-

Originally Posted by
kralkobra
Sermaye artırımı söylentileri var
Bakalım gerçekleşecekmi
Gerçekleşecekse ne kadar gerçekleşecek
Şöyle 100 binden
100 milyona çıkarmı.
Ytd.
E2003 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence çok fazla en azında birseferde yapılmaz ama değerlemeyi şöyle yapalım konya kadar olsa 1e 48 verse konya 250 küsür 48×250=12000
SM-G720AX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Yatırım tavsiyesi değildir sadece şahsi öngörülerimi aktardım
-

Originally Posted by
taner
Mart ayının 24 veya 25 gibi genel kurul çağrısı olacak acaba bir sermaye artışı olabilir mi yonga yaptı ışte bu hareketlenmenin sebebi budur olmasa bile yongadan sonra yibitaş buna göre fiyatlanacak paniğe gerek yok eninde sonunda değerini bulur üzerine de çikar
SM-G720AX cihazımdan

Originally Posted by
kralkobra
Sermaye artırımı söylentileri var
Bakalım gerçekleşecekmi
Gerçekleşecekse ne kadar gerçekleşecek
Şöyle 100 binden
100 milyona çıkarmı.
Ytd.
E2003 cihazımdan
Arkadaşlar genel kuruldan bedelsiz çıkmaz bence.......Mihriban fiyat olarak 2500 hatta 2000 e de gelebilir ama elinizdeki lotların değerini biliniz....!!!!
Yonga yı gördünüz......!!!!
2-3 ay içinden YİBİTAŞ tekrar 3000 in altına düşebilir ama benim tespitime göre 8 ayda 300 lot piyasadan toplayan grup YİBİTAŞ ı toplamaya devam edecektir......Paranızın tümünü buraya yatırmaıktan sonra sıkıntı etmeyin derim....!!!
Çünkü artık piyasa yongadaki 1 ayda 15 kat yükselişi SİP te gördükten sonra zaten de SPEK ler YİBİTAŞ ı değerlendirmek isteyeceklerdir......!!!!!
Agresif iniş çıkışlara aldanmamak lazım....Yükseliş bir başladığında MİHRİBAN ın alınamayacağını gördük...Gördünüz dün benim nasıl 2 lot daha MİHRİBAN almak için yaşadğım ÇIRPINIŞları.....!!!!
Bu yüzden SABIRLA beklememiz lazım MİHRİBAN da....!!!
-

Originally Posted by
tatarramazan.
Arkadaşlar genel kuruldan bedelsiz çıkmaz bence.......Mihriban fiyat olarak 2500 hatta 2000 e de gelebilir ama elinizdeki lotların değerini biliniz....!!!!
Yonga yı gördünüz......!!!!
2-3 ay içinden YİBİTAŞ tekrar 3000 in altına düşebilir ama benim tespitime göre 8 ayda 300 lot piyasadan toplayan grup YİBİTAŞ ı toplamaya devam edecektir......Paranızın tümünü buraya yatırmaıktan sonra sıkıntı etmeyin derim....!!!
Çünkü artık piyasa yongadaki 1 ayda 15 kat yükselişi SİP te gördükten sonra zaten de SPEK ler YİBİTAŞ ı değerlendirmek isteyeceklerdir......!!!!!
Agresif iniş çıkışlara aldanmamak lazım....Yükseliş bir başladığında MİHRİBAN ın alınamayacağını gördük...Gördünüz dün benim nasıl 2 lot daha MİHRİBAN almak için yaşadğım ÇIRPINIŞları.....!!!!
Bu yüzden SABIRLA beklememiz lazım MİHRİBAN da....!!!
Eşleşme nedir yongada
-
Mihribanda yine SİLMECE yapacaklar kesin bana göre......!!!
-
3701
-
-
Ohhhh beee........!!!!!
3000 in altı yok demek ki......!!!!
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri