Herif bi gamyon mal aldım benim kaat bu rallide bugün yüzde 2 yaptı diyo vob katlamalı olduğu halde bugün yüzde 7 yabtı diyo
İsyan edip ciborek yiyo
Tabii herkesin elinde banka kaatları yok, napsın adam
Printable View
teorik fiyat 409.441 diyor İDEAL den baktığımda şu an vadeli 434.375...bu kadar fark hiç görmedim...15-16 bin fark gördüm ama böylesini görmedim...akıllara ziyan işler...
%+4.98 Teorik fiyatın üstünde seyrediyor,PALA.
Yarının ilk seansı ve 2.seansının çok farklı olacağını düşünüyorum
Yarın müjde saat kaçta bilen var mi
Biraz açabilir misiniz
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Reis siyasete girmese vob cu olurdu herhalde . Baksaniza cok iyi ayar veriyor arada da 20 milyar dolar yatirim yapacak kisiler var diyor . Yapsin neyi bekliyor diyen yok ama .
Bu arada deli memmed de 4145 den short diyip adios amigos oldu . 2 saatde pert olmustur . Millete akil dagitiyordu sabah aksam
Kimi yakaladıysa fena yakalamış, fışkırtmıyor resmen kanırttırıyor, yok artık 4350 yi yaktı
4330 ortalamayla son %25 'imi de realize edip FLAT OLDUM
Haftalar önce hedeflediğim 4300-4400 bandına ulaştık. Son gönderimde bugün veya yarın demiştim. Yarına bırakmadılar :)
Önümüzdeki dönemde volatil bir piyasa bekliyorum. Pozda olan arkadaşlar çok dikkatli olsun. GAP 'li açılışlara çok dikkat. Olmaz dediğiniz herşeyin olabileceği bir piyasa....
Şu anki fiyatlamaya göre 3500 'ler görülmedikçe yükselişlerin kalıcı olacağını düşünmüyorum. (Tabii ki yanılırsam ve daha yüksek noktalarda kalıcı kapanışlar olursa bu seviye yukarıya güncellenmeli)
Herkese bol şans dilerim.
Hacim var mi bozkurt.
Burak Arslan geçen çok güzel bir örnek verdi. Elma bahçene ayılar girmiş hapur hupur elmaları yiyorlar sen hiç sesini çıkarmadan müsade edermisin demişti. Bizdeki elma bahçesi sahibi çok memnun bu işten. Onun rızası olmadan bu poku yiyemezer.
Rahmetli annanemin ,rahmetli annesi için ebeler "yaşamaz çok demişler" nenem 101 yaşında vefat ettiğinde yanındaydım.
o seneye kadar şile bezi işlerken ananemin gözler görmezdi annesi iğneye ipliği geçirirdi.
hayatda herşey mümkün Bozkurt...
O zaman benimde bir iddiam olsun!
Bozkurt beni tel no su versem aramaz :)
aslında ilk yazdığım günlerde biriyle konuşmak istedim telefon numarası vermedi.ama 1-2 hafta geçmedi forumda dalaşma oldu.arkadaş tel numarasını verdi yazdı o küfürbaz arkadaşa...
ya dedim sn xxx, illabenimde ağzımı bozmam gerekiyor telefonda bir selamlaşmak için:).adam küfür ediyo veriyon biz Allah ın selamını veriyos bize günahını vermiyon.:)
aslında bu forumda yaşca bana yakın olan arkadaşlarla ""hehheyt bizim zamanımızda borsa..." böle böleydi diye sohbet etme isteğim var.o yüzden tel numaramı ve adresimi paylaşıyorum .( risk aldığımı söyleyenler oldu aman abi dikkat et herkesi kendin gibi bilme dediler) bilmiyorum dedim benim gibi oldukalrını bilsem zaten aramam :)
Kimseyi etkilememek için seans kapanınca yazdı
2 kontrat short açtım
Eksi gap gelirse belki diye zar attım işte
Hayde iyi geceler
sn sindoma genele yazdığımı okudğunuzu farzedip yazdım sonra özelinizedeatayım dedim ama sanırım özelinizde mesaj kutunuz dolu
ama özetle evet aslen şile ağvalıyım.ikametde adana. özetle.
not:özelden mail kutunuz boşaltırsanız yazarım.
not2:hayır adanalı değilim ikamet adana.2008 den beri yaklaşık.
Ulan hedge dedik hayvan oğlu hayvan çok çıktı risksiz gitsin dedik bu bizi yarın zarara sokacak 10 senelik boğayım böyle rezalet görmedim bu ne dayuuuu ben de voba ellemem artık abbbuoioioii
%30 hedge ile sikertti attı beni bu inanılmaz bir şey çok pis şeyler olacak gidiş gidiş değil hayırlısı olsun
benide cuma ve bugün yavaşdan traşladı ama ben razıyım.olacak o kadar cağrı.
Hergun deli kar var ama müthiş stres de olmaya başladı. Gidişat normal değil. Nasıl nihayetlenecek bu iş ..
Demin baktım. 30 endekste 540 binler görünüyor. Oha..
