batı cepesi komutanı tarman mevzi kazdırmış savunma durumunda imiş 16 nisandan sonra gelecek olan iyaşe ile taarruza geçecekmiş..:kahkah:
Printable View
küçük bir miktar alarak bende katıldım aranıza, umarım uğurlu gelirim :)
Göstergeler olumlu hayırlısıyla ,önümüzdeki hafta yükseliş başlayabilir.yatırım tavsiyesi değildir.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7ef92e3fb5.jpg
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Göstergeler olumlu olmasına olumluda bide moodys eğlencesi cıktı yahu ciddi ciddi adamlar turkiyeye baskı kurmaya çalışıyorlar öyle böyle söyle darbe moodys yeter be yeter allahını seven dalıyor turkiyeye bi birakın be kardeşim
gzel bir haftaya başlayalım bu hafta.
Başkan çok ürkütücü bir grafik. EKG görüntüsü gibi , değil mi????
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
MACD yukarı kesmiş.
O hafta bu hafta mı acaba?
http://i.hizliresim.com/ZZY27o.jpg
http://i.hizliresim.com/8M8mZW.jpg
eee yolcu yolunda gerek.....
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6c5ad0f7e4.jpggöstergelerin son durumu.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
göstergeler olumlu olsa ne olacak..tahta yapıcılar ne istiyor o önemli..tekniği onlar çiziyor zaten..sen ben olsaydı buralarda mı olurdu hisse..birilerinin insafına kalmışız.. Ama esas Allah acısın bize..
Bu Çanakkale köprüsü yol işinden yansıma olur mu acaba bölge olarak yakın..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
olmama imkanı varmı ? hadi deki bucim hiç bir torba dahi satmıyor başka fabrika kapsa butun işi eee bu sefer stoklar eriyecek o zamanda fiyatları ister istemez yukarı taşıyacak o da kar artısı demek oluyor. fazla detaya gerek yok eninde sonunda bucime yarıyor yani
KAP: [BUCIM ITTFH SILVR TKFEN ] MERKEZİ KAYIT KURULUŞU A.Ş. Borsada İşlem Gören Tipe Dönüşüm Duyurusu
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/594056 Payların Borsada İşlem Gören Niteliğe Dönüştürülmesi
Özet Bilgi DÖNÜŞÜM İlgili Şirketler BUCIM, ITTFH, SILVR, TKFEN Sermaye Piyasası Kurulu'nun VII-128.1 sayılı "Pay Tebliği"'nin 15'nci maddesi gereğince, pay senetleri Borsada işlem gören ortaklıkların Kurul kaydında olan ancak Borsada işlem görmeyen statüde pay senetlerinin Borsada satışa konu edilebilmesi amacıyla Merkezi Kayıt Kuruluşu'na yapılan başvurulara ait bilgiler aşağıda yer almaktadır.
Borsa Kodu Sıra No Satışa Konu Pay Ünvanı Grubu Yatırımcının Adı-Soyadı Ünvanı Nominal Tutar (TL)* Tsp İşlemi ** Satış Kısıtı ** BUCIM 1 BURSA ÇIMENTO FABRIKASI A.S. E ABIDE RANA SIPAHI 5.000,000 ITTFH 2 ITTIFAK HOLDING A.S. E ECEVIT ÖKSÜZ 415,800 ITTFH 3 ITTIFAK HOLDING A.S. E HAMIT CANDAN 534,600 ITTFH 4 ITTIFAK HOLDING A.S. E MUSTAFA ATIK 486,000 ITTFH 5 ITTIFAK HOLDING A.S. E MUSTAFA ZEKEY 1.398,600 ITTFH 6 ITTIFAK HOLDING A.S. E NURCAN KAPIDAS 712,800 ITTFH 7 ITTIFAK HOLDING A.S. E RECEP AYAS 270,000 ITTFH 8 ITTIFAK HOLDING A.S. E ÖMER SAYLIK 838,000 SILVR 9 SILVERLINE ENDÜSTRI VE TICARET A.S. E MEHMET ENGIN ÇELEBI 550.000,000 TKFEN 10 TEKFEN HOLDING A.S. E HABIBE BÜKAY ÜNLÜSOY 1.199.629,973 (*) Nominal Tutar(TL): Bakiye alanlarında binlik ayracı olarak nokta (.), küsürat ayracı olarak ise virgül (,) kullanılmaktadır.
(**) İlgili veriler üye bildirimi doğrultusunda yayınlanmaktadır. Borsa tarafından satış işleminin Toptan Satışlar Pazarı'nda yapılacağının duyurulduğu tarihte paylar borsada işlem gören tipe dönüştürülecek olup,aksi taktirde dönüşüm işlemi mevzuatta öngörülen sürede tamamlanacaktır.
5 milyon TL lik hisse daha işleme açılıyor anladığım kadarıyla...
Teşekkürler üstadım. İnşallah doğrudan yansır
Sayın sertol 5 milyon değil 5 bin lot ....
Nokta virgül karıştı sanırım. .[emoji3]
GT-I9190 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eyvallah üstadlar ürktüm haberi okuyunca 5 milyon lot da olmaz herhalde diye 5 milyon TL dir diye düşündüm... sağar duymaz uydurur :)))..
