Sayfa 42/404 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon
Arama sonucu : 3229 madde; 329 - 336 arası.

Konu: KONYA - Konya Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by Yorgun savaşçı Yazıyı Oku
    Sayın Kepetto
    Ne yapalım satalım mı buralardan ������
    Benim hiç endişem yok yeterki siyasi ve bölgesel sorunlar olmasın
    Daha onced yazdım, dolar bazında 12 sene geriden geliyoruz. Buna gore Şuan en az 7000 olmamız gerekir diye düşünüyorum. Ama bu durzuler de numara bitmez. İhtiyatlı olmakta fayda var diyorum. Daha açıkçası oyunu onlar gibi pustca oynamak durumundayız. Hiç puştluk yapmadığım için nasıl olacak onuda bilmiyiirm

2.  Alıntı Originally Posted by Kepetto Yazıyı Oku
    Daha onced yazdım, dolar bazında 12 sene geriden geliyoruz. Buna gore Şuan en az 7000 olmamız gerekir diye düşünüyorum. Ama bu durzuler de numara bitmez. İhtiyatlı olmakta fayda var diyorum. Daha açıkçası oyunu onlar gibi pustca oynamak durumundayız. Hiç puştluk yapmadığım için nasıl olacak onuda bilmiyiirm
    Biz ne yapsak boş çünkü hisseye yön verecek gücümüz yok kendimizi yormadan akıntıya bırakacağız belki iki yıl önce 1780 leri gördüğünde satıp bekleyip 800/900 civara hisseye dönüş yapsaydım olurdu ama hedefim farklı olunca çıkmadım birde maliyetim düşük olunca umursamadım hayırlısı olsun agalardan her şey beklenir ne yapalım bu fiyatlardan alanlar düşünsün onlarında mutlaka bildikleri ve hedefleri vardır beni bağlamaz tüm ortaklara sabır ve bol kazançlar dilerim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,697
    Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Konut kampanyasında kredi faiz oranı % 1’in altında olacak..
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Hazine ve Maliye Bakanı Nebati: Konut kampanyasında kredi faiz oranı % 1’in altında olacak..
    Seni görünce anlamsız bir şekilde mutlu oluyorum. Üstat... var ol

5. Bedelsiz gelse ne olacak , anasının şeyine mi gitcek
    Yazdıklarım kişisel görüşüm olup; al-sat-tut tavsiyesi içermez!...

6. Önceden 5 puan geriden izlerdik frene karşı, şimdi çıktı 9 puana

7. Birbirlerine gaz veriyor insanlar başka birşey değil.
    Yazdıklarım kişisel görüşüm olup; al-sat-tut tavsiyesi içermez!...

8. Daha çok inşaat daha çok ev, daha çok çimento tüketimi herkese hayırlı olsun )

Sayfa 42/404 İlkİlk ... 3240414243445292142 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •