Sayfa 45/1012 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 8090 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Viop LV

Çok konuşuyor
    Ama sevimli
    Aynı zamanda zehir gibi kafa var.

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Evet direk -3 açtı Salih ağabeyim ..de .. araba almak için sattım .
    Nasip ve kısmet sadece bildiğimden değil.Teşekkürler yine de ağabeyim.
    istediği kadar düşse de yerine koyacak nakit olmayacak sattığım hisseyi ki ben çok ama çok az hisse ile ilgiliyimdir .

Saygılar.
    Hayirli olsun abi. Ne aldın?

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hanıma altın bilezünk borcun neyim varsa öde, fırsat bu fırsat kaçmaz bu fırsat
    Alper cevizcilik yatirim finansman palayi besleme şirketi olaraktan onsta 1450 dolar beklemeye devam ediyoruz

4.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Alper cevizcilik yatirim finansman palayi besleme şirketi olaraktan onsta 1450 dolar beklemeye devam ediyoruz
    Bekliyene sen neden bekliyorsun diye sormayız
    Bende sürekli Üsküdar otobüsü bekliyorum ama boyuna bostancı otobüsü denk geliyor.
    Bak şindi fon ismi çok hoşuma gitti, palayı besleme fınasman yatırım olaraktan benimde bi fon kurma vaktim geldi.
    Konu komşu tüm mahalleli yatırım finansman nasıl
    Hamdım Piştim Yandım

5. Haftaya Çin borsası açılınca altının onsu bu fiyatta kalmaz bence..
    9 ekim de açılacak...

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hanıma altın bilezünk borcun neyim varsa öde, fırsat bu fırsat kaçmaz bu fırsat
    Vay saf vay. Nerede görülmüş hanıma borcun bittiği. Fizan tarihinden çıkarır gelir bir şey. Nasıl bor hafıza var bunlarda her şeyi unutuyor bir onu unutmuyor

7. Hanıma desen ki benim sana borcumu var mı. Bir saymaya başlar o borcu merkez Bankası bilem ödeyemez. Benim el aletleri vs her şeyi nereye koyduğunu unutan kadın dahi kesiliyor bu konuda. Bilinçaltına mi yazdı ki.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Vay saf vay. Nerede görülmüş hanıma borcun bittiği. Fizan tarihinden çıkarır gelir bir şey. Nasıl bor hafıza var bunlarda her şeyi unutuyor bir onu unutmuyor
    Bir forumdaş yazmıştı.

Hanıma olan borç, kapıya asılı eşşek şeysi gibidir. Girerken çarparsın, çıkarken çarparsın.

Sayfa 45/1012 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •