Sayfa 42/997 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 329 - 336 arası.

Konu: Viop XXXIII

1.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Mesela şu an sabahki tl gönderme akını durdu dibi. Uyanan para yolladı. Alan aldı izlemeye geçti. Tether tl de düşüyor zaten.
    Dostum paribu gece 3 5 arası sakin olur mu? Malum ordan bi şey alıp binanceye aktarmak zorundayız wınlamak için
    OMAHALI

2. Emekli maaşı ile aidat ısınma faturalar ekmek pazar test kitabı servis parası derken bitiyor. Evde iki kişi daha çalışıyor. Onlar olmasa ne çeyiz ne evlilik gereksinimlerini alamam. Eve giren her şey süper indirimli. Benim en iyi bildiğim şey ucuza zamanında almak. Buna rağmen eksi gidiyoruz.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Emekli maaşı ile aidat ısınma faturalar ekmek pazar test kitabı servis parası derken bitiyor. Evde iki kişi daha çalışıyor. Onlar olmasa ne çeyiz ne evlilik gereksinimlerini alamam. Eve giren her şey süper indirimli. Benim en iyi bildiğim şey ucuza zamanında almak. Buna rağmen eksi gidiyoruz.
    Allah kolaylık versin...temettü emekliliğiniz yok mu?
    OMAHALI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Adamlar coin satıp dolar alırsa buda bizde ciddi krize yol açacak sorun olabilir. Çok büyük para varsa o yönde bir anda girip çıkma
    Merak etme dostum bizim ahali coin filan satmaz. Düştükçe paçal yapar da yapar.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

5. Şuanda özel bir hastaneye git mr ultrason hormon tahlilleri istesin doktor 1000 TL ye yaklaşır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,131
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Dostum paribu gece 3 5 arası sakin olur mu? Malum ordan bi şey alıp binanceye aktarmak zorundayız wınlamak için
    Mantiken evet.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7. Beş sene önce ev aldık. 100 bin var 29 bin de borç aldık. Borç gremse 30 tane. İlk başta bir maaşa bir gremse alıp üste artıyor du. Ebem ölmese üstüne yatsam borcun bugün evi satsak borç ödenmez. Benim bir arkadaşım tamamına altın borç aldı gramı 20 TL den. 20 yıldır borcu bitmedi. 5 daire parası ödedi tahminen.

8.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Mantiken evet.
    Hocam sende wınlıyomusun 3 5.. Düzeltme bitmiş midir?
    OMAHALI

Sayfa 42/997 İlkİlk ... 3240414243445292142542 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •