Yabancı takasına alış gelirse önümüzdeki günlerde, o vakit yükselmiş olur.
Printable View
Yabancı takasına alış gelirse önümüzdeki günlerde, o vakit yükselmiş olur.
noldu bu hisseye ya 2 gündür... 1 senedir ne güzel alışmıştık ölü moduna... kaç olmuş diye merak bile etmiyordum artık... hayır foruma yazan kişi sayısı da epeyce coğalmış... maşallah... hadi bakalım....
3.ncü dünya savaşı çıksa kıpırdamayacak, dünyadaki tek hisse.
Bugün 1.65 ten girdik bakalım. Hadi hayırlısı
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Firmanın bir hikayesinin olmaması, kaarın yıllardır stabil olması firma çok yüksek temettüler ödemesine rağmen borsada vebalı muamelesi görmesine neden oluyor.
Umarız bu sene daha yüksek kaar açıklar ve diğer büyük yatırımcılar tarafından keşfedilir. Yoksa bu duzen yıllık mevduat gibi devam eder.
Üzülmenize gerek kalmadı. 6 temmuz' için olağanüstü genel kurul olması için karar almışlar. 21 kasımdan geç olmamak kaydıyla temettü dağıtım tarihinin belirlenmesi için yönetim kuruluna yetki verilecek yazıyor. Diğer bir deyişle muhtemelen temettü temmuz - ağustos'ta dağıtılacak. Bu arada benim gibi bir miktar satanları şark kurnazlığıyla oyuna getirmiş olabilirler. Her sene nisan mayıs dağıttığını niye süpriz şekilde kasıma aldığı ortaya çıkmış oldu.Bu kadar zeka fazla.
Bu kadar zeki yonetim yatirimcisini duduklemeye kalksa neler yapmaz. Allah'ım sen koru.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pazartesi yüksek işlem hacminin sebebi bugün belli oldu.bilmeyenlere duyurulur. Takastan anlaşıldığı üzere Emeklilik ve yatırım fonları malı vermiş büyük amcalara veya tahta yapıcısına . Görüntü bu bilmeyen , görmeyen , duymayan Ky lara ......
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Boş ver herkes bilmesin.seni pazarlamacı bile yaparlar.hisse pazarlıyor derler.ky ,ederi olanı almaz, pahalı olanı alır.fon sattı, ben bayramı erken yaşıyorum.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
REDITWEST FAKTORİNG A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim
***CRDFA*** CREDITWEST FAKTORİNG A.Ş.( Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim )
Özet Bilgi 2017 Yılı Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Genel Kurul Çağrısı
Genel Kurul Tipi Olağanüstü Genel Kurul
Karar Tarihi 07.06.2017
Genel Kurul Tarihi 06.07.2017
Genel Kurul Saati 10:00
GK'na Katılım İçin Pay Sahibi Olunması Gereken Son Tarih 05.07.2017
Ülke Türkiye
Şehir İSTANBUL
İlçe ŞİŞLİ
Adres İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ GAYRETTEPE YERLEŞKESİ BÜYÜKDERE CADDESİ, YAZARLAR SOKAK NO: 36 ESENTEPE / İSTANBUL
Gündem Maddeleri
1 - Açılış ve toplantı başkanlığının oluşturulması.
2 - Toplantı tutanağının imzalanması hususunda Başkanlık Divanına yetki verilmesi
3 - 2016 yılı karının 21 Kasım 2017 tarihinden geç olmamak kaydıyla, Kar Dağıtım tarihinin Yönetim Kurulu tarafınca belirlenmesi amacıyla Yönetim Kurulu' na yetki verilmesi,
4 - Dilek ve temenniler.
