Benim anlamadýðým dün 3600 tabanda alýcý vardý bu satanlar neden dün satmadý
SM-G720AX cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim anlamadýðým dün 3600 tabanda alýcý vardý bu satanlar neden dün satmadý
Bence yonga düþmezse tekrar tavan yapar
Önemli olan
Bu sene bu hisse bedelsiz verecekmi
Verecekse ne zaman verecek.
100.000 tl sermaye ile daha ne kadar gidebilirler.
1.e. 1370 bedelsizi verebilecek
Durumda bunun ne kadarýný kullanacak
Ytd
E2003 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alýþlara bakýyorum meksa ve gedik 35-40 lot almýþlar bence bu gün tekrar 4binli rakamlar olur moralinizi bozmayýn birkaç gün içinde genel kurul çaðrýsý yapýlacak belki bir sermaye artýþý olabilir
Bu kaðýdýn deðerine gelince 2012 yýlýnda bu gurup 1700 liradan çaðrý yaptý aþaðý yukarý 1000 euro ve kaðýdýn üstünde artý para var deðerlemeyi buna göre yapýn ölüsü 1500-2000 euro bence sabýr yonga böyle olduysa yibitaþ 1
Bir yüz sermaye artýþta 15000-20000 olur bosch afyon arslan a bakýn bence alýn ve unutun bu yabancýlar bugün yarýn satar sabancý ve oyak grubu alýr gene gider yani sabýr ne demiþ atalarýmýz sabýrla körük zamanla þerbet olur bence bugün gene 4000 ve üstü
Öd.sermayenin 100 bin olmasýnýn þirketin mali yapýsýný sürdürmesiyle bir ilgisi yok..Önemli olan 138 Milyon olan öz sermayedir...Þirketin gücünü burasý gösterir...Bedelsiz genel anlamda pay sayýsýný artýrmaktan baþka bir þey deðil..Bu gün için bir kaç seans daha olacak kapanýþa kadar...Belki oralarda farklý bir alýcý grubu çýkar..Bu gün için daha kötüsü ne olabilir ? Belki 20 lira daha düþüp taban olur..
Deniz dibinden inci çýkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalý..
Yer Ýmleri