Tacirler alıyormuş dediler bu arada
Keşke 5 milyon lot hisse dolaşıma girsede tabana yayılsa her zaman uygun fiyattan alıcı bulunur....:)
Yeni halka arzlar var desene))))
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Defter değeri 3,75 TL
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
*ÇEİS/TUFAN ÜNAL: BU YIL ÇİMENTO SEKTÖRÜ GENELİNDE İSTİHDAMIMIZ %3 ARTAR-BLOOMBERG HT istihdam neden artar ?
Tam talebe hocamın yazdığı tipte bir hisse))) ekranın kapar gezer dolaşırım hesabı. Son çeyrek hariç kar yıllık yüzde 55 e yakın artmış. Borsa rasyoları da normal. Grafik dip çalışması yapmış. Az bir kıvılcım gerenk mike, değil mi ??? Lakin defter değeri 3,75 TL .
Yatırım tavsiyesi değildir.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2013 ocak ayından bugüne yüklü miktarda(kendimce) mal taşıyorum, tek kelime lanet olsun...:vk:
defter değeri hisse değerinden çok daha düşük hisseler var. hatta defter değeri hisse değerinden çok daha yüksek hisselerde var hatta birine bulaştım bi türlü çıkamadım :p
Dd den ziyade istikrarlı f k oranı ölçüdür. Öyle bir kar eder ki dd ni bir yılda ikiye katlar çok yaşandı..
sıkıntılı günlerin sonuna az kaldı 16 nisan sonrası haberler hissedeki yönü belirleyecek,,şu an bile 3/1 işlem görüyor olabilir..:drunk:
veya nisan 1 şakası yapabilir..:wave:
amerikanın rakka operasyonu 16 nisana odaklı, ab müzakereler 16 nisana odaklı, başkan trumpla randevu bile 16 nisana odaklı eh bizim kağıtta ona odaklı diyeceğimde bu alemde giden gidiyor bizimki neden bu kadar kuralına göre oynuyor anlamadımki ?
bir rüyamı gördüm yoksa öyle olmasınımı bekliyorum diyelimki rüya veya masal..?
1.refarandumdan HAYIR çıkacak.
2.ÇED onay aldı 16 nisandan sonra açıklanacak,,fakat hemen stk mahkemeye verecek fakat enaz 2 yıl sürecek..
3. bucım yabancıya satış haberi düşecek ,,
acaba bu hisse buralarda daha ne kadar bekleyecek,,
herhalde akşam biraz fazla kaçırdım veya birtarafımı açık bıraktım..:kahkah:
nisan sonuna kadar yazı yok o zaman görüşürüz,,,bol şanslar.:wave:
Sn beşiktaşk
Bence, yabancıya satış yüksek sesle dile getirmiyorlar ama var olan bi gerçek ,ülkenin bu durumunda adamların cayma durumu var. Geleceği belli olmayan bir ülke şimdilik. Evet hayır yes no iyi kötü belli değil bişey.
Hiç satış olmasa bile bu kapasiteyle 18 ler görülür.
Baskılama işi sahipli hisse olması bakımından has safhada bir de. Tez konusu olacak cinsten:)
Olan size bize oluyor maalesef. Az daha sabır edersek güneşli günler bizi bekler.
Bende her gün bakıyorum, aslında unutmak lazım ama %10 zarar:) birbirimizi teselli edelim.
İleride ben coşarsam siz tutarsınız :))
Bakırköy ruh ve sinir hastalıkları gibi bucim forumlarının hepsi. Bende en önde gideniyim yanlış anlaşılmasın:))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Klasik patron hisseleri bunalımlar feryat figanlar... Ezberledim ama hep patron hisseleri sevdim celladına aşık olmuşsa bir ky... :))
İşin doğrusu bilançoda şişkinlik yoksa ivme iyiyse rakamlar gerçektir eninde sonunda kağıt gider ama mızrak çuvala sığmadığında deler baskıyı kimisi 3 yıldır bekler kimisi 5 yıl ama ben bu tarz hisseler de tesadüf mü bilmem hepsinde 1 yılda en az 100 de 100 yakaladım ama o ivmeyi çok hesapladım likitidasyon değeri hesapladım bu doneler yanıltmadı çok şükür.. Oralarda da eski yatırımcıların mağduriyetlerini üzüntüyle dinledik..
Şimdi burdada bir fırsat gördüm belki 1 sene bekleyemem ihtiyaç olabilir ama Bismillah dedik aldık az ucundan.. Bazen azda olsa başarısız olduğum oluyor ama Allah mahçup etmesin inşallah..
Bol kazançlar üstadlar
patron ucuzcu olunca kimseye para kazandırmak istemeyince hem temeli hemde tekniği iyi olsada para etmiyor.
Nisandaki belirsizlikler netleşmiş olsa yinede bu fiyatlar alım için uygun gibi ama bu endekste ve yoğun gündemde al yat riskine girsem mi girmesem mi karar veremedim doğrusu.
Ytd
akçansa ortağı heilderberg yeni yatırım yapmayacağını açıkladı. yabancılar su ara büyükbabalarından aldıkları emir doğrultusunda tr ye bulaşmamaya çalışıyorlar. bu iş bucim için iki uçlu mızrak gibi kendi yatırımlarının tamamlanması pazarda bir tık öne geçirebileceği gibi yabancıya satışla ilgili bir olasılığıda zayıflatıyor sec beğen al hangisi işine gelirse