Bu arada deli memmed de 4145 den short diyip adios amigos oldu . 2 saatde pert olmustur . Millete akil dagitiyordu sabah aksam
Bu arada deli memmed de 4145 den short diyip adios amigos oldu . 2 saatde pert olmustur . Millete akil dagitiyordu sabah aksam
Kimi yakaladıysa fena yakalamış, fışkırtmıyor resmen kanırttırıyor, yok artık 4350 yi yaktı
Hamdım Piştim Yandım
4330 ortalamayla son %25 'imi de realize edip FLAT OLDUM
Haftalar önce hedeflediğim 4300-4400 bandına ulaştık. Son gönderimde bugün veya yarın demiştim. Yarına bırakmadılar
Önümüzdeki dönemde volatil bir piyasa bekliyorum. Pozda olan arkadaşlar çok dikkatli olsun. GAP 'li açılışlara çok dikkat. Olmaz dediğiniz herşeyin olabileceği bir piyasa....
Şu anki fiyatlamaya göre 3500 'ler görülmedikçe yükselişlerin kalıcı olacağını düşünmüyorum. (Tabii ki yanılırsam ve daha yüksek noktalarda kalıcı kapanışlar olursa bu seviye yukarıya güncellenmeli)
Herkese bol şans dilerim.
Sular yükselince, balıklar karıncaları yer. Sular çekilince de karıncalar balıkları yer.
Hacim var mi bozkurt.
SM-N915F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burak Arslan geçen çok güzel bir örnek verdi. Elma bahçene ayılar girmiş hapur hupur elmaları yiyorlar sen hiç sesini çıkarmadan müsade edermisin demişti. Bizdeki elma bahçesi sahibi çok memnun bu işten. Onun rızası olmadan bu poku yiyemezer.
Yer İmleri