üstadım sattığınız ve aldığınız hisselerde bol kazançlar olsun sağlıkla inşallah...
Printable View
Sagolasin ortaklar , tekfende biraktim yari portfoyu ama su Dolar kurunda Algyo yu daha ucuz buldugum , degerlemeler dolarla oldugu icin yuksek kar yazma beklentimden dolayi oraya gectim . Bizden Kelepir bi kagit varsa da o bence . Artik Hangisi artarsa digerine gecerim Yari yariya bolduk bakalim . Bu mendebur yonetimden gercekten igrendim bekle bekle
TKFEN
16,77 16,76 16,77 -0,24 16,58 16,89 16,75 2.933.107 49.123.453,48 11:18
Hacim şimdilik iyi, endeksden ayrış kap hisseleri işte eşş..oli spek-patron....:drunk:
Mynete göre(15 dk. geç veriler) Bist-30 daki en düşük hacim Tekfende...endeksi bankalar tutuyor, endeks artı olursa şahsen 17 üstü beklerim. Tabiki bildiğim bişey yok, atıyorum kafadan...:party:
ytd. al-sat öneri asla değildir. Bir delinin hayalleri sadece...
Tekfen bu düşük hacimle giderse aralık ayında 2022 de bist-30 da degişim olacaksa oradan atılacak ilk kagıt olacak. Benim tahminim buna izin verilmeyecek, haber vs. ile yüksek hacim göreceğiz önümüzdeki günlerde....:drunk:
Londra Orta-Dunya Solucan Gubre A.S. 'nin %51 hissesinin Toros Tarim'a satisi icin gorusmeler baslamistir. Satisin 25 milyon USD uzerinden yapilmasi planlanmistir. Gorusmeler ile ilgili detayli bilgiler ilerleyen gunlerde siz degerli yatirimcilarimiz ile paylasilacaktir.
hadi iyisiniz gene, burdaki tum yatirimcilarin zararlarini karsiliycam. bu gruba komunizim getiricem :drunk:
25 milyon dolaresi hep beraber yiycez
TKFEN direncler: 16.80 , 17.30
Bugünlerde uydurdugum öngörülerin çoğu çıkıyor ama ben hala züğürtüm. Var bu işte bi terslik ama çözemedim bu işi....:drunk:
https://share.matriksdata.com/share....11161257201802
8 dk. öncesi kademeler...
16.93 - 17.05 arası harekette 1 milyon lot bile işlem olmadı. ilginç.
Bayram ortak BURGAN alıyor galiba. Varmı takas bilgisi...:wave: ak, iş,oyak, burgan alımda a1, deniz, y.fin satışta gibi ama tablo tam okunmuyor twitterde...
17,44 akşama kapatabilir diye bir ümidim var.....
Dün bekliyordum aslında ama neyse geç olsun güç olmasın.........
Bir gün sonra olsun.....
FLAS FLAS
Tekfen Tarim'in solucan gubre uretimi icin sirket satin alacaginin duyulmasi uzerine, TKFEN hisselerine alim geldi!
FLAS FLAS
Ne güzel ya, döviz çıkıyor memleketin varlıkları her gün eriyor, sürekli fakirleşiyoruz dertleri başları 2-3 mütahit ev satsın Sanki milletin faizle işi varmış gibi onuda artırmıyorlar. Bunlara neden olanlar ile inadına destek olanlar da bir şekilde bu yaptıklarının karşılıklarını bulurlar umarım.
Dayan garanti, endeks bugün yeşil olmalı....:drunk::drunk::drunk:
Endeks sallanıyor ama Tekfen alımlı...
https://t.co/rs2hKUCl5A?amp=1
https://t.co/qDTn9oqbz7?amp=1
Abbas yolcu, iyice çirkefleşmeye başladı. Kvta söven vekilime laf ediyor yani baa. Ulan akıl hocanız ilahıyatçı prof bozuntusu Hayrettin karaman falanca mezhepten olana kız verilmez diyerek milleti bölüyor ona gıkın çıkmıyor. ne kadar iğrenç olacaksın bakalım göreceğiz.
Sahiden kırmızı bültenle aranan terörist ölmüş, trt nin ve bunların başı sağolsun....:yahoo::halay:
Maxi sende git kendini denize at, şansın olsa anan seni kız dogururmuş, şeytana uydun iyi mi ettin şimdi....:drunk:
Maxinin yapmak istediğini ancak Legolas ortak gibiler becerir. Cin gibi olacaksın, canlı takip ve teknik bilgin olacak yoksa daldan dala atlayayım derken agaçtan düşmekde var....:drunk:
Teknige inanmiorum ortak , essek degilse artar zaten piyasanin en ucuz kagidi , ama yonetimi patronlari beni lanet ettirdi artik
Bizim anarşit teknikçi ders verir, oda kayboldu. Allah bilir başka ülkede devrim yapıyor yada solucanlarıyla boğuşuyordur....:oleyo:
Erhan amca borsa kapanmadan dün +120bin lot aldım, payım xxxxxx oldu diye haber yollasa olmaz sanki....:drunk::drunk:
Ortak 2 senedir ne teknikler cizildi neler oldu , sen de biliosun olay patron ne derse o .Foslayan abla olmeden hayal ettigimiz rakamlar Bana gore zor , o yuzden lot arttirmaya yonelik hamlelere baslama karari aldim . Boyle Dur Dur bi sey olmuo
Spek efendi madem endeksden ayrışıp erkeklik yapıyorsun o zaman +3 +5 yapda tam olsun....:drunk: