Bu arada deli memmed de 4145 den short diyip adios amigos oldu . 2 saatde pert olmustur . Millete akil dagitiyordu sabah aksam
Bu arada deli memmed de 4145 den short diyip adios amigos oldu . 2 saatde pert olmustur . Millete akil dagitiyordu sabah aksam
Kimi yakaladýysa fena yakalamýþ, fýþkýrtmýyor resmen kanýrttýrýyor, yok artýk 4350 yi yaktý
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
4330 ortalamayla son %25 'imi de realize edip FLAT OLDUM
Haftalar önce hedeflediðim 4300-4400 bandýna ulaþtýk. Son gönderimde bugün veya yarýn demiþtim. Yarýna býrakmadýlar
Önümüzdeki dönemde volatil bir piyasa bekliyorum. Pozda olan arkadaþlar çok dikkatli olsun. GAP 'li açýlýþlara çok dikkat. Olmaz dediðiniz herþeyin olabileceði bir piyasa....
Þu anki fiyatlamaya göre 3500 'ler görülmedikçe yükseliþlerin kalýcý olacaðýný düþünmüyorum. (Tabii ki yanýlýrsam ve daha yüksek noktalarda kalýcý kapanýþlar olursa bu seviye yukarýya güncellenmeli)
Herkese bol þans dilerim.
Sular yükselince, balýklar karýncalarý yer. Sular çekilince de karýncalar balýklarý yer.
Hacim var mi bozkurt.
SM-N915F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burak Arslan geçen çok güzel bir örnek verdi. Elma bahçene ayýlar girmiþ hapur hupur elmalarý yiyorlar sen hiç sesini çýkarmadan müsade edermisin demiþti. Bizdeki elma bahçesi sahibi çok memnun bu iþten. Onun rýzasý olmadan bu poku yiyemezer.
Yer Ýmleri