DOAS, DOAS, DOAS benim için alım zamanı, buraların dip olduğunu,ikili dipten sonra yukarı döndüğünü düşünüyorum,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
Printable View
DOAS, DOAS, DOAS benim için alım zamanı, buraların dip olduğunu,ikili dipten sonra yukarı döndüğünü düşünüyorum,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
Bundan bi bok olmaz.
Borsa kayıplarını telafi ediyor. Sen her zamanki moddasın. Allah seni nasıl biliyosa öyle yapsın. Bugün borsayı açık bırakanlar bu milletin ettiği zararın hesabını veremez. Güya yatırımcı kolluyorlar.
Kansızsın.
Doğuş yönetimine açık çağrımdır..Acilen şirket fonlarımızdan deprem bölgelerine ve depremzedeler yardım gönderiniz.. Bu ülkenin kaymağını en çok yiyenlerdensiniz.. Bu ülkeye hepimizin borcunu ödeme zamanıdır..
Yatırımcının gotune kiymik kactiktan sonra borsaya devre kestirdiler. Küçük yatırımcıyı kolladilar yine.
Ulan tofası ford takmıyo. Bu o ne yaparsa dibinde. Kocası ya.
SPK BORSA yönetimi hemen istifa edin.. Ülke büyük bir dram yaşarken kimilerin malını sattırmak için borsayı açık tutuyorsunuz ??
Herhalde dibe vurdu da alalım diyen babalar var.Bu ülke bu yüzden belini dogrultamiyor.Duzen bozuk.Birtakim insanlar oturdukları yerden paralarına para katıyor.Birileride soğukta enkaz altında kurtarılmayı bekliyor.Maclar tüm etkinlikler okullar kapalı borsa ilkgun kapatılmalı idi.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa neden üçüncü gündür açıktı cevabını bilen yok.Ülkede 10 ili etkileyen bir afet var.Yas ilan edilmiş.Her türlü sportif sanatsal etkinler iptal.Okullar tatil.Açık olan tek yer borsa.Allah sonumuzu hayretsin ama bu kadar maddiyatçı bir yaklaşım görülmemiştir.
umarım deprem yaralarını en kısa sürede atlatırız.
bist yönetiminin değişmesi şart.hemde hemen.
Cevabı net: İlkokul çocuğuna sorsan söyler borsanın açılmaması gerektiğini. Ama bu işte art niyet var. Birilerine elindeki malı çıkma fırsatı verdiler. Voliyi vurdular. Milletin tepkisi çoğalınca da geri vites.
BÜYÜK REZALET’
bir fon yöneticisi, depremin ardından borsanın üç gün çalışmasını “büyük rezalet” olarak nitelendirdi.
1999’da 17 Ağustos depreminin ardından borsanın kapandığını hatırlatan fon yöneticisi, SPK’nın borsayı üç gün açık tutarak bazı kişilerin vurgun yapmasına, depremzedeler başta olmak üzere birçok kişinin ise zarar etmesine olanak tanıdığını dile getirdi. Özellikle vadeli işlemler piyasasında büyük rezalet ortaya çıktığını belirten fon yöneticisi, “Birileri vadeli piyasada açığa satış yaparak vurgun yaparken, alım yönünde kredili pozisyonla depreme yakalanan ve işlem yapamayanların ise eksiye düştüğünü” belirtti.
Söz konusu isim “Borsada eşitlik ilkesi olması gerekir. Herkesin işlem yaparken aynı koşullara sahip olması gerekir. Böylesine büyük depremde eşitlik ilkesi çalışamaz. Milyonlarca kişi depremden etkilendi, göçük altında olanlar, onlara yardım etmek için seferber olan milyonlarca insan varken borsayı açık tutmak büyük rezalet” dedi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bence borsa 10 gün de kapatılsa açılınca düşeceği kadar düşer, çok uzun süre kapalı kalması paraya ihtiyacı olup ta satmak isteyenleri de olumsuz etkiler arkadaşlar, bilmiyorum,yanlış mı düşünüyorum...
Bilanço haberiyle temettü haberi aynı anda gelebilir. Bu sene mart sonu verebilir.
Tarih belli mi bilanco icin
28 subat bilanco
Doastan bu sene beklentim yüksek.temettü oranında birincilik bekliyorum.
Tüpraş beklentideki temettüyü vermiyor.vermek istemiyor. Sunumlarında %80 temettü oranı demişlerdi.
Doastan aynı yan çizmesini beklemiyorum.
Umarım beklentimiz gibi olur.
Kârının %45 ini doastan temettü olarak bekliyorum fazlası da olabilir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Doaş ta şirket yine geri alım yapabilir..Bu sancılı sürede yatırımcılar Doğuş tan bunu bekliyoruz..
Düşerken en önde, çıkarken nazlı nazlı. Aq ç
25 lira ve üstü temettü açıklarsa o formasyonun ırzına geçerler. İnş. Temettü rakamı çok çok yüksek olur.
140 tl den sattığı hisseleri 160 tl den geri niye alsın? Temettuyu yüksek verse o da yeter. Inşallah yüksek temettü açıklar. Avans temettü verdi daha önce, onuda düşeceğiz hesaptan.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ferit Şahenk doguş holding olarak depremzedeler için 1 milyar TL bağış yaptı. bravo patron.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başka hisse +5 te devre keser. Bu hanasının mamına girince kesti. Piccc occ
Şaka gibi.+4 endekste devre kesti.kumdan kale.
Millette ne sise eregli ford sevgisi var ya. Temettü verimleri eregli haric %2-3. Bu her halukarda %10 üstü temettü verecek. Belki %15-20. Ama bu çöp. Vay aq.
ford tofaş %5 i geçti Doaş halen patinaj peşinde.Ne kıymetli hisseleriniz varmış arkadaş.
Doğru ortam acımasız. Bu yüzden 5 senedir fiyata sövüp temettümü alıp geçiyorum. Değerini bulursa basar geçerim.
Allah'ım, buna ettiğim küfürler yüzünden günahkar oldum. Sen beni affet.
Ne bok yersen ye ****** ruhlu tahta !!!
Bugün DOAS ı alıyorlar,yön yukarı döndü sanıyorum,haydi tavana yallahh,,tabiki asla yatırım tavsiyesi olmadan.
Çok garip , 900 milyon kar açıklayan Hektaş in şuan ki ölü piyasa değeri 8 milyar kar açıklayan Doaş'in 3 katı !
Ya kimsenin rızkında benim gözüm yok herkes benden fersah fersah çok kazansın ama ben yatırımciyim hani yatırımcı ol kumarbaz olma diyenlere söylüyorum ! Demek ki neymiş "yatırımcı ol kumarbaz olma " sözü gelişen güven duyulan borsalarda oluyomuş tam bi hayal kırıklığı ! patron ve tahtacıda bu pisliğin en büyük parçası ! Yatırımcı bu kadar ezilmez ! Yazık !
demir çimento okey anladık tamam da Allah 'ın enerjisi de porseleni de sise si de hepsi çıkıyor bugün ya e pess!
Sabir diliyorum bize en kallavisinden[emoji57]
DOAS DOAS DOAS ta hareketlendi,bi tavan çekebilir bu beklemeye hadi bakalım, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.