Saat 3 tamam dayı bak burada teknikci aksiyon alacak ya teknikci tövbe edip anahtarı teslim edecek ya da işte bu tehnik analiz vs vs diyip ekmeğine bakacak
https://i.hizliresim.com/b1bt9g4.jpg
Printable View
Saat 3 tamam dayı bak burada teknikci aksiyon alacak ya teknikci tövbe edip anahtarı teslim edecek ya da işte bu tehnik analiz vs vs diyip ekmeğine bakacak
https://i.hizliresim.com/b1bt9g4.jpg
dünyada bugün dolara karşı değer kaybeden tek para birimi tl imiş...
Dayu sana short squaze dioz hala uslanmıon.adamlar bu sefer sağlam şortçu çekti....eğer nazarım dokanmassa aysonuna kadar seans içi düzeltme ve NU larla yukseltecekler gibi.....dolar burdayken borsayı böyle yukseltiorlarsa düşse napcaklar acaba??welcame to everthıng buble(herşey rallisi)
Gidişat hiç iyi görünmüyor, akşam poz. kapatmak için birbirimizi ezmezsek iyi
Tam kündeye getirdi, gıbraşamıyoruz. trenin vagonuna doluştuk, cuf cuf raylara atlayasımuz var, memedabi iyi bilür raylara atlamayı, demek ki sıra bizde, bizede öğretecekler nasıl raylara atlanıldığını
15 dk sonra bitecek formasyona laf mı ediyorsun anlamıyorum seni..
Senin mantığınla buna nasıl girmek gerekli..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kchol ekim vade maliyetimin üzerine çıktı sattım, en azından kurtardık ama bugün kasaya para getirdi en azından, o açıdan iyi..156 long call opsiyonları da gönderdim karlı biçimde.. kchol'ü izlemeye devam edeceğim, gevşerse diğper enstrümanlara göre durumuna bakarak ekstra poza girebilirim..
faiz lobisi urusları ele geçirmiş.
100 pivan daha artırırız diyorlar.
puton buna nasıl izin veriyor anlamış değilim. asdas.
Taşınan Açıklar
https://megaimg.net/i/i/MgDDeg.png
Bovespa %2 daha düşmüş 107 bıne. Enteresan
amma kastın be palacan bugün senden ekmek yok benden tarafa...158.425 stop.ekran kapanır...
Saat 16:45'den sonra yönü belirsiz olmak şartı ile sıra dışı bir hareket bekliyorum. Tahtada ki bazı hareketler ilginç.
Tövbe edin salavat getirin ahahahha
Abi ıtkinin sonlarında her türlü dayı akıllarını alacak evin yolunu unutup derede soluğu alacak dayı izleyenler ahahahah
bıst100 de 1484/85 aşılırsa...
shortçular, kelime-i şehadet getirsin.:)..tak tak diye 1580 e geliriz...bu sefer 1484/85 test edilirse kanımca kırılır.
orada dans ederken bir HABER GELMELİ. pala bir şey bulur
dünyada faiz lobisi diye birşey yoktur...
bu hiç bir ülkede yok...
bu siyasal islamcıların çıkardığı bir kavram...
hayali bir düşman yarat onla savaşıyor gözük...
oyları topla...bugünkü yenişafakın haberide buna dayanıyor...
fakat dolar lobisi diye birşey var...
doların efendiliğinin devam etmesi için ülkelerde onlar adına çalışanlar var...
bizdeki dolar lobisi çok güzel çalışıyor...
sayın Memedabi
teknikçi normalde kırılımdan sonraki dalganın düzeltmesini yaparken girmez poza benim girdiğim gibi o yüzden stopumu 100 puanda sınırlı tuttum. düzeltmeyi yaptıktan sonra yani şimdi olduğu gibi 158.125 i kırarken girer pozisyona... tam da benim izlerken yapacağım gibi bu pozunda stopu belli zaten 158.700...bu pozisyonu da stop ettirirse hakkıdır ekmeğimi yemesi...bol şanslar...
tabi 159.000 le yeni kama tepesi de yapabilir...biz en iyisi bugün zor da olsa ekran kapayalım...bol şanslar...poz yok bugün...
Biz hata ettik, alnımızın akıyla namusumuzla çalışalım dedik bok yedik. Bu ülkede maaşlı çalışan mal dır. Bu başlıkta en büyük mal muhtemelen benim.
2018 de koymadık stoploss, teklif vardı gitmedik. 2014 de vardı 2016 da vardı. Al sana vatan millet sakarya, al sana yüksek görünümlü yeni mezun maaşı. Şu dakikadan sonra, burada durmak şahsen mallığın üstüne katmer koymak oluyor.
Şimdi teklif yok ama ben bakıyorum, iyisine kötüsüne bakmadan seneye adios inşallah. Sebep olanların gözü kör olsun.
Ons a dikkat...gram altıncılar dolar sayesinde kazandı, ama esas ons hareketi başlarsa o zaman kazanç oluşacak(dolar bazında). 1800 aşıldı, teknik olarak önemli...ama benim için esas önemli seviye 1900 usd, orası aşılırsa hareket başladı derim.
evet sayın sahingonul
ekran sarhoşluğu bu işte...ben hala vob da 20.000 puanlık düşüş beklemekte iken ve güvendiğim poz stop olmuş iken 100 puan da olsa 2 kez poza girdim kaçırmayacağım ya düşüşü...oysa bekle aralık vade 165.000 lere gelirse veya sert düşüş başlar ve düzeltmesini görürsen tekrar poz al değil mi... işte geceden 1 planın mevcutsa ve aksinde plan yapmamış isen poza girmemek gerek...1000 puan bişey değil oysaki ekran sarhoşluğuna kaptırmama kızdım...bol şanslar...
Faiz lobisi faizin yüksek kalmasını istemez. Faiz lobisi faizlerin tek seferde sert şekilde artırılmasını sever ordan tahvile atlar .
Birkaç yıldır bu sekilde faiz lobısıne calısıyoruz zaten. Muhtemelen şahap da gidecek gelen kişide yine 500 den az olmamak üzere artıracak
Dalgaci 3 4 5 yapıyor market teknikciler stoplasin hele 16.20 itibarıyla aahahahahha
Dayı teknik analiz diye birşey yok niye yok ben senin orda poz açıp tepe yenilemede stop olacağini biliyorum da market bilmiyor mu tepe yeniler miss ahahahhHaha
Geldiler :)
vob ekim 1650 hedef.