Şekil itibarıyla doğru. İçerik ver takke al.kullah tir.
Printable View
Ama aga kızdı bizi bi eksiye batırıp çıkaracak gibi görünüyor. Hazır olun donmaya:)
YArın saat 10.00da orta gelirliye konut kampanyası var ve Konya Çimento böyle hadi len süreceksin tarlayı taş mı bulursun altın dolu küp mü?:kahkah:
Haybeden bir haber patlatmasi lazım. Yoksa bıçak sırtı işler. Fren hafif salarsa şelale bile olabilir. Zira Çıkışın hiçbir hikayesi yok, fren ve egeen rüzgarı ile geldi buralara. 2 yıl önceki 1780 cikisida karton rüzgarı ile olmuştu. Sonrası malumunuz
Daha onced yazdım, dolar bazında 12 sene geriden geliyoruz. Buna gore Şuan en az 7000 olmamız gerekir diye düşünüyorum. Ama bu durzuler de numara bitmez. İhtiyatlı olmakta fayda var diyorum. Daha açıkçası oyunu onlar gibi pustca oynamak durumundayız. Hiç puştluk yapmadığım için nasıl olacak onuda bilmiyiirm:)
Biz ne yapsak boş çünkü hisseye yön verecek gücümüz yok kendimizi yormadan akıntıya bırakacağız belki iki yıl önce 1780 leri gördüğünde satıp bekleyip 800/900 civara hisseye dönüş yapsaydım olurdu ama hedefim farklı olunca çıkmadım birde maliyetim düşük olunca umursamadım hayırlısı olsun agalardan her şey beklenir ne yapalım bu fiyatlardan alanlar düşünsün onlarında mutlaka bildikleri ve hedefleri vardır beni bağlamaz tüm ortaklara sabır ve bol kazançlar dilerim
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Konut kampanyasında kredi faiz oranı % 1’in altında olacak..
Bedelsiz gelse ne olacak , anasının şeyine mi gitcek :cool:
Önceden 5 puan geriden izlerdik frene karşı, şimdi çıktı 9 puana:)
Birbirlerine gaz veriyor insanlar başka birşey değil.
Daha çok inşaat daha çok ev, daha çok çimento tüketimi herkese hayırlı olsun :))
sabredin dostlar bedelsiz olsa ne olur diye hayıflanma sevgili thot ve sabırlı kepetto kardeşler bu üçlü bu eflasyon ortamında buralarda durmaz tutamazlar er geç gerçek degerlerinin üzerine bile çıkacaktır bu gün ben şahsen bayragı konya devraldı derim dün digerlerini bozdu yani iyice gerdi yayı ve seans sonu tavan bile bekliyorum egeen sayfasına şimdilik ara verdim bir pastayı çok gördüler umarım buradan bir pastacı çıkar da arara ara pasta paylaşır gün konya günü der dişinizi sıkın derim bende inanın 10 lot dan fazla kalmadı ama bekliyorum egeene gömdüm üçlünün çogunu
rabbim gönlünüze göre versin arkadaşlar ara ara bu sayfada sevgili filozofu da görüyorum gerçekten tam bir ky dostu araştırmacılıgı ve bilgisi dahihane diyebilirim egeen sayfasına bilene çok faydası oldu ve bazı kendini bilmezler çok eleştiri bile yaptılar ama insanlar kimden zarar gelir kimin tecrübe ve fikirlerinden faydalanılır onu dahi bilmez nankörlük ederler işte insanoglu ne diyelim teşekkürler SEVGİLİ DOSTUM FİLOZOFA VE TÜM KALBİ TEMİZ DOSTLARA.
Fren ve egeen in farkı açtığı bir ortamda tavana kitlrmryerek mal veriyor olması çok ilginc
Hay amk , nd oldu şimdi.
Konya para girişi anlık 18.49 Milyon.BOF +13650 lot.
Yesssssss:)
Ortalıkta kan kırmızısı olmuş. Bakalim kaptan dümeni ne tarafa kıracak
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında BEYAZ.E, CELHA.E, KONYA.E, LIDFA.E, MARTI.E, ULUSE.E payları 05/01/2023 tarihli işlemlerden (seans başından) 03/02/2023 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
hey gidi spk hey kıpraşana vur damgayı yatacak yeriniz yok yav 5 hissem bürütte bre azcık bir şey 10 lotcuk konyam vardı onuda bürüte sokmuşsunuz ne diyeyim seçimlerde umarım bizi sizlerin yasakçı zihniyetinizden kurtarır bu halk yav henüz hol yok yumurta yok bu ceza neyin nesi aylardır yerinde sayar ilk tavanda kes cezayı ayıp yahu
Kredili işlem yasağı var bu olumlu değil mi ? Bence sabah bir korku verir sonra toparlar gibi. Umarım öyle olur.
https://twitter.com/APAMEIA2/status/...b0oWim-DHuU73A
APAMEIA
@APAMEIA2
·
39d
$konya #konya #ybtas $ybtas #egeen $egeen şu an grafik paylaşamıyorum ama her üç hisse de kanal içinde hareket ediyor . KONYA 5bin - YBTAS 90bin -EGEEN 8bin yolculuğuna başlamışlar sanki .
Yoldaşlar benim konya kumarı burada biter , hacılara malını verdik, kalanlara güzel ve mutlu günler dilerim.😎😇😇
Aslında bana göre olumlu ben kredili işlem yapmıyorum param varsa alıyorum banka veya aracı kurumlar bir 15 yıl kadar önce portföyünde olan hisse toplam bedeli kadar telefon edip istediğin başka bir hisseyi alıyordun gün içi kâr veya zarar ya satacaksın yada üçüncü iş günü aldığın o hissenin bedelini yatırım hesabına yatıracak sın sistem şimdi yine aynımı bilmiyorum yapan arkadaşlarım vardı haksız kazanç veya zarar hoş değil az önce de bahsettim hisse yukarı çıkışına devam edecekse zaten edecektir hayırlısı olsun