Buradaki insanlar belirli bir bilgi, yetenek, idrak, akıl, zeka, eğitimin üstünde. VIOP işlemi yapmak basit bir iş değil. Bir çok kişi bilgisayara bile giremiyor. Ayrıca minimum görüş esnekliği gereği var, ona uymayanın parası kısa sürede bitiyor gidiyor.
Bu özellikte dışarıda topluluk bulmak zor.
Bu tip insanların aklı ile alay etmedikten sonra sorun çıkaracaklarını sanmıyorum.
Zaman zaman özgüven gidebilir ama eminim nerede yanlış yapıldığı anlaşılınca tekrar eski özgüvenine, neşesine vs geri gelir.
Bu noktalar Allah büyük dediğimiz noktalar. Durup kaderini beklersin.. genellikle negatif tarafta olurlar ama pozitifmis gibi görünen tarafı da varmış işin!
SPOILER ALERT
...aklı başındaki bir finansör Türkiye’de bu işlerin bir şekilde döneceğini bilir. Ama çarpılan kim oldu? Küçük yatırımcılar. Her zaman olduğu gibi. Küçük yatırımcılara eziyet ettiler. Şimdi de kara kara düşünüyorlar...
MEMATİ
Hırs yapan gümler, ne demiş ayse hatun
Taktiklerden kırılırsın ama mutlu olursun
Taklitlerden sıkılırsın, el ele tutuşursun
Yurdunu unutup, bana kalbinin hızla atışını da yutup
Güm güm, güm güm, güm güm gidiyo'sun
MR. MEMATİ
Eski eşlerimden şu bilgiyi aldım. Siz erkekler saf, cahil kadınlardan hoşlanıyorsunuz, öyle bir kadın yok kafana sok demişti., diğeri de benzer şeyler söylemişti. Başka bir kadın da bana bunun nasıl mümkün olduğunu uzun uzun anlatmıştı. Saf cahil ayağına yatan, sana yaklaşmak istiyordur dedi.
Bu sırrı da yazmış olayım,
Gerçi şimdi fıkrayı hatırladım.
>>>>
Adam çocuğuna akıl veriyor
- Bak oğlum bütün kadınlar şeytandır
Çocuk soruyor
- Annem de mi?
75 kişi onlıne kemik sesi gelir yarın
"Fala inanma falsizda kalma"
9-12 eylul
1- resme bakinca Bofa seans baslamadan once gun icerisinde gorecegi tepe noktasini biliyor
2- bugun itibari ile Bofanin maliyetine geldi endeks
3:diger short kismi 8 bin azalmis
[short yada long pozisyonum yok iyikide yok :) seytan durttu 422x den minnak short acip 4215 den kapattim kapatmasam 130 puan geciricekmis]
https://i.hizliresim.com/a43y7q4.jfif
https://i.hizliresim.com/t81wv2l.jfif
İsctr vadeli pastanın maşallahı var
Bankaları maniple eden ahlatci. 44 milyon lot satmış isc de bugün, vadelidindded 180 bin kusur short işlem yapmış. Longmu kapadı shortmu açtı bilmiyorum. Sonra gitmiş Akbank gomusmus tek başına alıcı. Isc ye iki kap haberi gelmiş olumlu etkilermi bikmiyirum ama yarın isc bayrağı diğerlerinden alabilir. Bankalarda filmin sonu geliyor ve çok güzel mal devri yapicaklar. Eğer verip tekrar alırlarsa artık arjanti borsasasi gibi olacağımıza emin olurum. -2005 lerde bankaların pd-dd oranlarına bakıp 2.00 ise ucuz diye yorumlaniyordu. O zaman enflasyon faiz düşüş surecindeydi
Abim küçük yaşta ölmüş sonra ben doğmuşum ebeler bu çocuk yaşamaz demişler bir hafta küvezde kalmışım o kadar küçükmüşüm ki teyzem pamuklara sararak kundaklıyormuş annem ağlarken dedem demişki ağlama kızım Allah tan umut kesilmez, o gün bu gündür yaşıyorum.
En ufak bir umut kırıntısı varsa ihtimal ihtimaldir yaşamaya devam.
Bunu neden anlattım bilmiyorum ama az önce acı bir haber aldım, çok yakinen tanıdığım aynı yaşıt ve çoğu zaman kuru ekmeği beraber paylaştığım bir arkadaşımı kaybettiğimi öğrendim, üç ay önce karaciğer ca yakalanıp metastaz ile pankreasa şıçramış hastalığı çok hızlı ilerliyordu, doktoruyla görüştüğümde üç ay ömür biçmişlerdi, en son gördüğümde dedim ki sakın moralini bozma hiçbir zaman umudunu yitirme iyileşeceksin dostum dediğimde o da biliyorum hiç kafayı takmıyorum sen beni tanırsın dedi ama gözleri öyle demiyordu tabii o da benim gözlerimden yalan söylediğimi ona moral olsun diye konuştuğumu biliyordu.
Allah rahmet eylesin
Ömür dediğin ansızın kapını çalan bir şey
Üç ay öncesinde hiçbir hastalığı olmayan biriydi, sağlıklıydı.