Gündemde Yer Alan Hak Kullanım Süreçleri
Yoktur
Genel Kurul Çağrı Dökümanları
EK: 1 Olağanüstü Genel Kurul Çağrı.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı
Ek Açıklamalar
Yönetim Kurulu, şirketin 2017 yılı Olağanüstü Genel Kurulu'nun 06 Temmuz 2017 Perşembe günü saat 10:00'da "İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Gayrettepe Yerleşkesi Büyükdere caddesi, Yazarlar Sokak No: 36 Esentepe / İstanbul" adresinde aşağıda belirtilen gündem dahilinde yapılmasına karar vermiştir.
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/611264
http://fs5.directupload.net/images/170608/cjiydnfe.jpg
bir ay evvel piyasadaki kağıt miktarı
http://fs5.directupload.net/images/170608/4zjof3cb.jpg
bugünkü miktar
http://fs5.directupload.net/images/170608/f8i77vh2.jpg
aylık alan satanlar
YapıKredi'deki miktar patronların borsaya kote ettirip alıp satmadıkları bir miktardı. Nededi, hisselerini teminat gösterebilmek için yapıyorlar. O miktar halka açık sayılmıyordu, şimdi takastan da düşmüşler. Böyle olması daha mantıklı, yanıltıcı idi çünkü.
Ayrıca temettü tarihinin öne çekilmesi konusunda bazı yatırımcıların kandırıldığını düşünüyorum. Pazartesi günü bir yakınım önemli miktar sattıktan sonra olması ise tabi ki hoş değil. Sanki belli kişilerin çıkmasını bekleyip sonra harekete geçmişler gibi.
Hiç alıp satmayan uvy kişiler etkilenmemiştir ancak haberlere göre alım satım yapan kişileri avlanmış oldular. Kurumsallık konusunda gidecekleri yol var demek ki daha. Önce Kasım açıklayıp sonra bir daha görüşelim demek çocuk oyuncağı bir iş gibi oldu. Yakıştıramadım.
Syg.
Kardeşimde 1,40 küsür maliyetli bir miktar Crdfa var, 2015-2016 arasında aldık, daha fazla almayı düşünmüyorum. Şirket büyümeye pek hevesli görünmüyor. Özkaynak artışı yapamadığı için hisse hep aynı seviyelerde. Temettüsünü alıp maliyeti sıfırlar belki.
Syg.
En azından sayfanın raiting i arttı. Sn Ferit de geldimi bu iş oldu demek.
Nedense bende de bugünlerde bu hisse için bir gün patlayacak hissi var.
Tavan 1.99 bu arada :)
Valla maliyetini bilmiyorum. 75~90 kuruş arası tahmin ediyorum.
Maliyet yönünden bakarsan çıktı diyebiliriz.
Temettüden başka beklentisi olmayan, büyüme hedefi olmayan bir şirket benim gözümde.
Kar artması için bir sebep olmayınca, şirketinde doğal olarak değeri yerinde sayıyor.
Bu nedenle küçük paraları banka faizine yatırmaktansa, bu hisseye yatırmak daha karlı. Sadece bu açıdan yatırım yapılacak bir hisse. Ben yani. [emoji1]
Kar payı sizin için önemliyse büyüme hedefi olan, daha az kar payı veren bir şirkete yatırım yapmanın getirisi daha yüksek olacaktır.
''Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
ben burdayım gerçi nerdeyse 3 yıldır burdayım:)kar payı verdikçe hissede benim için problem yok...arkadaşların dediği gibi şirketin en buyuk handikapı şirket karının 5-6 yıldır yerinde saymasıdir...onun için hepimiz hergün aynı şeyi soyluyoruz...crdfa için kafanı yorma 10 gün önce bende biraz adel alıp köşeye attım,bakalım hayırlısı...
ADEL hayırlı olsun hocam, bende uzun suredir crdfa ye sahip olmak istiyordum. BES mi Crdfa mi derken hisse senedinin daha iyi olacağını düşünerek ADEL in yanına su an için %25 lik kısmı 1.64 ile ekledik bakalım.
Gün ola harman ola belki şirket gün gelir agresifleşir. Temettünün yanında kaymak olur.
Seyret borsa 100 000 oldu olacak