Sayfa 44/805 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon
Arama sonucu : 6440 madde; 345 - 352 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Abbas yolcu, iyice çirkefleşmeye başladı. Kvta söven vekilime laf ediyor yani baa. Ulan akıl hocanız ilahıyatçı prof bozuntusu Hayrettin karaman falanca mezhepten olana kız verilmez diyerek milleti bölüyor ona gıkın çıkmıyor. ne kadar iğrenç olacaksın bakalım göreceğiz.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Sahiden kırmızı bültenle aranan terörist ölmüş, trt nin ve bunların başı sağolsun....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Maxi sende git kendini denize at, şansın olsa anan seni kız dogururmuş, şeytana uydun iyi mi ettin şimdi....

4.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Maxi sende git kendini denize at, şansın olsa anan seni kız dogururmuş, şeytana uydun iyi mi ettin şimdi....
    Biz yıllardr uymadık sonuç bu bırak adamı biraz zaman tanı zaten bulaştı bikere dönüp dolaşıp yine gelir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by KALİ Yazıyı Oku
    Biz yıllardr uymadık sonuç bu bırak adamı biraz zaman tanı
    Mesele de orada zaten, 3 yıldır ölmüşüz, tam tren harekete geçiyor bu trenden atlıyor. Gönül ne Maxinin ne de başkasının zarar etmesini istemez ama bu tür dönemler çok riskli, bazen sabırlı olmak lazım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Maxinin yapmak istediğini ancak Legolas ortak gibiler becerir. Cin gibi olacaksın, canlı takip ve teknik bilgin olacak yoksa daldan dala atlayayım derken agaçtan düşmekde var....

7.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Ortak sikinti yok , biraz sanssizlik ama yari portfoy duruo , ailedekiler duruo .yukselsin sikinti yok , Tamamen satmaya kiyamadim zaten bundan ucuz kagit yok piyasada . Gelirim ben yine geri , bi deneme attik iste

8.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Mesele de orada zaten, 3 yıldır ölmüşüz, tam tren harekete geçiyor bu trenden atlıyor. Gönül ne Maxinin ne de başkasının zarar etmesini istemez ama bu tür dönemler çok riskli, bazen sabırlı olmak lazım...
    Gecen 104 de bile bile tuprasi kacirdim , bu sefer bi deneme yapayim dedim lot arttirmak amaciyla gir cik yapioz

Sayfa 44/805 İlkİlk ... 3442434445465494144544 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •