690 direnci geçilirse hızlıca 715'e gider
ama sonrasını dede bilir.
Printable View
690 direnci geçilirse hızlıca 715'e gider
ama sonrasını dede bilir.
Konya iki tavan daha yaparsa yakalayacak gibi. Son iki yildir aralarindaki marj acilmisti. Ne olduysa son zamanlarda kapandi. Aklima konyayi haber oncesi iyice baskilayip digerlerinden ayristirip uzun vadecilerin malini elinden almak geliyor gerci bi haber de yok. Kartn da ise bedelsizden ziyade yuzde 5 alti hisse dolasimi denilip hisselerin elden alinmasi idi ama bu fiyatlardan alacak halleri yok. Bu senaryo ky lehine sonuclandi.
Günaydın TÜRK MİLLETİ:byr::byr::byr:
Gene 20/50 kesişmesi dün gerçekleşti.
YTD.
650+ üzerinde voltaya devam..
hareketi üstlenmek için iki maddelik bir gerek şartı yerine getirmesi lazım..
ama bir kaç gündür "valla billa benim bu işle hiç bir alakam yok" minvalinde takılıyor sevgili spek dostumuz.. :P
olabilir tabii.. belki öyledir gerçekten..
fark da iyiden iyiye kapandı zaten..
ve fekat ben kartona inanıyorum..
ol sebepten bu hafta bitmeden en azından öncelikle ve ivedilikle 200+ fark gerek şartını sağlamalı diye düşünüyorum..
ha olmazsa.. ehh ne yapalım, daha da yazmam gari buraya.. başımızın çaresine bakarız bir şekilde.. hayırlısı..
işte sana fırsat, hadi kurtul benden sevgili spek dostum.. :P
682 ,
tekrar görüşmek üzere..:)
703 hareketi bekliyen varmı?
Bugün
YTD.
Kartn un tavan alerjisi var görsede durmayı sevmez .. Aman düşmesinde bilançolara 40 45 gün falan kaldı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
konya kartonu karton egeeni geçmek istiyo gibi egeen ise aman bana ne der gibi..asla ytd..
Sayın Adsız bu 200 Tl fark konusunu biraz açmanız mümkünmüdür (kartonun fiyat 500 bantlarındayken nerdeyse 2 katına tekamül ediyordu Konyanın) Kartonla konyanın fiyatları yükseldikçe 200 tl nin hala bir anlamı varmı çünkü konya iki tavan çekse farkı kapatabilecek pozisyona geldi 200 tl fark önemliyse fiyatlar yükseldiği için bizimde 200 tl yi revize etmemiz gerekmez mi?
dede uyuma, kağıdını götürüyorlar bas tepelerine..:)
ya babacığım,
2,8 milyon sermaye, dolaşımda 596 bin pay ile daha nereye kadar gideceksin sen ya?
kayıtlı sermaye tavan için bir 5 yıl daha mı uzatma isteyeceksin hiçbir hareket yapmadan?
487 milyon özsermayeyi ne yapacaksın, maldivlere mi götüreceksin?
uzatma la de hadi, 10 yıldır kapında bekliyor millet, kimler geldi kimler geçti, ver şu bedelsizi hadi iki gözümün çiçeği.
piyasalar alt üst olmadan, yapacaksan yap, başa sarmayalım.
bırak bu tavanı ucundan gösteren cılız hareketleri, hikaye yarat hikaye, bedelsiz hareketi yap bize.
Benim anlamadığım herkes neden konya yada egeen ile kıyaslayıp ona göre mantık yürütüyor.. Ortaklıkları mı var. Borsanın mantığı bu mudur yani ?
Zamaninda yillarca konya ile ayni hareket etti hatta genelde altinda idi. Sonrasinda egeen geriden geldi ona ayak uydurdu. Illa birilerine kuyruk olmayi seviyor. Borsanin degilde kartonun mantigi bu.
