Sayfa 41/1003 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Viop XXXVI

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Temel sağlamlaşmış bu sefer, masa milim gımılmamıyo
    Saat 3 tamam dayı bak burada teknikci aksiyon alacak ya teknikci tövbe edip anahtarı teslim edecek ya da işte bu tehnik analiz vs vs diyip ekmeğine bakacak

2. dünyada bugün dolara karşı değer kaybeden tek para birimi tl imiş...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yabcak bişii yok, jeton makinada
    atılan jetonu geri vermiyorlar, ya harcını ver kurtul yada zopaya devam diyorlar.
    ben 2.şıkkı seçtim
    zopaya devam
    Dayu sana short squaze dioz hala uslanmıon.adamlar bu sefer sağlam şortçu çekti....eğer nazarım dokanmassa aysonuna kadar seans içi düzeltme ve NU larla yukseltecekler gibi.....dolar burdayken borsayı böyle yukseltiorlarsa düşse napcaklar acaba??welcame to everthıng buble(herşey rallisi)

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    ikinciyi atacaksan acele etme bence.
    Gidişat hiç iyi görünmüyor, akşam poz. kapatmak için birbirimizi ezmezsek iyi
    Tam kündeye getirdi, gıbraşamıyoruz. trenin vagonuna doluştuk, cuf cuf raylara atlayasımuz var, memedabi iyi bilür raylara atlamayı, demek ki sıra bizde, bizede öğretecekler nasıl raylara atlanıldığını
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gidişat hiç iyi görünmüyor, akşam poz. kapatmak için birbirimizi ezmezsek iyi
    Tam kündeye getirdi, gıbraşamıyoruz. trenin vagonuna doluştuk, cuf cuf raylara atlayasımuz var, memedabi iyi bilür raylara atlamayı, demek ki sıra bizde, bizede öğretecekler nasıl raylara atlanıldığını
    İzle dayı tehnik analiz yapıyoruz ahahhaahah

6. 15 dk sonra bitecek formasyona laf mı ediyorsun anlamıyorum seni..
    Senin mantığınla buna nasıl girmek gerekli..
     Alıntı Originally Posted by Memedabi Yazıyı Oku
    Saat 3 tamam dayı bak burada teknikci aksiyon alacak ya teknikci tövbe edip anahtarı teslim edecek ya da işte bu tehnik analiz vs vs diyip ekmeğine bakacak

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    iyi kar getiren endeks short put pozları (endeks long demek) yavaş yavaş kapatacağım, iyice zayıfladılar bu yukarı hamle ile, dün bahsettiğim 156 long call opsiyonu ise karlı hale geçti onları kapatabirim bugün.. kchol duruyor, maliyetime çok yaklaştı kararsızım. x10xb kapatıp xlbnk'e geçmiştim.. o pozisyonda an itibarı ile karlı durumda.biraz daha izleyeceğim..eğer dolarda ansızın bir düşüş olursa 15-20 kuruş (sadece bir senaryo) bu durumda xlbnk coşabilir..
    kchol ekim vade maliyetimin üzerine çıktı sattım, en azından kurtardık ama bugün kasaya para getirdi en azından, o açıdan iyi..156 long call opsiyonları da gönderdim karlı biçimde.. kchol'ü izlemeye devam edeceğim, gevşerse diğper enstrümanlara göre durumuna bakarak ekstra poza girebilirim..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

8. faiz lobisi urusları ele geçirmiş.
    100 pivan daha artırırız diyorlar.
    puton buna nasıl izin veriyor anlamış değilim. asdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 41/1003 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •