236 lira 80 kuruþ
LG-D802 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
236 lira 80 kuruþ
KAP *** CREDITWEST FAKTORÝNG A.Þ. *** CRDFA *** Pay Dýþýnda Sermaye Piyasasý Aracý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim (Faiz Ýçeren)
TRFTPFC41714 ISIN Kodlu finansman bonosunun itfasý tamamlanmýþtýr.
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? : Hayýr
Yönetim Kurulu Karar Tarihi : 2016-01-13
Tutar : 260000000
Para Birimi : TRY
Ýhraç Tavaný Kýymet Türü : Borçlanma Aracý
Satýþ Türü : Nitelikli Yatýrýmcýya Satýþ
Yurt Ýçi / Yurt Dýþý : Yurt Ýçi
Planlanan Nominal Tutar : 40000000
Planlanan Maksimum Nominal Tutar : 50000000
Kira Sertifikasý Türü : Bono
Vadesi : 2017-04-14
Faiz Oraný Türü : Ýskontolu
Faiz Oraný - Dönemsel (%) : -
Faiz Oraný - Yýllýk Basit (%) : 13,00
Faiz Oraný - Yýllýk Bileþik (%) : 13,44
Satýþ Þekli : Nitelikli Yatýrýmcýya Satýþ
Aracýlýk Hizmeti Alýnan Yatýrým Kuruluþu : ÝÞ YATIRIM MENKUL DEÐERLER A.Þ.
Tertip Ýhraç Belgesi Onay Tarihi : 2016-05-02
Satýþa Baþlanma Tarihi : 2016-10-17
Satýþýn Tamamlanma Tarihi : 2016-10-18
Vade Baþlangýç Tarihi : 2016-10-19
Vade Gün Sayýsý : 177
ISIN Kodu : TRFTPFC41714
Satýþý Gerçekleþtirilen Nominal Tutar : 50000000
Ýhraç Fiyatý : 0.9407
Kupon Sayýsý : 0
-KAP-
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir.
Insallah
255 : KAP *** CREDITWEST FAKTORÝNG A.Þ. *** CRDFA *** Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
2016 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Sonuçlanmýþtýr.
Genel Kurul Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim - CREDITWEST FAKTORÝNG A.Þ.
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ? : Hayýr
Genel Kurul Tipi : Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi : 2016-01-01
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi : 2016-12-31
Karar Tarihi : 2017-03-22
Kayýt Tarihi : 2017-04-20
Konunun Gündemde Yer Aldýðý Genel Kurul Tarihi : 2017-04-21
Ülke : Türkiye
Þehir : ÝSTANBUL
Ýlçe : ÞÝÞLÝ
Þehir : ÝSTANBUL
Alýnan Kararlar Arasýnda Þirket Merkezine Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Alýnan Kararlar Arasýnda Ticari Ünvana Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Alýnan Kararlar Arasýnda Faaliyet Konusuna Ýliþkin Ana Sözleþme Tadili Hususu Var mý? : Hayýr
Türkçe Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve Baþkanlýk Divaný seçimi,
2 - Toplantý tutanaðýnýn imzalanmasý hususunda Baþkanlýk Divanýna yetki verilmesi,
3 - 2016 yýlý Bilanço, Kar/Zarar hesaplarýnýn okunmasý, müzakere edilmesi ve onaylanmasý,
4 - 2016 yýlý Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun okunmasý, müzakere edilmesi ve onaylanmasý,
5 - 2016 yýlý Baðýmsýz Dýþ Denetim Raporunun okunmasý, müzakere edilmesi ve onaylanmasý,
6 - Yönetim Kurulu Üyeleri ayrý ayrý ibra edilmeleri,
7 - Yönetim Kurulu tarafýndan kabul edilen Kar Daðýtým Politikasý’ nýn Genel Kurul’un onayýna sunulmasý,
8 - Yönetim Kurulunun, 2016 mali yýlýnda oluþan kara iliþkin kar daðýtým teklifinin görüþülmesi ve karara baðlanmasý,
9 - Yönetim Kurulu üyelerinin adedinin tespiti, Yönetim Kurulu üyelerinin seçimi ve görev sürelerinin tespiti,
10 - Yönetim Kurulu Üyelerine verilecek ücretlerin tespiti konusunda müzakere edilmesi ve karar verilmesi,
11 - Türk Ticaret Kanunu ve Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince Yönetim Kurulu tarafýndan yapýlan Baðýmsýz Denetleme Kuruluþu seçiminin onaylanmasý,
12 - 2016 yýlý içerisinde yapýlan yardým ve baðýþlarýn Genel Kurul’ un bilgisine sunulmasý,
13 - 2016 yýlý içerisinde iliþkili taraflarla yapýlan iþlemler hakkýnda bilgi verilmesi,
14 - 2016 yýlý içerisinde 3.kiþiler lehine verilen teminat, rehin, ipotekler ve elde edilmiþ olan gelir ve menfaatler hakkýnda Genel Kurul’a bilgi verilmesi,
15 - Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince, Yönetim Kurulu üyeleri ile üst düzey yöneticiler için þirketimizin Ücretlendirme Politikasý kapsamýnda yapýlan ödemeler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
16 - Türk Ticaret Kanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde uyarýnca Yönetim Kurulu üyelerine izin verilmesi,
17 - Sermaye Piyasasý Kurulu’ nun II.17.01 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliði’ de yer alan Kurumsal Yönetim Ýlkeleri'nin 1.3.6 maddesinde yazýlý muameleler kapsamýnda 2016 yýlý içerisinde gerçekleþtirilen iþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verilmesi,
18 - Dilek ve temenniler.
Genel Kurul Yapýldý mý? : Evet
Genel Kurul Sonuçlarý 1. Divan Baþkanlýðýna Selin DURMAZ ’ýn, Oy Toplayýcýlýðýna Mehmet KEKÝN’ in ve Katipliðe Özgür
KESKÝN’ýn seçilmelerine oybirliði ile karar verildi. 2. Genel Kurul tutanaklarýnýn imzalanmasý için Divan Heyetine
yetkiverilmesine oybirliði ile karar verildi. 3. 2016 yýlý kar/zarar hesabý ve þirket bilançosunun kabulüne
oybirliðiile karar verildi. 4. 2016 yýlýna iliþkin yönetim kurulu faaliyet raporu ve Kurumsal Uyum Raporunun kabul
edilmesineoybirliði ile karar verildi. 5. 2016 yýlýna iliþkin Baðýmsýz Dýþ Denetim Raporu’ nun kabulüne oy birliði
ilekarar verildi. 6.Yönetim Kurulu Üyelerinin 2016 yýlý faaliyetlerine iliþkin ibralarý müzakere edildi ve oylamaya
sunuldu.Yönetim Kurulu Üyelerinin ayrý ayrý ibra edilmelerine oybirliði ile karar verildi. 7. Þirket Yönetim
Kurulu’nun15.03.2017-06 tarih ve sayýlý toplantýsýnda Sermaye Piyasasý Kurulu'nun 23 Ocak 2014 tarih ve II-19.1 sayýlý
KarPayý Tebliði ile uyumlu olarak revize edilen ve ekte yer alan Kar Daðýtým Politikasý’ nýn onaylanmasýna oybirliði
ilekarar verildi. 8.Yönetim Kurulunun, 2016 mali yýlýnda oluþan kara iliþkin kar daðýtým teklifi görüþüldü. Yönetim
Kurulu’nun15.03.2017/06 tarih ve sayýlý kararlarý doðrultusunda 2016 yýlýnda oluþan konsolide net kar’ýn, ekte
belirtilenkar daðýtým tablosunda olduðu þekilde, ana sözleþmemizin 20. maddesi uyarýnca 21.11.2017 tarihinden itibaren
nakdendaðýtýlmasýna, 1 TL’lik nominal deðerli hisse için brüt 0.2786-TL ( net 0.2368-TL) nakit temettü ödenmesine,
nakitolarak daðýtýlacak toplam brüt temettünün 22.284.787,15-TL olmasýna oybirliði ile karar verildi. 9.Yönetim
Kuruluüye adedinin 7 (yedi), Yönetim Kurulu üyelerinin görev sürelerinin 1 (Bir) yýl olarak tespitine'Baðýmsýz Yönetim
Kuruluüyeliklerine Sn.Fatma BALÝ ve Sn.Raif BAKOVA’ nýn' diðer Yönetim Kurulu üyeliklerine Sn. Nusret ALTINBAÞ’ýn,
AltuðALTINBAÞ SÜRER’ in, Sn. Serdar ALTINBAÞ’ ýn, Sn. Süleyman EROL’ un ve Dilber BIÇAKÇI’ nýn seçilmelerine oy
birliðiile karar verildi. 10. Yönetim Kurulu Üyelerine gelecek Olaðan Genel Kurul Toplantýsý’na kadar ödenecek
aylýkücretlere iliþkin müzakereye geçildi. Baðýmsýz olmayan Yönetim Kurulu Üyelerine ücret ödenmemesine, baðýmsýz
YönetimKurulu üyelerine aylýk brüt 7.000-TL ücret ödenmesine oybirliði ile karar verildi. 11. Yönetim Kurulunca
2017yýlý faaliyet ve hesaplarýný denetlemek üzere seçilen Baðýmsýz Dýþ Denetim Kuruluþu HSY DANIÞMANLIK VE BAÐIMSIZ
DENETÝMA.Þ.’nin Yönetim Kurulunun 15.03.2017/06 tarih ve sayýlý toplantýsýnda alýnan karar doðrultusunda onaylanmasýna
oybirliði ile karar verildi. 12. Þirket yönetimince 2016 yýlý içerisinde yapýlan 201.550-TL tutarýndaki yardým ve
baðýþlarailiþkin bilgi sunuldu. 13. 2016 yýlý içerisinde iliþkili taraflarla yapýlan iþlemler hakkýnda 42 no’lu
bilançodipnotu doðrultusunda Genel Kurul’a bilgi verilmiþtir. 14. 2016 yýlý içerisinde þirketin 3.kiþiler lehine
verdiðiteminat, rehin, ipotekler bulunmadýðý' bu kapsamda gelir ve menfaat elde edilmediði hususlarýnda Genel Kurul’a
bilgiverildi. 15. Sermaye Piyasasý Kurulu düzenlemeleri gereðince ve þirketin Ücretlendirme Politikasý kapsamýnda,
YönetimKurulu üyeleri ile üst düzey yöneticilere yapýlan ödemeler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verildi. 16. Türk
TicaretKanunu'nun 395. ve 396. maddelerinde yazýlý muameleleri yapabilmeleri için ilgili mevzuatta belirtilen kiþilere
izinverilmesine oybirliði ile karar verildi. 17. Sermaye Piyasasý Kurulu’ nun II.17.01 sayýlý Kurumsal Yönetim
Tebliði’de yer alan Kurumsal Yönetim Ýlkeleri'nin 1.3.6 maddesinde yazýlý muameleler kapsamýnda 2016 yýlý içerisinde
gerçekleþtirileniþlemler hakkýnda pay sahiplerine bilgi verildi. 18. Dilek ve temennilere geçildi. Ortaklar,
yöneticilereteþekkür ettiler ve gelecek dönemin iyi geçmesini temenni ettiler. Gündemde görüþülecek baþkaca konu
bulunmadýðýndantoplantýya saat: 10:35’de son verildi.
Gündem Maddesi - Kar Payý Ödemesi : Evet
Kay Payý Ödemesi Sonucu : Görüþüldü
Ek Açýklamalar
-KAP-
Borsa zirvede, burada týk yok...
Yer Ýmleri