Sayfa 44/305 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 2438 madde; 345 - 352 arası.

Konu: CRDFA - Creditwest Faktoring

aylık alan satanlar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
     Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    YapıKredi'deki miktar patronların borsaya kote ettirip alıp satmadıkları bir miktardı. Nededi, hisselerini teminat gösterebilmek için yapıyorlar. O miktar halka açık sayılmıyordu, şimdi takastan da düşmüşler. Böyle olması daha mantıklı, yanıltıcı idi çünkü.

Ayrıca temettü tarihinin öne çekilmesi konusunda bazı yatırımcıların kandırıldığını düşünüyorum. Pazartesi günü bir yakınım önemli miktar sattıktan sonra olması ise tabi ki hoş değil. Sanki belli kişilerin çıkmasını bekleyip sonra harekete geçmişler gibi.

Hiç alıp satmayan uvy kişiler etkilenmemiştir ancak haberlere göre alım satım yapan kişileri avlanmış oldular. Kurumsallık konusunda gidecekleri yol var demek ki daha. Önce Kasım açıklayıp sonra bir daha görüşelim demek çocuk oyuncağı bir iş gibi oldu. Yakıştıramadım.

Syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    YapıKredi'deki miktar patronların borsaya kote ettirip alıp satmadıkları bir miktardı. Nededi, hisselerini teminat gösterebilmek için yapıyorlar. O miktar halka açık sayılmıyordu, şimdi takastan da düşmüşler. Böyle olması daha mantıklı, yanıltıcı idi çünkü.

Ayrıca temettü tarihinin öne çekilmesi konusunda bazı yatırımcıların kandırıldığını düşünüyorum. Pazartesi günü bir yakınım önemli miktar sattıktan sonra olması ise tabi ki hoş değil. Sanki belli kişilerin çıkmasını bekleyip sonra harekete geçmişler gibi.

Hiç alıp satmayan uvy kişiler etkilenmemiştir ancak haberlere göre alım satım yapan kişileri avlanmış oldular. Kurumsallık konusunda gidecekleri yol var demek ki daha. Önce Kasım açıklayıp sonra bir daha görüşelim demek çocuk oyuncağı bir iş gibi oldu. Yakıştıramadım.

Syg.
    Haber 07.06.2017 saat 15:16 gibi geldi. Haberden sonra hisse uçup kaçmadı. 164-165 de uğraştı durdu.

Bu haber ile sanki hisse çok gitmiş uçmuş kaçmış gibi bir algı oluşuyor.

4.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    Haber 07.06.2017 saat 15:16 gibi geldi. Haberden sonra hisse uçup kaçmadı. 164-165 de uğraştı durdu.

Bu haber ile sanki hisse çok gitmiş uçmuş kaçmış gibi bir algı oluşuyor.
    7~8 yıldır duruyor bende..

Kağıdın uçup kaçtığı bir dönemi hatırlamıyorum.

Taş yerinde ağırdır lafını, hisse yerinde ağırdır lafına dönüştürmüş şirket mübarek.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    1,515
    Kardeşimde 1,40 küsür maliyetli bir miktar Crdfa var, 2015-2016 arasında aldık, daha fazla almayı düşünmüyorum. Şirket büyümeye pek hevesli görünmüyor. Özkaynak artışı yapamadığı için hisse hep aynı seviyelerde. Temettüsünü alıp maliyeti sıfırlar belki.

Syg.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Börsianer Yazıyı Oku
    Kardeşimde 1,40 küsür maliyetli bir miktar Crdfa var, 2015-2016 arasında aldık, daha fazla almayı düşünmüyorum. Şirket büyümeye pek hevesli görünmüyor. Özkaynak artışı yapamadığı için hisse hep aynı seviyelerde. Temettüsünü alıp maliyeti sıfırlar belki.

Syg.
    Bu hissede kısacıların olduğunu zannet miyorum

7. En azından sayfanın raiting i arttı. Sn Ferit de geldimi bu iş oldu demek.
    Nedense bende de bugünlerde bu hisse için bir gün patlayacak hissi var.
    Tavan 1.99 bu arada

8.  Alıntı Originally Posted by existence Yazıyı Oku
    En azından sayfanın raiting i arttı. Sn Ferit de geldimi bu iş oldu demek.
    Nedense bende de bugünlerde bu hisse için bir gün patlayacak hissi var.
    Tavan 1.99 bu arada
    O hisle yıllar önce almıştım.

His geçti,
    Hisse hala duruyor.

Temettüyü böyle verdiği sürece...

Sayfa 44/305 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz