Tüketici fiyatları Eylül ayında yıllık +61.53% (beklenti: +62.15% önceki ay: +58.94%)- TÜİK
Printable View
Tüketici fiyatları Eylül ayında yıllık +61.53% (beklenti: +62.15% önceki ay: +58.94%)- TÜİK
3.12 dolar bölgesi kritik kar realizasyonu gelebilir momentum sağlanamazsa gün içi.
bu bölge geçilirse formasyon yukarı kırar.Kar realizasyonu halinde 3.06 bölgesi destek kısa vade.
reedr 21 milyar değere ulaşmış...
tekfen 19 milyar...
yani tkfenden daha pahalı...
şimdi reedr mı pahalı tekfenmi ucuz...
Düşünmek suçmuş, vay arkadaş her yer vartolu dolu:)
Bozkurt dayı petkjmle oynarken culunu yırttı sanirim:he:
Firma Değeri hesabı her zaman realist olmaz .. Psikoloji çoğu zaman öndedir.. Özellikle boğa sezonunda...
Bu psikoloji pandemi vs gibi zamanlarda da terse çalışır.
Yani gereğinden fazla değersizleşir..
Pandemi de çoğu şirket arazi,bina,makina yani duran varlıklarının altında fiyatlandı.. Kimse yüzüne bakmadı..
Ama eder her zaman kendini bulur...
Tüm şirketler zamanı gelince ortalama değerlerine gelecektir..
Tabi büyüme şirketleri hariç..Onlar tüm dünyada önden ve çoşku ile fiyatlanır. Bize mahsus değil...
4 dostumla danaya girer gibi mala girdik,artık kurbani youtu.be den buluruz:)
bana 1 lot verdiler, ilk gün sabahtan başvurana iki lot, benim gibi son gün geç saat başvurana tek lot.. senin aldığının yarısı kadar verdiler bana, böyle adaletsizlik görülmemiştir türk halkaarzcılığında, üstelik tarkim tarım kredinin şirketi, devlet şirketi, cimere yazdım, 2.lotumu talep ettim
hadi yavrum kafeyin ötekilerin hebsi tavan oldu senin neyin eksik....
düşünerek aldığım kaatlar nal topluyor.
Bunu ötekiler gidiya bu da gider ellam analiziyle aldıydım...
:oleyo:
Dayı Seninki kayıp, düğünde birinimi buldu sanırım, ses soluk yok:)
Tekfen ne vermiş bunca yıl hissedarına ki [emoji3]Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Altından değerli bişeyi satmışsın.
Bari yarısını sat.
Ben arkadaşların sattım dedikleri yerden alıp ibana gönderiyorum. Satınca üstünü alacam SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
fişek parmağına dikkat !!! zarar edilen pozisyondan kurtulmak için kat'iyyen ekleme yapılmaz !!! çıkılır !
bu enflasyon verilerinden sonra ülkedeki en ucuz şey dolar kaldı...
topik gitmiş ya bende gezmeye gidiyorum...
gideyimde biraz sanayide çene yapayım...
aynı.. değişen bişey yok ben cephesinde.. xbank zayıf... dun etiketleme yapmış idim.. ytd
https://i.hizliresim.com/mztxous.jpg
Pis yedili ve sahiti tebrik ederim ikiside kazandı. Biri sattı sattığı düşmüş diğeri tutuyor tuttuğu yükselmiş. Ben de yeni uyandım elimde bişi olmayınca yorgunluğu atayım dedim öğlene kadar yattım
Evet direk -3 açtı Salih ağabeyim ..de .. araba almak için sattım .
Nasip ve kısmet sadece bildiğimden değil.Teşekkürler yine de ağabeyim.
istediği kadar düşse de yerine koyacak nakit olmayacak sattığım hisseyi ki ben çok ama çok az hisse ile ilgiliyimdir .
Saygılar.
Salih abi sende hep geç geliyon ortamlara
Yavuz abi Hayırlı olsun
Ceryanlı mı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bozkuş ne edelim elimiz cibimizde bekliyok. Ariston abinin borusu ile Ayhan başkanın borusu uçmuş
Hanıma altın bilezünk borcun neyim varsa öde, fırsat bu fırsat kaçmaz bu fırsat
Çok konuşuyor
Ama sevimli
Aynı zamanda zehir gibi kafa var.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bekliyene sen neden bekliyorsun diye sormayız :he:
Bende sürekli Üsküdar otobüsü bekliyorum ama boyuna bostancı otobüsü denk geliyor. :drunk:
Bak şindi fon ismi çok hoşuma gitti, palayı besleme fınasman yatırım olaraktan benimde bi fon kurma vaktim geldi.
Konu komşu tüm mahalleli yatırım finansman nasıl
Haftaya Çin borsası açılınca altının onsu bu fiyatta kalmaz bence..
9 ekim de açılacak...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...b2b8fac165.jpg
Hanıma desen ki benim sana borcumu var mı. Bir saymaya başlar o borcu merkez Bankası bilem ödeyemez. Benim el aletleri vs her şeyi nereye koyduğunu unutan kadın dahi kesiliyor bu konuda. Bilinçaltına mi yazdı ki.