Bu arada kent 140 lardan gelip hepsini gecti ise konya da ayni zamanda 150 idi. Baskilananlardan biri patladi. Son gunlerde konya da digerlerinden bagimsiz yukari yonlu hareket ediyor. Hareket ve baskilamaya bakarak konya da haber dusme ihtimali yuksek diyorum. Ha olur olmaz bilemem.
Bende kuyruk diyorum ama Dedemiz arka koltukta oturmayı seviyor öndeki şöför :))) Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ula işim çıktı 682 den verdim , 650 ye düşsün yerine koyarim dedim , açmış yelkenleri..
vay mk ya..
şu anki borsayı her kim bir öncekiyle analiz eder, orada çuvallar.
resmen evrim geçirdi borsa. tüm eski alışkanlıklar yerle yeksan oldu.
yabancı payı %51'e düşmüş hala çıkışın devam ettiği, 450 bin hiçbir bilgisi ve alakası olmayan ve kulaktan dolma yatırımlarla güya yatırım yapan yerlinin olduğu, varlık fonunun ayakta tuttuğu bir borsadan bahsediyoruz.
tüm ezberler, alışkanlıklar toz duman oldu.
artık yepyeni bir statü var. bu statüyü çözebilen ekmeği yiyecek, çözemeyen yok olacak. %95 yok olacak.
yabancı girişi başlarsa bir gün (artık kaç ay sonra) o zaman hikaye yeniden başlayacak.
şu an yeni giren yerli yatırımcıyı yönlendirmek o kadar kolay ki sığ ve derinliği olmayan hisseler hiç olmadığı kadar rağbet görüyor. bu sürecin farkında olup uyanık kalan ihya olacak.
zaten bankaların yerlerde süründüğü bir ortamda üç kuruşluk hisselerin bile tavan gitmesinin tek sebebi bu.
şimdi kimse kalkıp bana ya abi pandemide banka mı var, notları düşüyor demesin. bu gözler geçen hafta, endeksi spor hisselerinin taşıdığı anları gördü :)
kochol, tkfen, enflasyon ve dolara göre yeniden değerleme yapsan rezalet durumda :)
bütün mesele yeni normali okuyup anlamaya çalışmakta, hepsi bu.
konya ile kartn kıyaslama yapmalarının tek sebebi bedelsiz potansiyeli. aslında bir çok kağıt var bu şekilde hareket eden.
Kimse yok mu nereye gitti herkes satıp çıkdı mı yoksa.. Beni spekle baş başa bırakmayın. Ben yeniyim daha burda dün aldım bugün tavan oldu. Hissenin eski sahipleri bu hareket hakkında ne düşünüyorsunuz. Hacim baya fazla gibi geldi. Bedelsiz gelecek mi ?
Kapta haber yok yine kandırmaca mıydı
maalesef spek gafil avladı,690 direncine gelmeden 688 ort.ile bende malları kaptırdım.sağlık olsun...
Daha yeniyiz yolumuz uzun gençliğimiz (bedelsiz )var..Hareketleri pek güven vermiyor Konya’nın gazıyla geldi buraya yarın birgün Konya düşünce gerçek performansına bakmak lazım
selam arkadaşlar...
konya ve karton ile bugün yollarımız ayrıldı...
konya da cüzi bir miktar kaldı..inadına vermiyom onu:D
inşallah herkes hedefine ulaşır...
hayırlı kazançlar dilerim...
Herkese bol kazançlar biraz daha beklemekti niyetim ama nasip diyelim
Çok şükür Allah mahçup etmedi 3 4 aylık sürede elimden geldiğince bildiklerimi yazdım.. Selametle kalın
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler hepimize bol kazançlar inşallah. Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birisi(leri) tencerenin dibini ekmekle sıyırıyor gibi...
Kararlarım hala yürürlükte der aşağıda.
https://i.resimyukle.xyz/bA9H82.png
https://www.borsagundem.com/haber/bo...emeler/1519645
En uyuz tahta yapıcımız.
Çok uzattın be yahu.
Yeni gelenleri mallandırıyonda sanki geri alabilencen.
Gazla artık :vk: