Sayfa 42/427 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 3416 madde; 329 - 336 arası.

Konu: DOAS - Doğuş Otomotiv

Alıntı Originally Posted by balina Yazıyı Oku
    SPK BORSA yönetimi hemen istifa edin.. Ülke büyük bir dram yaşarken kimilerin malını sattırmak için borsayı açık tutuyorsunuz ??
    Bu ülkede 20 yıldır toplanan 38 milyar dolar deprem vergisiyle "yol yaptık" diyen ve zerre kadar utanmayanlar istifa etmedi.

Spk yönetimi mi edecek?

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

2. Herhalde dibe vurdu da alalım diyen babalar var.Bu ülke bu yüzden belini dogrultamiyor.Duzen bozuk.Birtakim insanlar oturdukları yerden paralarına para katıyor.Birileride soğukta enkaz altında kurtarılmayı bekliyor.Maclar tüm etkinlikler okullar kapalı borsa ilkgun kapatılmalı idi.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Herhalde dibe vurdu da alalım diyen babalar var.Bu ülke bu yüzden belini dogrultamiyor.Duzen bozuk.Birtakim insanlar oturdukları yerden paralarına para katıyor.Birileride soğukta enkaz altında kurtarılmayı bekliyor.Maclar tüm etkinlikler okullar kapalı borsa ilkgun kapatılmalı idi.

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Borsa neden üçüncü gündür açıktı cevabını bilen yok.Ülkede 10 ili etkileyen bir afet var.Yas ilan edilmiş.Her türlü sportif sanatsal etkinler iptal.Okullar tatil.Açık olan tek yer borsa.Allah sonumuzu hayretsin ama bu kadar maddiyatçı bir yaklaşım görülmemiştir.

4. umarım deprem yaralarını en kısa sürede atlatırız.
    bist yönetiminin değişmesi şart.hemde hemen.
    Burada insanlar boş konuşur, yalan konuşur. buna göre yatırım yapılmaz.biri hisseye girerse, biri çıkar .benim fikirlerim size tavsiye değildir.laf salatasıdır.

5. Cevabı net: İlkokul çocuğuna sorsan söyler borsanın açılmaması gerektiğini. Ama bu işte art niyet var. Birilerine elindeki malı çıkma fırsatı verdiler. Voliyi vurdular. Milletin tepkisi çoğalınca da geri vites.

BÜYÜK REZALET’

bir fon yöneticisi, depremin ardından borsanın üç gün çalışmasını “büyük rezalet” olarak nitelendirdi.

1999’da 17 Ağustos depreminin ardından borsanın kapandığını hatırlatan fon yöneticisi, SPK’nın borsayı üç gün açık tutarak bazı kişilerin vurgun yapmasına, depremzedeler başta olmak üzere birçok kişinin ise zarar etmesine olanak tanıdığını dile getirdi. Özellikle vadeli işlemler piyasasında büyük rezalet ortaya çıktığını belirten fon yöneticisi, “Birileri vadeli piyasada açığa satış yaparak vurgun yaparken, alım yönünde kredili pozisyonla depreme yakalanan ve işlem yapamayanların ise eksiye düştüğünü” belirtti.

Söz konusu isim “Borsada eşitlik ilkesi olması gerekir. Herkesin işlem yaparken aynı koşullara sahip olması gerekir. Böylesine büyük depremde eşitlik ilkesi çalışamaz. Milyonlarca kişi depremden etkilendi, göçük altında olanlar, onlara yardım etmek için seferber olan milyonlarca insan varken borsayı açık tutmak büyük rezalet” dedi.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

7. Bence borsa 10 gün de kapatılsa açılınca düşeceği kadar düşer, çok uzun süre kapalı kalması paraya ihtiyacı olup ta satmak isteyenleri de olumsuz etkiler arkadaşlar, bilmiyorum,yanlış mı düşünüyorum...

8.  Alıntı Originally Posted by zıpzıp Yazıyı Oku
    Bence borsa 10 gün de kapatılsa açılınca düşeceği kadar düşer, çok uzun süre kapalı kalması paraya ihtiyacı olup ta satmak isteyenleri de olumsuz etkiler arkadaşlar, bilmiyorum,yanlış mı düşünüyorum...
    Bu ortamda en iyi bilanco fiatlamasiyla 180 e kafa atar 28 Subat a kadar sonra yatay temettüye dogru 220-240 beklerim.

Sayfa 42/427 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •