Dostum sen bu işi biliyon galiba.
Bize öğretiver işte.
Sevaba da girersin.:)
Printable View
Biraz önce yoğun bakım da çalışan bir yakınım ile görüştüm. Covid de ölen yatan yaş çok düşmüş. Aşı vs hikaye virüsü aktif birinden alırsan hapı yutarsın iki genç arkadaşlarini kaybetmişler. Aman dikkat
Dünyada çekirge sürüsü gibi mantıkla ona buna saldıran bir grup nesil var neyin ne olacağını şimdilik bunlar belirliyor. Şnorkel fiyatlar bu dönemde bunlar darbe yiyinceye kadar bu devam edecek.
Mesela şu an sabahki tl gönderme akını durdu dibi. Uyanan para yolladı. Alan aldı izlemeye geçti. Tether tl de düşüyor zaten.
Düşüşten 24 saat sonra tüm paçal işlemi biter dünya bazında o an en tehlikelisi başlayabilir. An itibari ile 12 saat geçti diyelim. Bizden giden pacallama bitti.
Adamlar coin satıp dolar alırsa buda bizde ciddi krize yol açacak sorun olabilir. Çok büyük para varsa o yönde bir anda girip çıkma
Bu kadar fakir bir ülkenin şu haliyle bacak kadar çocuğa 3-5 bin liralık telefon almaya hakkı Yok. Bir de bu bir iki yılda bir oluyor. Sen bu mantıkla üretmedigin bir şeye çuvalla para ver sermayen dağ olsa dayanmaz. Ürettiğimiz teiefon olursa amenna. Anasının babasının açlıktan nefesi kokuyor. Çocukta 5 bin TL lik tel. Bu işsiz güçsüz gençler kredi kartı ile bir tanışsin çekirge gibi tüketir.
Bu ülke şu haliyle kim ne derse desin fakirdir. Fakir olmayan ülke emeklisine verdiği parayı TÜİK deki kalem oyunları ile çalmaz.
Emekli maaşı ile aidat ısınma faturalar ekmek pazar test kitabı servis parası derken bitiyor. Evde iki kişi daha çalışıyor. Onlar olmasa ne çeyiz ne evlilik gereksinimlerini alamam. Eve giren her şey süper indirimli. Benim en iyi bildiğim şey ucuza zamanında almak. Buna rağmen eksi gidiyoruz.
Şuanda özel bir hastaneye git mr ultrason hormon tahlilleri istesin doktor 1000 TL ye yaklaşır.
Beş sene önce ev aldık. 100 bin var 29 bin de borç aldık. Borç gremse 30 tane. İlk başta bir maaşa bir gremse alıp üste artıyor du. Ebem ölmese üstüne yatsam borcun bugün evi satsak borç ödenmez. Benim bir arkadaşım tamamına altın borç aldı gramı 20 TL den. 20 yıldır borcu bitmedi. 5 daire parası ödedi tahminen.
Bu doalr gibi veya altın gibi değil li paçal yapsın 1.000 den 63.000 e çıkmış. Düşüyorsa adam derki 63 den 33 e düşmezse paçal maçal yapmaz dolr 4 den 8 e çıkmış 7-7.20 arasına geldi mi ne var ne yok gömer dolarq veya altın gramı 400-420 ye geldimi elde kalan ne varsa gömer 350 olsun veya dolarv6nolsun öyle alırım demez bitcoin 20.000 e gelmeden kimse maliyet düşürüyüm demez çünkü bitcoinin maliyeti onun 10.000 diyor en fazla 15.000 dir çoğunda
Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim Ayasofya.
Kimse kimseyi kandırmasın. Ülkenin durumu bitik. Bu kafayla da buradan çıkılmaz. Neyi satacan yolu köprüyü mu yiyecen. Hastane yaptık onu da uçuruma atlayarak doldurduk. A dan Z ye her şey ithal para yok ki bir ayda bitecek aşılama için ilaç için. Ha bir turizm vardı ihtimal oda bitti. Hadi bakalım. O kadar sektör var. Bunlar bu sene ne yiyecek. Bir aya kalmaz kamu bankaları SS ucuz kredi verecekler. Bunlar da sektör ayrımı olursa belki. Ama inşaat var çok büyük para yutan. Versen uçacak vermesen batacak.
bitcoinin hesaplara göre dağılımı nasıl?
Yani bitcoinin yuzde 90ı 5 hesapta gibi bir durum var mı?
2013 de bu eleştiriyi yönelten bir yazı okumuştum. coinlerin çoğu belli yerlerde bir surseler ortalık nanay diyordu.
tabi yıl 2021 oldu bu surede belki tane tane dağıldı bilemem.
Şu an memleketin en büyük kamburu köprü, otoyol ve şehir hastaneleridir.
Bunlar resmen memleketin kaynaklarını yok ediyor. Üstelik sözleşmeler döviz üzerinden yapılmış(Hani dolar ile kiralamalar yasaktı. Yasak sadece vatandaşa mı?) ve hak hukuk da arama yeri olarak da Londra mahkemeleri gösterilmiş.
Şuan ki durumda ben başkan oldum. Tüm bu imkan yetkiler ile beni indirmek mümkün mü. Seçim ile der. İyide YSK hsk aym Yargıtay emniyet müdürü vali ne varsa ben atadim sağlam sadık adamlar. Buna rağmen beni indirmek için zor. Ben kazanana kadar seçim olur. Yada köprüyü geçer giderim.
Hashtag
#kimskrlondramahkemesini
:)((((
Bacak kadar çocuk parti görevlisi içtiği şekere senin Maaş yetmez. Sahip olduğu arabaları vs kılıçtaroglunun üçe beşe katlar. Odacı bu kadar götürmüş. O kadar vampire sen bırak az da ben emeyim diyeceksin. O adam bilmiyor mu yediği haltlari onlar için oradan inmek kodese girmek demek. Cumbur cemaat bunlar gitmez.
Tahminen dünya bazı pacallama bitince bir kere daha gömecekler. Bu kez ses gelecek.
coin ky sinde paçallama illaki vardır, çünkü psikolojik bir şey, coin di, hisseydi tanımaz bu paçal işi,..
neyi bulduysa onu paçallar
Valla üzülüyorum önce geldiler borsada dayak yediler şimdi de bi tur coin palası binecek. Bu işlerde kolay para olmadığını döve döve herkes öğrenecek baya bir kişi gidecek veya batacak sonra kalanlarla devam ederiz birbirimizi yemeye...
Ama kişisel tecrübem ve gözlemim odur ki ben dahil kimse laf anlamıyor bu işlerde yaşayarak öğreniliyor...
Bizim hulk ne olacak acaba başkan dipten aldık dedik bi tur da bize çaktılar ama tabi sökmek kolay değil paslı çiviyi 3 liraya kadar basarlarsa değişik bir şey deneyeceğim nasip bakalım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
eskilerden bildiğimiz kentuf bey yeni video yayınlamış. aynen söylemek istediklerimi söylemiş. bu topiği sıkı takip ediyor diye anladım ben veya aklın yolu birdir.
selam ederim kendisine ve herkese. yeni haftamız bereketli olsun.
Karadenizde doğalgaz vardı ne oldu o.
Saatiniz var mı beyefendi?
Var
Tamam teşekkür ederim
kripto piyasalarinda ilerde short islemleride baslarmi acaba ??