Sayfa 41/602 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 4815 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Haftalık Hisse Paylaşım II

1.  Alıntı Originally Posted by hakan4554 Yazıyı Oku
    Takip listem
    ARENA
    ALCTL
    ITTFH
    YUNSA
    Hakan kardeşim İNDES ile ayrıldın mi ??

2. sorular baya artmış herkes temkinli trendler halen yükseliş destekliyor endexs şimdi bankalarlamı yoksa sanayi devleriylemi gidecek bunun kulisini yapmayaçalışıyorum bu yarın akşama kadar sürecek aşağıda olan hisseler var düzeltmelerde onlar devreye girecek mutlaka hepsini ince ayrıntısına kadar yapmaya çalışıyorum bakmayın aktif görünmesemde buralardayım

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    sorular baya artmış herkes temkinli trendler halen yükseliş destekliyor endexs şimdi bankalarlamı yoksa sanayi devleriylemi gidecek bunun kulisini yapmayaçalışıyorum bu yarın akşama kadar sürecek aşağıda olan hisseler var düzeltmelerde onlar devreye girecek mutlaka hepsini ince ayrıntısına kadar yapmaya çalışıyorum bakmayın aktif görünmesemde buralardayım
    Rabbim razı olsun hocam fikirleriniz bizim için her daim kıymetli

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    cok param olsaydı bu benim yıllık hisselerimin tamamını alırdım 24 hisse ve geride kalan 63 hisse var paramı dayanır
    hocam parayı hepsine eşitmi dağıtırdınız.ya da şu hisseye % olarak daha fazla yatırırdım dermisiniz.......teşekkürler.......

5.  Alıntı Originally Posted by milas592 Yazıyı Oku
    hocam parayı hepsine eşitmi dağıtırdınız.ya da şu hisseye % olarak daha fazla yatırırdım dermisiniz.......teşekkürler.......
    birazda nasiple alakalı bazen ters gittimi gidiyor alıyorsun çöl oluyor almıyorsun bağ bahçe nasipten gayrisi olmuyor anlıyacağınız derlerya hani nasipsiz dayak bile yenmez o misal

6.  Alıntı Originally Posted by Vkayl Yazıyı Oku
    Çelik hocam lkmnh 14-16-20 li rakamlar konuşuluoyor.yorumlarına ihtiyacımız var.
     Alıntı Originally Posted by Vkayl Yazıyı Oku
    Çelik hocam son bir sorum ralyh diye bir hisse var 2 gündür takibime aldım.kumbara hisse olabilirmi?
    lkmn 2 li tepeden sonra düzeltme yaptı cok ucuzken paylaşmıştım 6 civarlarında şimdi yeni yükselişe geçti bu sefer kırılım gercekleşirse 14.20 kırıldığı zaman yeni zirve tazeler
    ralyh zirveyi görmüş düzeltmede dip görmelidip oluşunu ve dönüşünü görmeden bulaşılmaz YTD

7. Dmsas .2 ay aralıkla 2 li tepe yaptı güç topladıktan sonra yoluna devam edecek
    kelebek canak hedefine gider sonrası daha önemli 3.68 sonrası 5 civarları
    alkim artık 20 üzerleri yakışır bu en kısa zamanda olacak sistem onaylıyor

8. Çok teşekkür ederim

Sayfa 41/602 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •