım siz işlerin yoğunluğundan bu saatlerde online oluyorsunuz ben malum yaş 45 üstü olunca uyku düzeni gençken ki kadar düzenli olmuyor :) 2021 yılı için Ittifak holding öngörünüze katılmakla birlikte bir hisse sorsam FADE hakkında ne düşünüyorsunuz ve genel olarak gıda sektörü hakkında malum susuzluk kuraklık artan gıda fiyatları ? İyi geceler diliyorum...
bende gıda sektöründeyim yarın işe gideceğim cümleten iyi geceler
Benim varsayımım endeks 210 bin bandına gelecek cunku daha bankalar hareket etmedi sonrası ise sanayi ayrıca hikayelerimizde var kanal istanbul sonrası enerji sonrası dış ticaret vs ...
İhtiyarliga merdiven dayamislar toplanmisken,
Çelik hocam, asagidakilere sadece birer cümle rica etsem:
Smart
Avtur
Tskb
Eminis
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Esma hocam günaydın.klmsn aldınızmı?takiptemi yoksa?
Kendimide içine katarak, finansal okur yazarlığımız az olanlar fiyat değişimleri karşısında duygusal davranarak stop olmayı, kar almayı veya karda kalmayı beceremediğimiz için yeterli derecede başarılı olamıyoruz. En büyük başarı pes etmeyenlerindir sözüne istinaden kendimizi geliştirmeliyiz.
Parsanın ihracat olayında Rusya ve AB önwmli.
Pandemi kırılım sonrası fiyat hareketlerinin dahada hızlanacağını düşünüyorum.
Son haftada ki agresic hareketlerinin ise ön hazırlık olduğunu.
Teknik olarak yükselen ve daralan üçgen formasyonu ike ilk etapta 30 35 ve 40 lı rakamlar gündeme gelecektir.
Ama bu sadece bir ön görüş.
Asla yatırım tavsiyesi değildir!!!
Ozkgyo ise takipte!
PARSN bana göre 28 ler önemli direnç ve 30 lar sonraki direnç. Yatım yaptıkları için 1.2 milyar borç var zannedersem. Bide devam eden mahkemeler varmış. Ama bana göre en önemli sorun vizyonsuz yönetimdır. İyi bir yönetim olursa çok daha güzel kar edebilecek potansiyeli var. Uzun sürede CEMTS ve PARSN ülkemizin nadide şirketlerinden olacaklarindan eminim. Tabiki temelde çok iyi araştırma yapan hocalarimızın çalışmalarını takip edersek daha doyurucu cevaplar alırız. Bizimkisi çaylak bakış açısı.KESİNLİKLE YTD.
Hocam HUBVC Tilson 18.50 destekle takib sizce nasıl olur?
Kaybettiklerimi geri almak için kazanmak zorundayım
Naçizane 20 yıldan fazla bu işi yapan biri olarak ozgyo özelinde ama aslında genel olarak yazıyorum borsada asla tren kaçmaz şirketler yerinde durduğu sürece :) mühim olan trene doğru yerden binip inilmesi gerekli yerde inmek borsada fırsat hiç bir zaman bitmez bir hisse olmazsa öteki olur.Sabır her zaman kazandırır.Hiç bir hisseyi en düşük fiyattan alıp en yüksek fiyattan satamazsınız borsa yaşantınızda en fazla bir bilemedin 2 kez denk gelir şanslı iseniz belkide hiç gelmez.Ama zirveden alınan mal uzun süre bekletir o yüzden doğru yerden alım yapmak en önemlisi.Şahsım adına Çelik üstadın yıllık listesinden beğendiğim hisseler var yazdığı hisselerden portföyümde taşıdıklarımda vardı zaten ama yeni alım için acele etmiyorum.Endekste bir düzeltme mutlaka olacak.Düzeltme olması durumunda desteklerden hisse bazlı yükselişler olursa da düşen trendi kırıp onayı da aldıysa alım yapmayı düşünüyorum.Onun dışında üstadın haftalık listesini ve h.içi ertesi gün için yazdığı hisseleri takipteyim.Aynı gün hareket edende oluyor ertesi haftaya sarkanda hareket olarak ama mutlaka hepsi gidiyor.YTD...
benim de maliyetim yüksek. cok arastirmadan almış bulundum ve satamadim da. maliyetime gelse yeterli diye umut ediyorum.RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dagi
dmsas
tuclk
tire
dgate
CEMTS için Celik comak üstadın orta veya uzun vadede beklentisi bir FMIZP piston olma yolunda üçlü rakamlar. PARSN içinde aylık log grafikleri 50 leri sonraki kanaldirenci de 90 ları gösteriyor. Pes etmeden hayallerin peşine düşenler er ya da geç başarılı olurlar. Kesinlikle Y.T.D.