Benim anlamadığım dün 3600 tabanda alıcı vardı bu satanlar neden dün satmadı
SM-G720AX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Benim anlamadığım dün 3600 tabanda alıcı vardı bu satanlar neden dün satmadı
Bence yonga düşmezse tekrar tavan yapar
Önemli olan
Bu sene bu hisse bedelsiz verecekmi
Verecekse ne zaman verecek.
100.000 tl sermaye ile daha ne kadar gidebilirler.
1.e. 1370 bedelsizi verebilecek
Durumda bunun ne kadarını kullanacak
Ytd
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alışlara bakıyorum meksa ve gedik 35-40 lot almışlar bence bu gün tekrar 4binli rakamlar olur moralinizi bozmayın birkaç gün içinde genel kurul çağrısı yapılacak belki bir sermaye artışı olabilir
Bu kağıdın değerine gelince 2012 yılında bu gurup 1700 liradan çağrı yaptı aşağı yukarı 1000 euro ve kağıdın üstünde artı para var değerlemeyi buna göre yapın ölüsü 1500-2000 euro bence sabır yonga böyle olduysa yibitaş 1
Bir yüz sermaye artışta 15000-20000 olur bosch afyon arslan a bakın bence alın ve unutun bu yabancılar bugün yarın satar sabancı ve oyak grubu alır gene gider yani sabır ne demiş atalarımız sabırla körük zamanla şerbet olur bence bugün gene 4000 ve üstü
Öd.sermayenin 100 bin olmasının şirketin mali yapısını sürdürmesiyle bir ilgisi yok..Önemli olan 138 Milyon olan öz sermayedir...Şirketin gücünü burası gösterir...Bedelsiz genel anlamda pay sayısını artırmaktan başka bir şey değil..Bu gün için bir kaç seans daha olacak kapanışa kadar...Belki oralarda farklı bir alıcı grubu çıkar..Bu gün için daha kötüsü ne olabilir ? Belki 20 lira daha düşüp taban olur..
Bir ihtimal olabilir dedim bu yimpaş kaçıncı eldeğiştirmiş bakın isterseniz afyon dan arslandan nasıl çıktılar bu tamamen bu grubun jeopolitik tutumuyla alakaĺı ama olmaz diye birşey yok
Sende haklısın olmaz olmaz dememek lazım
Suriye irak libya buralarda muthis cimanto ihtiyaci olacak. Yibitasin sahibi bu bolgeye bosunami yatirim yapiyor sizce.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önemli olan brezilyalılar portekizlilerden alırken 1700 tl den çağrı yapmışlar bu aşağı yukarı 1000 avro yakın yapıyor değerini belirlemek için dedim
Bata iyimiş.Bilgi için teşekkürler.
Mart ayının 24 veya 25 gibi genel kurul çağrısı olacak acaba bir sermaye artışı olabilir mi yonga yaptı ışte bu hareketlenmenin sebebi budur olmasa bile yongadan sonra yibitaş buna göre fiyatlanacak paniğe gerek yok eninde sonunda değerini bulur üzerine de çikar
Sermaye artırımı söylentileri var
Bakalım gerçekleşecekmi
Gerçekleşecekse ne kadar gerçekleşecek
Şöyle 100 binden
100 milyona çıkarmı.
Ytd.
E2003 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence çok fazla en azında birseferde yapılmaz ama değerlemeyi şöyle yapalım konya kadar olsa 1e 48 verse konya 250 küsür 48×250=12000
Yatırım tavsiyesi değildir sadece şahsi öngörülerimi aktardım
Arkadaşlar genel kuruldan bedelsiz çıkmaz bence.......Mihriban fiyat olarak 2500 hatta 2000 e de gelebilir ama elinizdeki lotların değerini biliniz....!!!!
Yonga yı gördünüz......!!!!
2-3 ay içinden YİBİTAŞ tekrar 3000 in altına düşebilir ama benim tespitime göre 8 ayda 300 lot piyasadan toplayan grup YİBİTAŞ ı toplamaya devam edecektir......Paranızın tümünü buraya yatırmaıktan sonra sıkıntı etmeyin derim....!!!
Çünkü artık piyasa yongadaki 1 ayda 15 kat yükselişi SİP te gördükten sonra zaten de SPEK ler YİBİTAŞ ı değerlendirmek isteyeceklerdir......!!!!!
Agresif iniş çıkışlara aldanmamak lazım....Yükseliş bir başladığında MİHRİBAN ın alınamayacağını gördük...Gördünüz dün benim nasıl 2 lot daha MİHRİBAN almak için yaşadğım ÇIRPINIŞları.....!!!!
Bu yüzden SABIRLA beklememiz lazım MİHRİBAN da....!!!
Mihribanda yine SİLMECE yapacaklar kesin bana göre......!!!
3701
3701 den geçti......!!!!
Ohhhh beee........!!!!!
3000 in altı yok demek ki......!!!!
3701
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cemas Duruyormu ramazan kardeş
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
3600 de 10 lot alıcı var.......!!!!!
3932 de 1 lot satıcı.....!!!!
Hayırlısı olsun
Eşleşme 4100 dedi Oyak
Bu oyak ta varya.Tavan dememiş iyiki.Kardeş Yonga için nediyor.Bide o nu soruver bi zahmet müsait olursan.
Ben de anlamadım söyledikleri eşleşmeleri genelde tutmuyor yonga 2250 yonga 4099 diyor
Bence sıkıntı Oyak ta değil sıkıntı adamlarda adamlar istedikleri gibi silip istedikleri fiyattan açıyorlar
Ah Java metriks ah eşleşmeyi göstermiyormuş on kademe görebiliyorum ama eşleşmeleri göremiyorum
Benimde Oyak alafım yok zate.Adamlar sıkıntılı.Ama olsun okuyorum hevesleniyoruz.Paylaşım yapan Arkadaşlara teşekkürler.
3710,40........!!!!!!
SİLMEZLERSE 3715 ten eşleşecek.........!!!!
3725.10 oldu